|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PREVARA
23.11.2007 13:06:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
ce vprasas mene: ... sanja svinja kukuruz... ali bolje receno: po toci zvoniti je prepozno... ali nehas zaradi slabe vesti ali pa nehas ker si iskren do partnerja, ampak si ga tok prizadel, da ti ta ne zaupa vec... tezko je fulll... tale pesmica pa lepo pove, da ona le upa, da ji bo on verjel...

Ampak jaz dvomim, da sploh kdo vidi to zanko.. predno prevara partnerja.. Ne mores je videti..

vsak gre cist tko na izi.. pac se bova 1x al pa 2x dol butnla.. in vse bo kul..
in celo mogoce je lahko potem vse kul.. ce zmoreta nehat...

Ce pa to traja dalj casa.. in ni slo samo za seks.. potem pa se verjetno res ujames v to zanko.. o kateri govori baguska in anonimna..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
23.11.2007 13:09:41   
bučkabb
joj kak ste nekatere prepričane, da vas ni oz. vas nikoli partner ne bo prevaro. jaz sem bla oz. sem še vedno v takem svetu, ko vidim kolk se vara. joj ko bi to vedle tiste ko ste tak prepričane v svoje može. v službah v večjih družbah, kjer je mešani folk, ma ni hudič da se ktera dva ne spogledujeta in pol če ne večkrat enkrat sigurn skočta kam skupi. ma vam povem, da so deci oz smo ženske tud lahko tak prebrisane, da se vam še sanjalo ne bo kje kdaj se je zgodil...
jaz pravim tako, če se s partnerjem razumema in dober skup furama ne vem zakaj bi me blo strah glede prevar.
dokler ne vem, je vse vredu, če bi pa zvedla, bi se pa pogovorila, zakaj je tako in bi verjetno tud odpustila, sam da najina zveza ne trpi zaradi tega.
pa še neki, lepo vas prosim kdo bo pa šel svojmu partnerju povedat, da si ga prevaro.
halo, kak pa to zgleda, a prideš domov pa rečeš čuj jas sem pa danes spal/a z drugim, oprosti ne bom več, ti si mi največ na svetu?
ja pa ka še, pol pa se temu ne reče več varanje. varaš na skrivaj, če pa enkrat partnerju poveš, da ga biksaš z drugim, mu pa po moje poveš tud da ni več dost dober za tebe in javno priznaš da ti je ta drug bolj všeč. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
23.11.2007 13:11:05   
Anonimen

ne bi znala, da si bio najbolji...

no, tole sem pa sploh spregledala... ona nebi vedla, da je BIL najboljsi... torej ni vec... objokujuje svojo izdajo in  ljubezen...

Ne, ta beseda bio, ne pomeni to kaj ti misliš, bil včasih. Pač pomeni, da si takrat bil (ko sem te imela) najboljši. Ne pomeni, da ni več.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
23.11.2007 13:18:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali vas je že partner prevaral?ja Kaj ste storile?zapustila sem ga Odpustile? neSpregledale?ne Ali je mogoče to pozabiti?ne Kako veš, da je bilo in ne bo nikoli več?
Kaj menite o tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
23.11.2007 13:21:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ne, ta beseda bio, ne pomeni to kaj ti misliš, bil včasih. Pač pomeni, da si takrat bil (ko sem te imela) najboljši. Ne pomeni, da ni več.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Kok dobro napisano.. user posted image  user posted image

bio... ne pomeni.. bil vcasih.. ampak da si takrat bil.. (ko sem te imela)  

V cem paje sploh razlika??? user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.11.2007 13:22:58   
Pajaca
quote]IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Če imaš nekoga zares rad ga ne prevaraš po moji logiki.

A mislis, da ni mozno, da potem, ko pac preveras... spoznas.. da mas svojega rada??

Sej vem.. mal cudno se to slisi a ne? :) .. ampak dogovori vseeno..

Ma se niti ne sliš čudno. Sam men bi bilo vseen, a je pol ugotovu da me ima rad al ni tega ugotovu, zame je pol konec.

In če bi jaz ga prevarala in ugotovila da to ni to, da ga mam še vedno rada. Ja drek sem zajebala, poti nazaj ni, če me ne mara me ne mara, prav ima. Se mal po glav udariš koza smotana in gre življenje naprej. Saj si si sam kriv da si zajebu.

Sam če rab nekdo nekoga prevarat, da ugotovi da ga ima še vedno rad mi je tud mal mem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
23.11.2007 13:30:26   
Anonimen
Ja drek sem zajebala, poti nazaj ni, če me ne mara me ne mara, prav ima.

Samo potem tud on tebe ze prej ni imel rad.. ce te potem ne mara vec.. ?!

A je res ljubezen po principu 'milo za drago'?

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
23.11.2007 13:51:21   
Pajaca
Milo za drago???

Kaj vem.

Pri meni je tako. Če mene moj prevara ga tist trenutek ko bom to zvedla ne bom več marala. Konc debate. Tud če sem ga imela do tistega trenutka noro rada. Pri meni je to konec pa pika.

Sem mogoče res ful načelna. Ampak taka sem, al bodi z menoj ali pejd. Neki vmes pri meni ni.

Milo za drago pa je bolj tako.... aja prevaral si me no ok.... greš od doma prideš nazaj pa rečeš.... tko pa sva si bot, jaz sem tudi tebe. To je men milo za drago.

Se mi zdi da je bolje tako, da delaš z ljudmi, ki jih imaš rad tako, kot želiš da oni delajo s teboj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.11.2007 13:57:01   
Anonimen
Se mi zdi da je bolje tako, da delaš z ljudmi, ki jih imaš rad tako, kot želiš da oni delajo s teboj.

Vsekakor.. user posted image

In ce si zamislis.. da ti prevaras njega.. hipoteticno.. tko kaksno leto recimo si na dveh stolih. On nima pojma..
Kaj bi se potem zgodilo?

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
23.11.2007 14:06:15   
Stefka
Mene je bivši pre-varal in varal. Sem vedela samo za prvič, ker mi je povedal sam.

Očitno sem odpustila, pozabila pa ne. Sem bila pa dovolj naivna, da nisem hotela videti očitnega. No, saj zato pa je bivši. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.11.2007 14:10:11   
Pajaca
Tjazy kot pravim sem zlo načelna in še velka klepetula povrhu. Tko da če bi ga slučajno prevarala bi šla domov in začela sama od sebe pokat kufre, ker preprosto ne bi mogla živeti v takem razmerju. Ker potem ni več isto in ni fer od mene do njega da tako živim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.11.2007 14:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

Tjazy kot pravim sem zlo načelna in še velka klepetula povrhu. Tko da če bi ga slučajno prevarala bi šla domov in začela sama od sebe pokat kufre, ker preprosto ne bi mogla živeti v takem razmerju. Ker potem ni več isto in ni fer od mene do njega da tako živim.

No dej sprobaj to.. da vidim, ce bo potem tud se res.. user posted image  user posted image  

Joke!! user posted image  Sej ti verjamem.. user posted image

A je lahko strah mocnejsi od ljubezni?

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
23.11.2007 14:55:00   
baguSka

Ja lahko je, ce ljubezen ni dovolj mocna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
23.11.2007 14:56:52   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Vsekakor.. user posted image

In ce si zamislis.. da ti prevaras njega.. hipoteticno.. tko kaksno leto recimo si na dveh stolih. On nima pojma..
Kaj bi se potem zgodilo?

Kdaj potem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
23.11.2007 15:02:10   
Anonimen
Kdaj potem?

potem.. ko se mogoce zastrika..

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
23.11.2007 15:04:43   
Anonimen

Ja lahko je, ce ljubezen ni dovolj mocna.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

torej lahko je.. ce je ljubezen sibkejsa.. Ja itak!! user posted image

torej.. a je lahko BMW mocnejsi od Alfe.. ??

ja lahko je.. ce je Alfa sibkejsa..

user posted image  user posted image  user posted image

nisem tko mislu... ha ha user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
23.11.2007 15:33:55   
mojamura
moj me še ni prevaral....če bi me in bi to zvedela, bi dobila ****is....kaj bi pa bilo pol ko bi se ohladila pa ne vem....oprostila ja, ampak zaupala mu pa ne bi več nikoli in in če ne morem zaupati osebi ki jo ljubim user posted image ....enostavno grem, ker je brez veze, da se bom sekirala vedno ko bi kam šel, vedno bi meglodalo KAJ PA ČE...

in tega meni ni treba!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
23.11.2007 15:43:49   
baguSka
moj me še ni prevaral....če bi me

se ena taka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.11.2007 15:45:10   
baguSka
a je lahko BMW mocnejsi od Alfe.. ??

user posted image user posted image  govorimo o custvih.. kot sta strah in ljubezen.. ne o materialnih dobrinah!! drugac pa je lahko tud bmw mocnejsi od alfe... itak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
23.11.2007 15:45:43   
baguSka
... no, al pa kontra... user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
23.11.2007 15:46:42   
Anonimen

a je lahko BMW mocnejsi od Alfe.. ??

user posted image user posted image  govorimo o custvih.. kot sta strah in ljubezen.. ne o materialnih dobrinah!! drugac pa je lahko tud bmw mocnejsi od alfe... itak!

tile avti so zdej za primer.. kako si mi v bistvu samo obratno odgvoorila.. user posted image

Je lahko leva palica krajsa od desne? Lahko ce je desna daljsa.. user posted image user posted image  Stekas? user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
23.11.2007 15:51:06   
baguSka
jah no.. tko je, ne? ne more bit ena palica daljsa od druge, ce je una druga daljsa... :)) zato pa pravim.. ce ljubezen ni tok mocna, je strah mocnejsi.. :)) drugace pa ne! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
23.11.2007 15:52:30   
baguSka
ce ljubezen ni tok mocna, je strah mocnejsi.. :)) drugace pa ne! :)

oziroma strah ne more bit mocnejsi od ljubezni, ce je ljubezen mocnejsa.. user posted image

tko kot ena palica ne more bit daljsa, ce je druga daljsa.. user posted image  stekas ti?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 48
23.11.2007 17:44:36   
Anonimen

No zdaj pa mi koncno odgovori na vprasanje.. user posted image  user posted image

Je lahko strah mocnjesi od ljubezni? user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
23.11.2007 18:01:35   
baguSka
Je lahko strah mocnjesi od ljubezni?

A ti se zdej ni jasno!?user posted image

Strah je lahko mocnejsi le v primeru, ko ljubezen ni dovolj mocna, da premaga strah! Ko je ljubezen toliko mocna, da je strah ne more premagati, je torej ljubezen mocnejsa! Ze kapis?

Ljubezen in strah nista vedno enako mocna... vedno nekaj prevlada... ko ljubimo dovolj, premagamo ves strah na tem svetu... Torej je strah lahko mocnejsi takrat, ko ne ljubimo dovolj!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?