Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:15:19
|
|
|
|
mamči
|
Si vprašala partnerja, zakaj nisi ti povabljena?
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
VERJETNO ZATO KER TO NJEGOVI BIVŠI NE ODGOVARJA.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:17:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Zakaj pa ti ne smes ne klicat ne bit z njim ne nic? Halo? Kaj pa, ko/ce bosta zivela skupaj? Bos vedno izolirana?
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:18:33
|
|
|
|
mamči
|
Ja, baje da obstajajo tud take ženske /mame. Težko bosta vidva potem takole gradila na vajini zvezi...
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:19:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem zakaj nisem del njega takrat ko je z malim. tudi zdaj že delno skupaj živima ampak ko si gre po malega grem jaz domov k staršem.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:19:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno še skriva zvezo pred starši.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:20:42
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taly Verjetno še skriva zvezo pred starši. Ja pa saj ni 16 let star ne ?
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
dvomim da boma sploh lahko kaj tak gradila, ker se počutim kot 13 prašiček. full trpim zaradi tega.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
star je 28 let. starši me poznajo. kaj bi ve naredile?
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči IZVIRNO SPOROČILO: Taly Verjetno še skriva zvezo pred starši. Ja pa saj ni 16 let star ne ? Po mojem ne, sam poznam enga ,ki je dolgo skrival svojo novo punco.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:32:12
|
|
|
|
Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov. ojej, a si že razmišljala, da bi se razšla z njim............................... ; ne vem no, očitno ima tip vse pod kotrolo okol sebe
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:34:22
|
|
|
|
mamči
|
Ne vam, kako si on to predstavlja. Malo podiskutiraj z njim. Bi še razumela, če še nista dolgo skupaj in bi pustil času čas - da se otrok "privadi" novi situaciji.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:35:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov. vi2 pa imata resne probleme mislim, da ti bo boljše brez njega
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:36:40
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je to tudi zelo čudno Ok bi razumela če bi komaj začela in če te še on ne bi bil pripravljen predstaviti staršem in sinu, ampak če te vsi poznajo... Ne vem no... Mogoče je pa res njegova bivša proti, da bi ti imela stike z njenim sinom? Jaz bi ga na tvojem mestu vprašala če ona stoji za tem.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
to sem ga vprašala v torek ( če ona kaj muvi ) pa je rekel da ja. samo nevem kako bo to, ker si želima v roku dveh let svojega otroka in pol bom jaz z pikico mogla vzet stvari pa it k našim ker bo njegov otrok pri njem spal? pa še to je. on ima nekje 2 dni na teden fraj. otroka lahko ima 3x na teden nevem kdaj bo pol z najinim otrokom.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna ne saj me ne skriva le takrat ko je z otroko jaz ne obstajam i nevem kako je to mogoče. mene ne pokliče cel dan pa celo noč (če mali pri njem spi) če pa bivša kliče pa ima čas telefonirat. tudi nevem kje cel dan hodi in kaj dela. jaz pa nesmem niti na bencinsko črpalko it ne da bi se mu javila ko grem od doma, ko prispem na bencinsko, ko grem z bencinske in ko pridem domov. Ta je pa že za v polje
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
samo nevem kako bo to, ker si želima v roku dveh let svojega otroka in pol bom jaz z pikico mogla vzet stvari pa it k našim ker bo njegov otrok pri njem spal? pa še to je. on ima nekje 2 dni na teden fraj. otroka lahko ima 3x na teden nevem kdaj bo pol z najinim otrokom. Pa kaj ti to resno da z takim človekom načrtuješ otroka Pa skrivaš se zdaj sama, potem boš skrivala še otroka
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:43:31
|
|
|
|
mamči
|
Dokler živita v taki situaciji, jaz v tvoji koži ne bi premišljevala o otroku z njim. Očitno ima on strogo ločeno življenje - ti in otrok. Moral bi znati povezati obe strani v družino. Ampak očitno ima njegova bivša še kar nekaj vajeti v svojih rokah.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:51:28
|
|
|
|
Anonimen
|
točno tak je! njegova bivša še vedno z njim nenormalno manipulira. zaradi nje sma prestala pekel ker nama ni dala mira in še zdaj občasno teži. njegovo ljubosumnost probam delno raumeti, ker vem d je bil kar nekajkrat pevaran od njegove bivše. moti me tudi to da pride k nama na posestvo kdaj se ji zahoče z nekimi glupimi izgovori. kliče ga pol pa da malega na telefon da mali sprašuje kje je ( ata) in kaj dela. pa tudi slike mu pošilja po telefonu mms. partner pa ima najmanj 1000 slik od malega ker ga non stop slika. vem da se imama full rada in za najino ljubezen sma se mogla krvavo borit ampak me je strah da boma zaradi tega šla narazen. tudi sem mu rekla da živi dvojno življenje ampak on reče da neve kaj s tem mislim
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
In ti si se z njim????
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:56:35
|
|
|
|
Anonimen
|
on reče da neve kaj s tem mislim Ne ve Ja pol je butast al se pa dela da je. V vsakem primeru....ni človek z katerim bi jaz osebno imela družino. Dokler ne razčisti preteklosti....ni šans.
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:58:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja še vedno.pred kraktim sma se zaročila. res se full razumema. uživaa v vsakem skupnem trenutku maximalno. včasih se do 7 zjutraj pogovarjama, grema tudi ob 3 zjutraj na sprehod po mestu. tak da res vse 10000% štima razen teme o njegovi bivši in otroku
|
|
|
|
RE: POMOČ!MOJ PARTNER IMA OTROKA! 22.11.2007 21:59:31
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna tudi sem mu rekla da živi dvojno življenje ampak on reče da neve kaj s tem mislim Saj tu je problem - ker on ne čuti, da dela kaj narobe.
|
|
|
čokolafdabibica1kakšno čokolado najraj jeste??????????????'milka (
80%)
gorenjka (
14%)
dorina (
4%)
figaro (
2%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!