Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja najtežja odločitev 23.11.2007 10:46:50
|
|
|
|
Dadi
|
No še ne dokaz za mojo trditev: življenje vedno najde pot....in moje mnenje: otročička obdržita, saj takega ne bo več, službo lahko še vedno dobiš...
|
|
RE: Moja najtežja odločitev 23.11.2007 11:02:26
|
|
|
|
Rožica I
|
Pri meni ne bi bilo dileme, ker se mi zdijo največji čudeži na svetu.. Sanjska služba pa zame ni sanjska, če apriori zključuje mojega otroka ..
|
|
RE: Moja najtežja odločitev 23.11.2007 11:15:20
|
|
|
|
Marogica
|
Anonimna-ta prva. Sama veš, da imaš samo dve možnosti. 1. Služba: pozitivno: novi izzivi, zasigurana finančna situacija, kar je pomembno, če veš, da z eno plačo ne boste shajali. Saj je potem potrebno preživljati 5 ust. In kar tako z ljubeznijo se vse ne da rešiti. Enostavno ni dovolj. So potrebe, ki so osnovne, in jih ni možno kar "preskočiti. Negativno: slaba vest 2. Otrok: pozitivno: če si še enega otroka želita in vam ne bo v "breme", predvsem finančno, ni problema.Negativno: slabo finančno stanje. Kakorkoli se boš odločila, vedi, da bodo posledice. Enostavno razčisti pri sebi in stoj za tem in ne jamraj....nikoli. Kajti odločitev je bila tvoj(vajina) Jaz bi se odločila za splav.
|
|
RE: Moja najtežja odločitev 23.11.2007 11:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo se vprašaj če želita otroka in tu bo odgovor. Pri meni ne mre bit življenje otroka odvisno od moje neke službe, ki je še niti nimam konec koncev.
|
|
|
Popoldanske aktivnostibinyyAli vaš malček (od 4.leta dalje) obiskuje popoldanske aktivnosti,tečaje,...da, plesne, telovadbo,... (
33%)
da, pravljične urice (
5%)
da, tuje jezike (
7%)
ne, je se premajhen (
32%)
ne, ker ni zainteresiran (
7%)
ne, ker nimamo finančnih sredstev (
16%)
Število vseh glasov: 178Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!