|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
29.11.2007 16:32:18   
FLASK_A
No, da se vam bolj posvetim...

Ronja, jaz tudi nevem, o kakih znakih to govorišuser posted image  Telovadbe tut ne poznam take. Brez pleničke je pa po previjanju, med kopanjem- ga dlje časa pustim na previjalni in se hecava in ful uživa.

Mentos... Ne se toliko ukvarjat s tem, koliko otroček poje... Res, škoda živcev- če ni lačna, ne bo jedla, ti se boš sekirala... Jaka tudi je včasih na 6 ur, kakor mu paše. Če ni lačna ponoči, je ne zbujaj, bo že povedala, kdaj bo lačna. Saj nista pod težo, da bi morale toliko pazit. Pa ne se primerjat z drugimi, vsak je svoje bitje in rabi, kolikor rabi. Saj ti bo sama povedala. Če pljuva cucelj, ni lačna in tut pri nas ne je. Zvečer mi je blo hecno, da je pojedel samo 20ml dodatka (ponavadi 130), spal je pa vseeno celo nočuser posted image  Jaz sem mnenja, da nam sami povedo, kaj, kdaj in koliko potrebujejo.

Drugače pa Jaka zdaj lepo leži... Dobila sem Calgel- zvečer mu bom namazala. Da bomo vsaj ponoči spali. A potem je tale nosek povezan z zobki? Ker ima ful zamašenega, mu skos pucam z uno cevko in mu gre res veliko ven. Pa malo višjo temperaturo ima- zdej pa nevem, a je to normalno? Če je, potem grem najbrž lahko jutri z vami na kavo- al raje neuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 576
29.11.2007 16:36:18   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Sej ga nisem imela namena že zdej dat noter, k sploh še ne sedi. Jst ga niti še v stoplček za hranjenje ne upam dati, zaradi "posedanja" hrbtenice. Pa koker vem ga moraš po kakšni uri za nekaj časa ven vzet.? Drugač pa glede mraza in ozeblin, gledam sosedo, ki ima 9 mesecev staro punčko pa vsak dan letita na Križno, cca. 30 minut hoje. Pravi, da če je tako sončno in + , okrog 12ih, jo zadeka v pajaca s šalom čez usta in mala ful uživa....

Saj vem. Mi je pa tri mesece nazaj mož povedal, koga je videl v hribih z otrokom v nahrbtniku. Jih poznam in vem, da otrok takrat ni imel več kot 5 mesecev. Hoje tja gor je pa cca uro in pol. user posted image  Sicer pa vsak po svoje. Vsak ve, kaj je za njegovega otroka dobro.

Glede ozeblin, pa jih v pol ure ne bo dobila v takih razmerah kot praviš. Tako, da user posted image .

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 577
29.11.2007 16:39:54   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: us

živjo!
mam eno temo malce za  vmes.
zanima  me , če  imate  zvečer  kakšno  posebno  rutino  za  spat.
midve z  malo  sva  se  ob  18. 30 umile,  ob  19  podojile  in  spat.
sedaj  pa  mi  je  patronažna  rekla  naj  jo  dajem  malce  kasneje  spat - okol 22-ih, ker  se  mi  mala  kar  naprej  zbuja in  bo  tako  dobila  še  en  dodaten  obrok.
če  po  pravici  povem  sem  jaz  ob  22ih že  tako  zmatrana, da  se  mi  ne  bo  dal  še  miškice  kopat  itd.
lp,

Se strinjam s predhodnicami. Meni se vajin ritem zdi čisto ok. Mi imamo tudi tako in se tudi sedaj bolj pogosto zbuja. Pač rabi hrano. Otrok raste. Enako je bilo pri starejši hčerki.
Pri nas dobi pred spanjem mlečno kašico od Milupe. Tisto, ki se meša z vodo. Ravno danes sem mu jih spet kupila v Műllerju: gres ter eno za lahko noč z žitaricami in banano. Obe sta brez glutena za +4 mes. Poje cca 120-140 ml po žlici in potem še pri meni popije ali pa še 100-130 ml Novalaca.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 578
29.11.2007 16:40:44   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

No jaz še tole napišem in potem grem tud jaz pod kovter.

VSE KI KUPUJETE ČAJE 1001 CVET: Zbiram ean kode čajev 1001 cvet (nagradna igra user posted image ) pa jih ne potrebujete se močno priporočam user posted image user posted image user posted image . Sta mi lansko leto poslale nikica in kati če se ne motim. No mislite name user posted image Hvala

NOČKo tudi od mene

Do kdaj to rabiš?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 579
29.11.2007 16:41:46   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Ma sej če se povabimo k N&B ne bomo rabli niti dva evra, nam bo že kavo skuhala, drgač pa ena prnese posodo, druga kavo, tretja, vodo, četrta mleko,....

Ne rabte nč nosit, kljub temu, da greste na Gorenjsko. Ve sam sebe pa škrate pripeljite.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 580
29.11.2007 16:45:44   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

N & B a vaš Jaka že tako lepo sedi? Bravo Jaka user posted image user posted image user posted image . Mi bi tudi imeli stajico, pa je nimam kam postavituser posted image .

Jaka na vsak način hoče sedet. Ima določeno pozo in mu ni problem sedet brez opore. Nima pa še razviteka prestreznega refleksa in če se premakne mm levo ali desno se skotali kot gospod Majavko. user posted image  Ravno iz tega razloga sem mu postavila stajco. Če se že zvrne, da se ne daleč. Na tleh ga moram obložit kot medveda v brlogu in potem cvili, ker je omejen, na kavču ga ne morem pustit, ker se mi lahko zvrne na kljunček in naredi naprej preval na tla...tako, da je stajca kar idealna.

Pa še dober koš za igrače je. Zvečer samo noter zmečeš user posted image

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 581
29.11.2007 16:46:36   
N _ B
user posted image

Punce, saj vem, da vas skoraj ne pustim do besede, ampak lahko pišete... user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 582
29.11.2007 17:01:10   
nky 23
no Kevin je že buden in je v stajici, danes skoraj nič ni spaluser posted image
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 583
29.11.2007 17:03:32   
us
hvala punce. bo Gabi  dons  kašico  večerjala  pa  bomo  vidl.
čau

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 584
29.11.2007 17:10:00   
ŠpelaP
Pa še malo naših utrinkov!

Tim - na zaključni prireditvi vrtca, ko je bil star 1,5 leta
user posted image

Sara - na Timovi gavdi (žuru) za roj. dan v ponedeljek
user posted image

Tim in Sara ob torti
user posted image

Tim piha 4 svečke
user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 585
29.11.2007 17:12:24   
nky 23
lušna stauser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 586
29.11.2007 17:20:06   
ŠpelaP
Sem našla še eno slikico - Tim - star 3 leta, ko je imel še dolge lase (od 1,5 leta do 3,5 leta smo mu pustili rasti lase - je bil čupastuser posted image )
user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 587
29.11.2007 18:59:27   
lidijad
Zdravo,
evo, da še jaz malo javim.

Ajda se zahvaljuje za čestitke (za r. dan - 5 mesecev)!
Čestitke tudi vašim user posted image , za r.dan, za zobke, ...., tisti, ki pa so bolni pa user posted image
Ajda še nima nobenega zobka, jo pa dlesni tko srbijo, da bi si  dala v usta prav vse, še moj prst. Je pa parvi mali požerušček, sploh v popoldanskem in večernem času. In parvi razgrajač.
Ali vaši user posted image prespijo celo noč?

Jaz bom že ta vikend postavila smreko. Seveda umetno!! Kaj pa ve?
Ali ločujete organske odpadke od drugih odpadkov? Mi je zadnjič tašča pametvala (ma sej to je res dobra zadeva, da ločuješ), da moram odpadke ločevati, da je to pametna zadeva, narava in bla, bla, .... ampak- ona in tast vsako leto imasta pravo smreko iz gozda, ki tast poseka, halooooo, to je pa večja škoda, mar ne?! Saj nočem pametvat, sam o tej stavri sem pa diplomirala, kar se hortikulture tiče.
Kaj menite pa ve? Ma sej prav, da skrbimo za naravo, mar ne?

Lahko noč.

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 588
29.11.2007 19:11:41   
Kati81
Nikica ti kar pridi, vročina je normalen pojav pri rasti zobk.

No pol se jutri vidimo ob 10.30 v CP Pod vodo!

No midve morava očiju spakirat, k gre jutri smučat v Dolomite, tko da se beremo pozneje.

(odgovor članu lidijad)
Neposredna povezava do sporočila: 589
29.11.2007 19:17:29   
FLASK_A
Babe, jaz grem kar u mižule, ker je Jaka zaspal. Bom spala vsaj toliko, dokler ne postane lačen. Potem pa spet borba do jutra in boleči zobki... Mu bom še s calgelom namazala, pa bo.

Aja- sem dobila info, da pomaga tudi belo vino- sem probala, in je bilo res bolje. Namažeš po dlesnih in se umiri. No, to je taka naravna varianta... Ful fajn. Nočko, ponoč vam pa kej napišem, če ne bomo spali...

Se vidimo jutri!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 590
29.11.2007 19:21:26   
nky 23
mi bomo s smrekico še počakali, bom pa adventni venček danes ali jutri naredila
odpadkov ne ločujem mamo pred hišo samo 1 smet kanto, tako da nima smisla
kaj je to prespana nočuser posted image  zadje dni je pokonc vsako uro ali dveuser posted image
moj bo tudi verjetno šel letos po naravno jelko ali pa jo bomo kupili, umetna mu ni všeč.

zdaj pa grem na brzino pospravit, pride tašča jutri zjutri do sobote.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 591
29.11.2007 19:22:38   
nky 23
nikical da bi bila noč  čim mirnejšauser posted image user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 592
29.11.2007 20:18:29   
Kati81
N&B a bova mele pogovor?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 593
29.11.2007 20:19:37   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

N&B a bova mele pogovor?

Zakaj pa ne?
A je še kje kakšna kandidatka?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 594
29.11.2007 20:24:29   
Kati81
Naša princeska že spančka!

Je pojedla 250ml kaše, sem sam gledala!

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 595
29.11.2007 20:32:07   
N _ B
Pri nas je šel Jaka ob 19:15, Nika pa malo prej. Pojedel je 120 ml kaše po žlički in potem je še pri meni pil. Dons ima novo pižamico. 1. takšno, brez stopal in mi je bil prav smešen, ko se je skoz brcal z bosimi stopali. Po moje mu je bilo mal čudno.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 596
29.11.2007 20:33:02   
Kati81
N&B a si vidla sva kar same! Dons sem se pa komaj prebila skoz napisano, k so se full menile, pa čvekale.user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 597
29.11.2007 20:34:15   
Kati81
Jaz sem tud naši hotla dans kupit pižamo brez stopal pa si je nisem upala, k se ponoči čist razbrca in pol se bojim da jo bo v nogice zeblo. -Poročaj kako se bo obnesla.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 598
29.11.2007 20:37:04   
Kati81
KT kuku!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 599
29.11.2007 20:41:44   
Kati81
KT ne bit huda name, sam res nimam tvoje števlke tko da te nisem mogla poklicat!

Dej se no oglas!

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?