beli
|
Hvala za mnenja. Povedala sem mu kakšna mnenja imajo ženske na forumu in me je debelo gledal. Povedala sem mu,da katera druga bi že zdavnaj šla. No,pravi,da se bo poboljšal. Rekla sem,da bo dokazal z dejanji, besede mi ravno ne pomagajo,da bi verjela. Potem pa bo pokazal čas. Jaz pa sem takšna,da en čas trpim in se trudim, poskušam stvari urediti, potem, ko pa mi pride do vrha, potem pa grem in me živ bog več ne prepriča,da se vrnem. Ko se odločim je konec za vedno. Zdaj še ima možnost in upam,da me jemlje resno. Koke se je nasnifal samo enkrat, pa še to mi je začuda priznal,ker ve,da sem totalno proti. Je rekel,da ga je sram in da to grozno vpliva na človeka in ne bo nikoli več. Mu pa trava zelo diši in ker v naših koncih vsak drugi to sadi doma,je tega na pretek. Najbolj pa sem popizdila, ko sem rodila in mu je frend prinesel na fešto, ki jo je priredil zaradi rojstva najine pikice kot darilo vrečko trave. Mislim, sej nisem mogla verjet. Pol jo je skuril,ampak dobava tak ni problem. Skratka, res ne razumem teh žensk tam okoli nas, ko hladno prenašajo pijančevanje al pa se še one zraven nacukajo. Jaz sem prej tudi rada kaj spila, od nosečnosti naprej pa mi ne diši več al pa se mi je zagabilo, ko gledam te ljudi okoli sebe. Moj dragi je celo srednjo šolo vsak dan prišel zadet iz šole, pa napili so se ga ob vsaki priliki in mu starši (najbolj obsojam mamo) niso nikoli nič rekli. Pa punce mu nikoli niso nič rekle,tak da ne more prenesti,da jaz ga pa zdaj gnjavim in mu nekaj prepovedujem. Tak se počuti omejenega. Jaz bi rada,da pride sam do te stopnje,da spozna,da je to brezveze. Ta vikend gre na delavnico-alternativno zdravljenje z društvom,ker je naredil tečaj za reiki mojstra,tak da upam,da mu bo dobro delal. En čas,ko se je s tem ukvarjal ni nič kadil trave in pil in nasploh je bil čist,ker je dihal pranajamo vsako jutro in če je kaj pil,je kar bruhal. Držim pesti. Držite še ve!
|