|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA!
23.11.2007 12:02:44   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov.

Zdaj vsaj vem, zakaj je ločen.

Moj bivši bil podoben primerek, non stop neko ljubosumje, vedano me je klicaril in spraševal kje sem in kdaj pridem, bla bla bla in vedno me je obtoževal, daimam druga - pa ga nisem nikoli imela.

Tko, da tut v tisto njegovo tezo o tem, da je bivša varala njega jst počasi dvomim.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 51
23.11.2007 12:06:03   
Slončica
Kaj pa če bi zamenjala fanta???
Pri njem ne boš nikoli na prvem mestu, nažalost.Mislm pred bivšo, ne pred otrokom.Če bi mel poštimano po glavi bi si postavil mejo, te predstavil najprej bivši, pol otroku itd...Mogoče ma pa še kr teren na bivši popedenanuser posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 52
23.11.2007 15:35:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

sploh ne razumem zakaj si še z njim. zgleda, da svoje bivše še vedno ni prebolel. pa tebe ima tudi samo takrat, ko drugega ni.
mal se zresni in razmisli s trezno glavo. a boš svoje celo življenje bila ena smetka v njegovem življenju. ko boš prišla na vrsto, potem boš pa šele lahko z njimuser posted image .
v taki vezi ni prihodnosti!!!

Se podpišem!
Ne bodi naivna, idealna veza je le v tvoji glavi.Tvoj in njegova bivša še zdaleč nimata vse porihtano med sabo.

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
23.11.2007 16:10:52   
lusa8
Pozdravljena,

zal mi je, da se ti to dogaja, po drugi strani sem pa vesela, da se ti to dogaja ko sta zarocena. Moje mnenje je, glede na to kar si povedala, da ti ne mores tako naprej. Mislim, da ce on misli resno s tabo in ma poslihtane stvari za nazaj, bi moglo bit tvoje mnenje na prvem mestu in sele nato od njegove bivse. In seveda je pomembno,da ti sprejmes njegovega otroka, ampak koliko si napisala je tebi to ok. Pa tudi to se mi zdi cudno, da kontrolira vsak tvoj korak. Mislim, da bi vsaka zveza mogla delovat na zaupanju in ce to obstaja ni prostora za ljubosumje (moje mnenje).
Jaz bi absolutno probala to situacijo razresit pred poroko in tudi pred kaksnim nacrtovanjem vajinih otrok. Verjemi, da bo zdaj manj bolelo kot pol ko bosta 2. Razmisli kaj zelis (seveda da bo dobro najprej za otroka (po mojem mnenju je bil on ob njem prej kot ti in si ti tista, ki ga trebas sprejet) in tebe) in ne zadovolji se prehitro, saj bos s tem morala zivet celo zivljenje. Kot njegova bodoca zena imas TI pravico imeti posebno mesto pr njem in ne njegova zena. Poznam pare, ki majo partnerje iz prejsnjih vez in delujejo prav dobro. Ene zene se med sabo poznajo in druzijo, druge se ne, kar pa ni nic narobe.
Njegova bivsa mora sprejet tebe kot njegovo druzico in njegova naloga je, da ji postavi meje do kamer lahko gre.

Lep pozdrav,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
23.11.2007 19:38:59   
Moyca_
kaj pa vem
mi je čudno to
jaz bi mu rekla naj me vključi v svoje življenje z otrokom, če ne pa čao pero

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
23.11.2007 19:39:53   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Kaj pa če bi zamenjala fanta???
Pri njem ne boš nikoli na prvem mestu, nažalost.Mislm pred bivšo, ne pred otrokom.Če bi mel poštimano po glavi bi si postavil mejo, te predstavil najprej bivši, pol otroku itd...Mogoče ma pa še kr teren na bivši popedenanuser posted image

meni se tudi tako zdi

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Pomoč!Moj partner ima otroka.
23.11.2007 20:18:46   
Anonimen

kaj naj naredim?

Pojdi stran kakor hitro se da.

Manipulira s tabo kot z majhnim otrokom. Poniževalno do konca.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
23.11.2007 21:25:51   
Anonimen

kaj bi ve naredile?

Hmmmm, kaj pa pogovor z njim? A se vidva nič ne pogovarjata al kako? Se mi zdi, da nekaj šepa komunikacija med vama. Vprašaj ga ,a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
24.11.2007 0:17:46   
Majuska
Draga nestrpna,

marsikaj pri tem razmerju mi ni jasno. Zdi se mi, da se moraš kar naprej podrejati volji drugih, menim namreč da nam nihče ne sme upravljati naša življenja. Praviš, da se imata sicer super in da se razumeta, ampak za vraga se potem ne moreta pogovoriti o tej situaciji? Strinjam se s predhodnicami ... najbrž je bivša ljubosumna, posledično je on ljubosumen, najbolj čudno od vsega pa je, da te tako izključuje iz pomembnega dela njegovega življenja. Oprosti, ampak človeku s katerim misliš resno, tega ne storiš.

Mislim da se tvoj ne zaveda odgovornosti, ki jo ima do sebe in predvsem do tebe. Nikakor se mi ne zdi prav, da takole manipulira. Če se imata res rada, se morata resno pogovoriti in nekaj storiti v tej smeri. V nasprotnem primeru ti bo lažje brez njega. Če sedaj počne take stvari, kako si potlej sploh predstavljaš vajino življenje čez 10 let?

Ne me imeti za nesramno ali karkoli, ker ne želim nikogar prizadeti, samo pišem kako vidim tvojo zgodbo. Želim ti veliko uspeha pri reševanju težav in predvsem ti želim, da najdeš resnično srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
25.11.2007 19:04:39   
Anonimen
Pozdravljene!
Rada bi se vam vsem lepo zahvalila za vaše odgovore in nasvete. Moram vam povedat da sma cel vikend bila skupaj in stvar globoko predebatirala. Jaz sem mu v celoti povedala kaj čutim, kako se počutim, kaj si mislim, kaj me boli in česa se bojim. Bil je zelo razumevajoč in me je vprašal zakaj že tega nisem prej omenla. ( sicer sem ampak ne tako odločo in vztrajno kot zdaj ). Odločno je rekel da me ljubi in da mu vse pomenim, in da se z bivšo sliši le samo striktno zaradi otroka. tudi čustev do nje nima saj so zamrla že pred davnimi časi. ker pa ona mene pozna in je zelo ljubosumna na mene pa ne dovoli da bi mali bil v moji bližini. čeprav ve da me ima mali zelo rad in večkrat omeni da bi me rad videl. sicer pa da povem zakaj je ona ljubosumna na mene. Ona je mojega zaročenca prevarala ampak je on želel z njo ostati vsaj dokler otrok malo ne zrase, ampak takrat je on mene spoznal in se je vse spremenilo. povedal ji je da ljubi mene in da se kljub otroku odloči za mene. kar ne pomeni da mu je vseeno za otroka. Ampak je rekel da otrok nebo srečen če bo gledal atija nesrečnega in kreganje doma. In ona in njeni starši se nikakor niso mogli sprijazniti s tem, ker je ona hotela od njega potegnit velik delež ( da bi jo izplačal ). pa čeprav ni bilo nič njenega. in takrat so začele grožnje. njen foter je mojemu zaročencu grozil da ga bo spravil ob službo če me ne pozabi. Nato sma se od začetka začela dobivat ne skrivaj dokler se vse ne pomiri. Ker pa ima on dobre veze je vedel za vsak najin korak. Videl je da grožnja glede službe ni zalegla pa je ubral novo pot. Zagrozil mu je da če naju kdaj dobi skupaj se bo meni nekaj zgodilo. Zadel je v zaročenčevo šibko točko. 3 dni se mi ni javil . Nato sem ga poklicala in ga vprašala kaj je narobe, rekel je da mi nemore povedat in da je boljše da prenehama. Nato sem vedla daje nekaj hudo narobe in da ga je nehče moral zelo prestrašit ampak nisem vedla s čim. Sprva sem mislila da so mu zagrozili z otrokom kar mu tudi so ampak tu ni podlegel ker je vedel da obstaja zakon. Nato sem tak dolgo drezala v njega da mi je povedal za grožnje. Ko mi je to povedal sem mu rekla da naju nihče nebo narazen spravil še najmanj pa te grožnje. Vsedla sem se v avto in šla domov. Pomoč sem poiskala pri mojem očetu, kateri pa se zelo dobro pozna z starši od njegove bivše. Povedala sem za grožnje in on je takoj zavrtel telefon in tega tipa poklical. Kmalu za tistim je moj zaročenec prejel klic od njega češ da bodo nama dali mir in da zdaj verjame in vidi da se srcu ne da ukazovati. In od tega dne so ta starimi od nje mir. Vmes še je ona delala probleme ampak ji je moj rekel da naj neha ali pa bo šel na sodišče. In sedaj je stvar dokaj urejena in mirna. Vse tem problemom sma bila kos in vem da boma tudi to prebrodla. Uh upam da vam nisem z svojo zgodbo preveč zagnjavla. Tak danes je nedelaj in me je že 2x klical in poslal kakih 5 smsov. Pred pogovorom tega ni bilo. Zgleda da se ga je nekaj prijelo.user posted image  če je imela katera kakšne podobne težave ali pa jih ima naj piše. Še enkrat hvala le pa vsem in lep pozdrav!

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
25.11.2007 19:24:42   
Anonimen
. Tak danes je nedelaj in me je že 2x klical in poslal kakih 5 smsov.

A pol nista dneva preživela skupaj spet?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
25.11.2007 19:37:41   
Anonimen
ne danes ne. Šel je z malim na kosilo k njegovim. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
25.11.2007 19:41:01   
Anonimen

ne danes ne. Šel je z malim na kosilo k njegovim. user posted image

Ja pol pa se nista nič zmenla al kaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
25.11.2007 19:53:30   
Anonimen
Sma se zmenila ampak kaj naj ko pa njegova ne pusti da bi jaz bila v bližini malega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
25.11.2007 20:02:33   
Anonimen
.

< Sporočilo je popravil nivess -- 25.11.2007 20:07:07 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
25.11.2007 20:09:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Sma se zmenila ampak kaj naj ko pa njegova ne pusti da bi jaz bila v bližini malega.user posted image

Samo 2 varianti sta. Al te zaročenec enostavno ne želi v bližini otroka in se izgovarja na bivšo(bog ve zakaj) ali pa nima jajc in se bivši  pusti ****(očitno mu je ona   pomembnejša od tebe). Saj niti ne vem katera je hujša varianta od teh dveh. Jaz bi ga vglavnem TAKOJ pustila. Očitno se mu ne zdiš dovolj dobra za njegovega otroka user posted image  Pa očitno mu bivša več pomeni ko pa ti user posted image  Ful ne maram takih moških, ki ne zajo vdarit v mizo, ko je to potrebno.
A ti pa praviš, da sta se pogovorila. Kaj pa? Je rekel, da boš spoznala otroka al ne??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
25.11.2007 20:25:18   
Anonimen
Joj zdaj sem se spomnila 3 variante. Mogoče pa je previden in nekak si (še) ne upa zmest otrokauser posted image  Kar je sicer na začetku neke nove veze uvidevno, ampak glede na to, da sta zaročena, ne bi smelo to bit razlog user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
25.11.2007 20:42:51   
Anonimen
otrok mene dobro pozna in me ima zelo rad. Bivša mu grozi da nebo dobil otroka če bom jaz zraven.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
25.11.2007 20:58:17   
Sibil_
To se bo umirilo ko bo bivša dobila tipa.A nimaš kakega frenda itd...?

In jaz razumem vse strani, če pomislim da mi otroka vzgaja druga ženska se mi strga, pač tako je.Zato naj pač ima očka ta čas z otrokom-kar sigurno tudi otroku paše.In kakor je razumeti iz sporočil bo to dober očka, tako da vztrajaj.

In če bosta imela vidva otroka se bo bivša vdala po moje, ker bo pač tudi bratec ali sestrica vmes in bo nehala upat.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
25.11.2007 21:07:54   
tina a
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

In jaz razumem vse strani, če pomislim da mi otroka vzgaja druga ženska se mi strga, pač tako je.Zato naj pač ima očka ta čas z otrokom-kar sigurno tudi otroku paše.In kakor je razumeti iz sporočil bo to dober očka, tako da vztrajaj.

Hmm ne morem reči, da sedanja partnerka mojega bivšega moža vzgaja moje otroke. Dva vikenda (4 dni na mesec) v vzgoji ne spremenita in ne pomenita veliko. V mojem primeru vsaj user posted image user posted image .

Nestrpna - ne vem kako oziroma na kakšen način lahko ona pogojuje s kom bo otrok preživljal čas, ki je namenjen očetu. Če imata stike določene (sodno), mu ona teh stikov pravnoformalno ne bi smela preprečevati. V primeru, da mu jih se on lahko obrne ali na CSD ali na sodišče zaradi nespoštovanja dogovora. In med časom stika - otrok in oče, ona oprosti - nema prava glasanja.

Meni osebno tudi ni najbolj pogodu, da je ona prisotna, ampak je pa njegova partnerica. In tudi mi ni bilo všeč, ko sta otroka namesto, da bi spala pri njemu, spala pri teti, babici ali pa prababici. Pa sem se samo v jezik ugriznila. Kajti takrat sta bila pri njemu.

On je sicer na začetku probal meni dirigirat s kom lahko imata otroka stike in s kom ne, ko sta bila z menoj. Pa sem mu hitro dala vedeti, da tukaj ne odloča on, ampak jaz. Če jaz ne pametujem ko jih ima on, tudi on ne bo pametoval, ko ju imam jaz.

Hmmm mogoče malo zmedeno napisano - sem že rahlo utrujena. Ampak upam, da boš izluščila bistvo. In to je - da se ji bo moral postaviti po robu, če ne bo ona vedno dirigirala kako in kaj mora on z otrokom. Kljub temu, da mu je mamica - včasih znajo biti tudi očetje ok.

user posted image

"Ne daj se Floki! Ostani psetino!"

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 70
25.11.2007 21:18:14   
Maleal
včasih se do 7 zjutraj pogovarjama, grema tudi ob 3 zjutraj na sprehod

user posted image  Meni pa se zdi,da sta oba malo čudna.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 71
25.11.2007 21:41:09   
Anonimen
MARCELALINA? kaj misliš kdo je čuden? on pa njegova bivša ali jaz pa moj partneruser posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
25.11.2007 21:43:26   
Anonimen
TINA a! Ja moj bi se ji mogel po robu postavit ampak ga je strah da nebi od bivše foter zrihtal da izgubi službo. Ker so ti ljudje totalni idioti in hočejo imet vse pod kontolo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
25.11.2007 22:27:54   
Peteršilj
s tem tipom jaz več ne bi bla vkup, ti naredi kak češ, ampak njegova bivša preveč manipuira z njim. Reči mu, naj ta problem reši ali pa ti greš na boljše. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
25.11.2007 22:31:49   
Anonimen
PETERŠILJ? kaj bi pa naredila če bi bila mnenja da  je ta moški pravi, da mu noben moški do zdaj ni bil niti malo podoben in mu ni segnil do gležnja. Kaj bi naredila v tem primeru?user posted image

(odgovor članu Peteršilj)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!