|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lep Božič od fosilke......
23.12.2004 16:41:54   
bambi
Punce, ker imamo danes novoletno zabavo, je vprašanje kakšna bom jutri, zato vam vsem skupaj že danes želim resnično lepe in vesele Božične praznike, predvsem pa polne ljubezni in seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, naj letošnji Božič obrodi sadove, tiste ki si jih najbolj želimo in naj bo leto 2005 polno lepih :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: ali pa :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:, naj vse RR-ovke začutijo, kaj pomeni biti mamica, kaj pomeni spočet, nosit, rodit in vzet v naročje drobceno bitje, ki je sad ljubezni dveh, ki se ljubita....

Ah, kako lepo sem to napisala :bravo::bravo::bravo::bravo:

Še enkrat vse najlepše

Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
23.12.2004 17:49:15   
Anonimen
Bambi in ostale....
tudi jaz vam želim,da bi se vam uresničile želje kakršne koli so!!!!!!!

Naj vam bo usoda naklonjena,naj vaše telo sprejme sad ljubezni,naj vam se napolni življenje z srečo:duda:naj vam izpolni tisto praznino ki jo že toliko časa poskušate napolniti.

Vse to vam želi Neva:rozica:
Pa tudi njena družina,kateri sem napolnila ušesa,kako srčno si želite:nosecka:

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2004 19:38:52   
biba77
:bravo::bravo::bravo::bravo:Bambi!:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:Na tako cestitko se jaz cin cin naredim. Da bi vse, fosilke in "ta nove" cimprej zagledale :roza:!
:rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2004 19:41:36   
tia
Tudi jaz bi vsem žaželela miren Božič in naj novo leto 2005 prinese čimveč :modri::roza::roza::modri::modri: in iz tega :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:,ki si jih najbolj želite.
Vsem :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: pa želim,da bi imele čimmanj slabosti in da bi cartlale svoje štručke,ki bi bili najbolj razvajeni otroci.

V letu 2005 veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Vsaki pošiljam velik koš :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo in naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo dan in noč.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.12.2004 6:31:28   
anajmad
Tudi jaz vam želim lepe božične praznike:bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo:.Čimprejšnje videnje:modri::roza::modri:in veliko:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:v prihodnjem letu,oz.veliko:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.12.2004 7:21:35   
klarisa
"Novo leto nas vedno znova vabi na pot do iskanja sreče.
To je pot do svojega srca, do lastnih želja in vrednot življenja. A tople besede in dlan, ki jo stisnemo drug drugemu, so namig da smo s svojo pomočjo in prijateljstvom nekje v bližini, da v tem iskanju nismo sami..."

Hvala vam za vse to...
Srečen Božič,
klarisa

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.12.2004 7:32:49   
tejč
Punce, kako lepe misli vas prevevajo! Res ste čudovite. Nekaj mesecev sem tudi jaz delila "nebo" (Forum Zanositev) z vami in ni mi žal. brez vas ne bi bila tam, kjer sem zdaj- srečka nosečka. držim pesti za vas, resnično vas vse po vrsti čakam na prvič noseča.
Pa še to: berem vas redno, nisem pozabila na vas.
Lepe praznike in naj se TISTE :modri::roza:želje uresničijo.
Tejč:angel:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.12.2004 7:34:08   
anadejka
Jutrčka punce!!!
Jaz bom pa ceeeel teden doma,pa piškotke bom pekla;).Ampak ker doma nimam računalnika,Vam že zdaj vsem zaželim VESEEEEL BOŽIČ IN SREČNO SREČNO NOVO LETO 2005,VELIKO ZDRAVJA SREČE IN USPEHOV NA VSEH PODROČJIH,PA VELIKO LJUBEZNI IN SEJ VESTE....PIKIC;):modri::roza::modri::roza::duda:9nebesa!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.12.2004 7:59:49   
enci
Ne sme vam biti žal za stvari,
ki jih niste naredili:)-,
tudi ne za tiste,
ki ste jih naredili:bravo:.
Postavite se pokonci:sloncek:.
Odjadrajte stran od pristanišča:kuza:.
Ujemite veter v svoja jadra:miska:.
Raziskujte:morje:!
Sanjajte:zajcek:!
Odkrivajte:darilo:!
Bodite srečni TUDI V LETU 2005:):):):)!

lp
enci:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.12.2004 9:16:16   
koala
Joj punce ste to lepo napisala.
Tudi jaz vam želim veliko veliko srečnih trenutkov v letu, ki prihaja, da nas vse razveseli novička, ki jo čakamo, za vse ki ste pa jo že dočakale, pa da vam naosečnost mine brez zalpetov!

Koala

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.12.2004 9:23:52   
ZARA
...ojla punce,jst pa vam vsem zelim,da bi vam leto 2005 prineslo cimvec :modri: in :roza:!!!
Naj se vam uresnicijo skoraj vse skrite zelje...skoraj vse pa zato,da lahko vedno po necem hrepenis...

lp, :miska: Zara

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2004 9:27:45   
Mina1
ku-ku

nevem, nekatere se me še spomnite, ko smo se bodrile, še predno sem postala srečka:nosecka:

Zato vsem vam, ki si želite tisto najlepše, torej:duda:, naj se vam v letu 2005 izpolni najlepša in največja želja, ter naj se pravljica nikoli ne konča.

Lepe praznike, Mina1 konec 32t:nosecka:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2004 11:31:26   
lutkica
Bambi, tudi jaz tebi in vsem ostalim želim srečen in lep Božič v krogu svojih najdražjih.

Božično jutro naj vam uresniči najlepše sanje, :angel: pa naj vas vedno čuvajo.

:rozica:
Lutkica

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2004 13:18:21   
cmokec
Toliko lepih besed, toliko iskrenih želja in optimizma.

Hvala, hvala, hvala.

Tokrat vam ne bom zaželela veliko, le črtico sreče, solzo veselja in čimveč pokakanih pleničk.

cmokec

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2004 21:16:25   
Anitka
Še jaz:

:rozica:Vse kar upaš,:rozica:
:rozica:naj se izpolni;:rozica:
:rozica:kar iščeš,:rozica:
:rozica:naj se odkrije;:rozica:
:rozica:kar si želiš,:rozica:
:rozica:naj se uresniči;:rozica:
:rozica:vse kar v srcu čutiš,:rozica:
:rozica:naj se v praznični noči:rozica:
:rozica:v srečo in ljubezen zlije!:rozica:

Ob vseh teh lepih željah, sem morala tudi jaz nekaj napisati. Vsem želim lepe praznike, v novem letu pa naj se vsem izpolni vsaj ena želja - postati srečka :nosecka:

Vaša Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!