mentos -> RE: Junijke 2007 (2.del) (25.3.2008 15:34:24)
|
vsem mamicam prav lepe čestitke za vaš praznik [image]http://www.ani3.dk/blomster04/blomster0/12345.gif[/image] No, prazniki so za nami in moja princeska ravno spi. Moram povedat da smo dobili že tretji zobek in sicer zgoraj. Ko nam rastejo zobki imamo prav burne noči. In sicer smo se zbudili 23 ob 01 ponoči in urco jokali v spanju. Bila je prav bošček, sem ji mazala dlesni s Calgelom, zdaj še hemeopatske tabletke ji dam in zjutraj sem že čutila špičko. No, upam da bo zdej nekaj časa mir, kajti danes smo pa spali super od 09. zvečer, se zbudili ob 03 za flaško se previli, nato pa spali do 08.50. Imamo pa pri nas tudi slabo navado in sicer naša miška ponoči popije ful veliko čaja (še posebej zadnje 3 tedne, ko so prihajali zobki). Posledica tega je, da nam pleničke vsakič izpustijo, kljub temu da uporabljamo Pampers activ fit 04. Zdaj jo vedno, ko ji dam flaško, še previjem in komaj plenička zdrži do jutra. Danes sva sami, ker je ati dežuren in pride šele jutri popoldne, tako da po vsej verjetnosti ne bo nobene rožice. No ja, mogoče se bo pa spomnil, ko bo zdajle prišel samo na kosilo. Sva pa danes s Hano se potepali in sicer sva šli zjutraj k P, po recept za mleko, nato v lekarno, pa v Mullerja po plenice, kreme, robčke, kašice itd. Sem pa iskala trenirke, kajti naša princeska vsak dan 2 umaže, ker puza le kjer lahko. Pa nisem nič kaj ugodnega našla, kajti 10 eur pa ne dam, ker bodo tako in tako vse uničene. Bom šla še v KIK-a , ter v interspar. Lep dan vsem
|
|
|
|