Lep Božič od fosilke...... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Lep Božič od fosilke...... (23.12.2004 16:41:54)

Punce, ker imamo danes novoletno zabavo, je vprašanje kakšna bom jutri, zato vam vsem skupaj že danes želim resnično lepe in vesele Božične praznike, predvsem pa polne ljubezni in seveda :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, naj letošnji Božič obrodi sadove, tiste ki si jih najbolj želimo in naj bo leto 2005 polno lepih :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda: ali pa :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:, naj vse RR-ovke začutijo, kaj pomeni biti mamica, kaj pomeni spočet, nosit, rodit in vzet v naročje drobceno bitje, ki je sad ljubezni dveh, ki se ljubita....

Ah, kako lepo sem to napisala :bravo::bravo::bravo::bravo:

Še enkrat vse najlepše

Bambi

Anonimen -> Lep Božič od fosilke...... (23.12.2004 17:49:15)

Bambi in ostale....
tudi jaz vam želim,da bi se vam uresničile želje kakršne koli so!!!!!!!

Naj vam bo usoda naklonjena,naj vaše telo sprejme sad ljubezni,naj vam se napolni življenje z srečo:duda:naj vam izpolni tisto praznino ki jo že toliko časa poskušate napolniti.

Vse to vam želi Neva:rozica:
Pa tudi njena družina,kateri sem napolnila ušesa,kako srčno si želite:nosecka:

biba77 -> Lep Božič od fosilke...... (23.12.2004 19:38:52)

:bravo::bravo::bravo::bravo:Bambi!:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:Na tako cestitko se jaz cin cin naredim. Da bi vse, fosilke in "ta nove" cimprej zagledale :roza:!
:rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza::rozica::kuza:

tia -> Lep Božič od fosilke...... (23.12.2004 19:41:36)

Tudi jaz bi vsem žaželela miren Božič in naj novo leto 2005 prinese čimveč :modri::roza::roza::modri::modri: in iz tega :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:,ki si jih najbolj želite.
Vsem :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: pa želim,da bi imele čimmanj slabosti in da bi cartlale svoje štručke,ki bi bili najbolj razvajeni otroci.

V letu 2005 veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Vsaki pošiljam velik koš :pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: za srečo in naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo dan in noč.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tia

anajmad -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 6:31:28)

Tudi jaz vam želim lepe božične praznike:bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo::bravo::darilo:.Čimprejšnje videnje:modri::roza::modri:in veliko:duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:v prihodnjem letu,oz.veliko:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.
en lp:morje:D.

klarisa -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 7:21:35)

"Novo leto nas vedno znova vabi na pot do iskanja sreče.
To je pot do svojega srca, do lastnih želja in vrednot življenja. A tople besede in dlan, ki jo stisnemo drug drugemu, so namig da smo s svojo pomočjo in prijateljstvom nekje v bližini, da v tem iskanju nismo sami..."

Hvala vam za vse to...
Srečen Božič,
klarisa

tejč -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 7:32:49)

Punce, kako lepe misli vas prevevajo! Res ste čudovite. Nekaj mesecev sem tudi jaz delila "nebo" (Forum Zanositev) z vami in ni mi žal. brez vas ne bi bila tam, kjer sem zdaj- srečka nosečka. držim pesti za vas, resnično vas vse po vrsti čakam na prvič noseča.
Pa še to: berem vas redno, nisem pozabila na vas.
Lepe praznike in naj se TISTE :modri::roza:želje uresničijo.
Tejč:angel:

anadejka -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 7:34:08)

Jutrčka punce!!!
Jaz bom pa ceeeel teden doma,pa piškotke bom pekla;).Ampak ker doma nimam računalnika,Vam že zdaj vsem zaželim VESEEEEL BOŽIČ IN SREČNO SREČNO NOVO LETO 2005,VELIKO ZDRAVJA SREČE IN USPEHOV NA VSEH PODROČJIH,PA VELIKO LJUBEZNI IN SEJ VESTE....PIKIC;):modri::roza::modri::roza::duda:9nebesa!!!

Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:

enci -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 7:59:49)

Ne sme vam biti žal za stvari,
ki jih niste naredili:)-,
tudi ne za tiste,
ki ste jih naredili:bravo:.
Postavite se pokonci:sloncek:.
Odjadrajte stran od pristanišča:kuza:.
Ujemite veter v svoja jadra:miska:.
Raziskujte:morje:!
Sanjajte:zajcek:!
Odkrivajte:darilo:!
Bodite srečni TUDI V LETU 2005:):):):)!

lp
enci:metulj:

koala -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 9:16:16)

Joj punce ste to lepo napisala.
Tudi jaz vam želim veliko veliko srečnih trenutkov v letu, ki prihaja, da nas vse razveseli novička, ki jo čakamo, za vse ki ste pa jo že dočakale, pa da vam naosečnost mine brez zalpetov!

Koala

ZARA -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 9:23:52)

...ojla punce,jst pa vam vsem zelim,da bi vam leto 2005 prineslo cimvec :modri: in :roza:!!!
Naj se vam uresnicijo skoraj vse skrite zelje...skoraj vse pa zato,da lahko vedno po necem hrepenis...

lp, :miska: Zara

Mina1 -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 9:27:45)

ku-ku

nevem, nekatere se me še spomnite, ko smo se bodrile, še predno sem postala srečka:nosecka:

Zato vsem vam, ki si želite tisto najlepše, torej:duda:, naj se vam v letu 2005 izpolni najlepša in največja želja, ter naj se pravljica nikoli ne konča.

Lepe praznike, Mina1 konec 32t:nosecka:

lutkica -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 11:31:26)

Bambi, tudi jaz tebi in vsem ostalim želim srečen in lep Božič v krogu svojih najdražjih.

Božično jutro naj vam uresniči najlepše sanje, :angel: pa naj vas vedno čuvajo.

:rozica:
Lutkica

cmokec -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 13:18:21)

Toliko lepih besed, toliko iskrenih želja in optimizma.

Hvala, hvala, hvala.

Tokrat vam ne bom zaželela veliko, le črtico sreče, solzo veselja in čimveč pokakanih pleničk.

cmokec

Anitka -> Lep Božič od fosilke...... (24.12.2004 21:16:25)

Še jaz:

:rozica:Vse kar upaš,:rozica:
:rozica:naj se izpolni;:rozica:
:rozica:kar iščeš,:rozica:
:rozica:naj se odkrije;:rozica:
:rozica:kar si želiš,:rozica:
:rozica:naj se uresniči;:rozica:
:rozica:vse kar v srcu čutiš,:rozica:
:rozica:naj se v praznični noči:rozica:
:rozica:v srečo in ljubezen zlije!:rozica:

Ob vseh teh lepih željah, sem morala tudi jaz nekaj napisati. Vsem želim lepe praznike, v novem letu pa naj se vsem izpolni vsaj ena želja - postati srečka :nosecka:

Vaša Anitka:metulj:

Stran: [1]