Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Bil bi fuul heppi.. da mi je povedala.. to itak! potem bi jo vprasal, ce me se ljubi.. in zeli biti z mano.. in ce bi rekla.. da ja.. bi jo vprasal ce kaj pogresa v najinem odnosu.. potem pa pac odvisno od odgovora.. skoraj sigurno bi nakaj pogresala.. se mi zdi.. Ja, sem razmišljala o tem odgovoru. Malo prespala. Zelo zrelo si odgovoril. nisem tudi jaz ne štekala, tistega hepi....ampak ja, razumem, bil bi hepi, ker to, da nekomu tolk zaupaš, da mu lahko poveš, je res za hepi biti, kljub temu, da je novica pravzaprav zaskrbljujoča (se pravi nisi hepi, ker se ji je zgodila kemija valjda, ampak ker te tolk spoštuje, da ti pove, ker najbolj grozljiv občutek je, ko izveš iz ovinkov, da ima partner drugo, ko se ti film odgrinja, ko se zaveš celotne scene, pa prej sestavljanke nisi skup sestavil - takrat se počutiš res ušivo prevaranega, kar se poštenosti tiče, se pravi ja, hepi, ker maš partnerja vendarle z jajci, ki želi rešit problem, pa kakorkoli že, ki se zaveda, da ima problem, pa ki ne vleče reči na dveh stolčkih v nedogled). Ja, tudi to sem prespala o pogrešanju. Ja, zagotovo partner nekaj pogreša. Tako da...včeraj sem napisala, da se lahko zgodi kemija slučajno, čeprav je vse ok. Dopolnjujem izjavo. Skoraj nikjer, v nobenem odnosu ni vse idealno. Čisto v vsakem odnosu ti nekaj malega, večjega ali pa včasih celo zelo velikega fali. Četudi ti fali nekaj zelo majhnega, morda ravno tisto reč odkriješ na nekom drugem in tudi taka reč lahko povzroči kemijo. Čeprav ti v bistvu nič kaj ekstra ne fali. V osnovi si zelo kompatibilen. Samo pridejo trenutki, ko čutiš drugače najbrž. po moje in nikogar, ki občasno tako ne čuti. Tako da, težko pa je govoriti, koliko mnogo komu kaj v zakonu fali.
|