|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partnerjeve žaljivke
21.11.2007 13:50:58   
beli
Včeraj sva se z dragim sprla in takrat znori in me žali. Govori mi grde besede (naj grem v p.m., da sem bitch), žali me tudi s tem, ko reče,da sem ista kot moja mama (pa resnično nisem),da samo težim in da kaj mu je bilo,da je vztrajal z mano,da pa bi se poročil z mano, to pa že ne-saj ni nor. Začelo se je s tem,da sem rekla,da ne odobravam,da se mora enkrat tedensko napiti, na da ne maram,da kadi travo, pa da konzumira še kaj drugega (priznal mi je,da so se nasnifali koke, ko sva bili s tamalo na počitnicah 3 dni). Rekla sem,da je čas,da odraste, da pri svojih 32.letih mora vzeti odgovornost v svoje roke in da se mi to zdi otročje. Potem pa se še tako nalit pelje domov. Sicer smo dobro finančno stoječi, fant dobro zasluži in si privoščimo počitnice in res ni škrt, vedno mi kaj kupi in da denar, zato pravi, da naj jaz sprejmem,da se kdaj napije in nakadi, ker mu to paše in to ne misli spremeniti,ker bi jaz to želela. Najbolj me pa boli,če grdo govori kadar se razjezi. Zame imajo žaljivke velik pomen in besed ne moreš kar pogoltniti. Potem pa si mislim, da če se bo to ponavljalo, se lahko ohladim in oddaljim od njega. Vedno kadar mu rečem naj nekaj spremeni in odraste, znori, vzkipi in začne preklinjat. Vem, da se je takšnega vedenja naučil doma, ampak mene pa zelo prizadene in ga ne toleriram. Pa zaradi kilogramov me vedno nekaj pika. Če bi izgubila 5 kg, bi bila super, ampak kaj morem, če pa ne gre tako luštno. Pravi,da bi mu bila bolj všeč in bolj privlačna. Kakšen odnos imate vi? A si s partnerjema v jezi govorita grde besede, potem pa si oprostita in drugi dan živite dalje kot da se ni nič zgodilo? Se imate radi kot prej? Na mene to grozno vpliva in sem še nekaj dni čisto brez energije, žalostna. Ne dovolim žalitev. Mislim,da se vse lahko pove na spoštljiv način.
Moj dragi pravi,da če ga ljubim, ga naj sprejmem takšnega kot je, z vsemi slabimi lastnosti.
A je treba zavoljo ljubezni res vse potrpet? Na žalost pa mi denar nič ne pomeni,če ni spoštovanja.
In vaše misli, izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partnerjeve žaljivke
21.11.2007 13:58:14   
smigli
Ne zavoljo ljubezni ni treba vsega potrpet, sicer je del ljubezni tudi spoštovanje......

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 13:59:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: beli

Moj dragi pravi,da če ga ljubim, ga naj sprejmem takšnega kot je, z vsemi slabimi lastnosti.
A je treba zavoljo ljubezni res vse potrpet? NEEEEE! Na žalost pa mi denar nič ne pomeni,če ni spoštovanja. TOČNO TAKO!
In vaše misli, izkušnje?

Misli: ni vreden
Izkušnje: samo enkrat in nikoli več grde besede. Drugače čao miki.

(odgovor članu beli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 14:00:04   
Špelca21
Tudi midva se kdaj skregava mal povišava ton pa jakost glasu, ampak žaliva se pa ne.
Ne vem jst zase lahko rečem, da če bi se to meni dogajalo bi popokala že pri travi ipd.
Pravi ti da ga sprejmi takšnega kot je. A on pa tebe ne more s tistimi par kg več?user posted image
Denar ni vse. Rajši mam lih tolko da pridem iz mesca v mesec pa da se razumeva, kot pa da mi nudi vse razen ljubezni in spoštovanja.

Ne vzet mojega pisanja kot napad nate ampak le kot moje osebno mnenje.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 14:00:26   
Anonimen
Ne dovolim žalitev.

Ja, pa očitno jih.

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 14:01:33   
Mlada mamica
Kak pa se razumeta drugače?Kako pogosto se skregata?A nasljednji dan pa je vse ok?Jaz menim,da to ni prav kaj ti govori in da boš morala temu deati konec!Ne vem sicer na kak način,ampak spoštovanja do tebe nima!Glede denarja pa....pomoje misli,da te z denarjem lahko "kupi" in je bil mogoče tako tud vgojen!
Sama tega nebi pustila,da bi se moj tako obnašal do mene!Tega si ne zasluži nobena!Res da se skregaš,ampak vsak kreg ima svoje meje!Če bi te imel resnično rad....po moje te ne bi zmerjal,se znašal nad tebe in govoril da shujšaj!V tvojem primeru se mi zdi to hujšanje,kot da s teboj ni zadovoljen takšna kot si,saj te tud zmerja!Fant ti mogoče lahko z dobrim namenom reče,daj shujšaj malo,ker pač bla bla bla...ampak pri tebi se mi žal ne zdi tak!O tvojem fantu VSE SLABO!!!Žal....držim pestiuser posted image

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 14:02:48   
karmy
A je treba zavoljo ljubezni res vse potrpet? Na žalost pa mi denar nič ne pomeni,če ni spoštovanja.

prvi odgovor: NE. drugič se mi pa žalostno zdi, da ti pomeni denar veliko, pod pogojem če je spoštovanje, in ne verjamem da ti nič ne pomeni tudi brez spoštovanja, drugače bi že zdavnaj šla. Denar ni nič drugega, kot za preživetje. Sreče, denar nikoli in nikdar ne nadomesti.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 14:02:57   
marita
še v življenju me ni nihče žalil in mi grdo govoril, še najmanj partner. Pa tele njegove razvade so tud bolj adijo pamet.

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 14:04:24   
nuala
Če razumem kratko vsebino vprašanja se to glasi takole:
- Ali naj trpim partnerja, ki dobro zasluži in nam finančno dobro gre, čeprav me le ta žali, je otročji, nekoliko neodgovoren in precej nesramen?

Sama si moraš odgovoriti na to vprašanje. Odvisno od tega, koliko ti pomeni denar in vse, kar denar omogoča.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.11.2007 14:05:00   
NevenkaP
Kakšen odnos imate vi? A si s partnerjema v jezi govorita grde besede, potem pa si oprostita in drugi dan živite dalje kot da se ni nič zgodilo?Ne, nikoli se ne obmetavava z žaljivkami. Se imate radi kot prej? Si ne predstavljam, da bi me nekdo zmerjal s ****mi ipd in da bi potem spala s takim človekom.user posted image  .Na mene to grozno vpliva in sem še nekaj dni čisto brez energije, žalostna. Ne dovolim žalitev. Glede na to, kar pišeš, jih dovoliš.Mislim,da se vse lahko pove na spoštljiv način. Res je.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.11.2007 14:05:04   
_andreja_
... nikoli v življenju ne bi mogla  živeti z nekom, ki bi me žalil...
... nikoli v življenju ne bi mogla živeti z nekom ki se drogila ali pa pač tedensko popiva(razen če mu drugi dan ni nič, kar pa neverjamem v to) in mu je to bolj pomembno kot midva s sinom...
... moj nasvet, pejt stran, čim dlje od njega...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.11.2007 14:05:47   
Anonimen
No, da ti povem, da imam jaz enako stanje doma, samo da moj ne kadi trave ali kaj podobnega, kdaj pa kdaj se ga napije. Ampak pa ima dneve ko bi ga najraje ....
Jaz sem zelo energična ženska in vedno nasmejana, vedno pripravljena za akcijo. Moj pa je 15 let starejši in včasih se mu to pozna. Jaz vztrajam pri svojem in mu jasno in glasno povem, da je on pri meni na obisku( ker še vedno živi pri starših, čeprav bi lahko živel z nama) in da v mojem stanovanju pa se nebo drl in me zmerjal. Se je zgodilo že tudi, da sem ga marš nagnala. Jaz imama otroka od prej in ko se skregama, mi vedno reče, da on pa ni moj bivši in da njega pa nebom ****la. Malega imam ful rad in res nikoli nič proti otroku. Povedala sem mu, da ko pa bo prva beseda padla proti otroku, potem pa se res nimava kaj pogovarjati.  NIKOLI pa nisem jaz tista, ki bi popustila in se opravičila ,če vem da nisem jaz kriva. Pa se mu ne javim na telefon, pa pride k meni kot polizan cucek. Saj človeku odpustiš marsikaj, ampak v srcu pa s eti nabira. In ko enkrat poči, je gotovo. Saj veš ko rečejo, da vazo lahko zlepiš, če se zlomi, ampak sledi pa ostanejo.

(odgovor članu beli)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.11.2007 14:08:31   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: beli

Potem pa si mislim, da če se bo to ponavljalo, se lahko ohladim in oddaljim od njega.

Meni tu žaljivke predastavljajo najmanjši problem. In ko bi prvič slišala, da se je nasnifal, kljub otroku, ki ga ma doma, bi se jaz takoj ohladila in oddaljila od njega.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.11.2007 14:10:07   
Dejča
IZVIRNO SPOROČILO: nuala

Če razumem kratko vsebino vprašanja se to glasi takole:
- Ali naj trpim partnerja, ki dobro zasluži in nam finančno dobro gre, čeprav me le ta žali, je otročji, nekoliko neodgovoren in precej nesramen?

Sama si moraš odgovoriti na to vprašanje. Odvisno od tega, koliko ti pomeni denar in vse, kar denar omogoča.

Bolj se ne bi mogla strinjati z Nualo. A če bi te žalil in bil zraven še en revež, pa ne bi ti vsega kupoval - potem bi se pa lažje odločila. Mislim - ene pa zaradi keša res vse požrete, pa čeprav pišeš, da denar ni vse, če ni spoštovanja. On te NE spoštuje, toda, kar je še dosti, dosti slabše - tudi TI SE NE!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.11.2007 14:10:57   
Anonimen
Kot prvo, mi na kraj pameti ne pade da imam potomce z nekom ki se drogira.
Alkohol še toleriram do določene meje(pivo po treningu, par kozarčkov na žurkah...), s tem da pol ne sede v avto.
Žali me ne, edin reče mi da smrdim k svinja k pridem iz čika, jst pa njemu da je prasec k prdne, sam to je vse tko v smehu, ne da se žaliva.
Kar se pa kil tiče...a je on popoln?
Kar se denarja tiče...ne vem kakšno vlogo sploh tukaj igra. Saj človek ne rabi takih stvari prenašat če ima nekdo denar. Je fajn če je denar, sam more bit tud še kaj drugega, ne pa da ti je to edina pomembna dobrina v življenju.

V imenu ljubezni vse potrpet? Hm....jaz bi se prvo vprašala če je iz njegove strani sploh ljubezen. Pa spoštovanje.
Drugač pa ne....v imenu ljubezni ni treba trpet. Ljubezen naj bi nas osrečevala, ne pa celo življenje trpljenje povzročala. Ljubezen oz. partner naj bi bila oseba, ki nas potolaži, nasmeje, dvigne energijo...v primeru ko trpimo zaradi česa.

(odgovor članu Špelca21)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
21.11.2007 14:13:11   
Putka
Žalitve - če včasih kakšna grda beseda uide in se potem opravičim je ok, če je to način pogovarjanja - nesprejemljivo. Ti direkt pove, kaj si misli o tebi.

O + kg - moj bivši mi je non-stop govoril, če bi shujšala bi bila ful dobra, če bi na fitnes hodila, bi... Ob vsakem koščku tortice mi je očital. Če te takšne nima rad, te tudi z manj kilogrami ne bo imel nič več. Druga bi bila, če bi imela 150kg in bi ga bilo strah za tvoje zdravje.

Droge in alkohol
- nikakor ne bi tolerirala! Sploh trde droge vodijo v odvisnost, tvoj dragi pa je očitno že tam, če ne more biti trezen niti teden dni. Žal. In ne, to ni normalnouser posted image . Ne vem zakaj pri nas toleriramo, da se ga enkrat tedensko do nezavesti napiješuser posted image

Denar - zame je to na zadnjem mestu v odnosu, spoštovanje do partnerja, nefinančna pomoč in pozornost mi več pomeni. Če ima dovolj denarja, zakaj si pijan ne pokliče taksija? Bo potrebno, da bo nekoga do smrti povozil, da bo razmislil, preden se pijan v avto usede?

Očitno je precej koleričen človek, če se ob kritiki takole razbesni. In očitno zelo težko prenaša negativne kritike, čeprav od ljudi, ki mu želijo pomagat. Jaz sem mnenja, da se ljudje z trudom lahko spremenimo na boljše, če se le hočemo. Jaz bi na tvojem mestu dobro razmislila, če si želim skupne prihodnosti s takim moškim.

Droge, alkohol, zmerjanje in žaljenje... Se lahko poboljša? Napisala si, da ti je to nesprejemljivo. Če se ni pripravljen odreči temu zavoljo družine, mu očitno ne pomenite dovolj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.11.2007 14:19:02   
Putka
Zakaj sem se toliko razpisala? Ker na žalost ogromno žensk vztraja v katastrofalnih zvezah, ki se čez leta itak končajo. Ampak škoda je že strojena. Najbolj pa v taki družini nastradajo otroci, žal. Če hočeš zagotoviti svojemu otroku normalno otroštvo, potem bo potrebno storiti kak drastičen korak.

Žalitve in zmerjanje je prav tako nasilje nad partnerjem, čeprav ni fizično. In običajno pusti globje brazgotine kot modriceuser posted image .

A ja, mislim da pri 32 letih bi že zdavnaj moral odrastiuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.11.2007 14:59:16   
beli
hojla

Ja, vem,da se ne spoštuj dovolj, zato sem prenašala žaljivke moje mame, pa še koga in vedno oprostila. Ampak kot ste povedale se to nabira in enkrat poči. Kako bi ga pripravila do tega,da se poboljša? Rada ga imam in ne vem zakaj se ne bi  mogel odrečti travi....Očitno sva na različnih nivojih in upam,da se kmalu dvigne na višji nivo, sicer ne vem kaj bo. O denarju pa : on misli, da če fejst dela in zasluži, da lahko gremo na fajn dopust in si privoščimo še kaj, da mu je vse oproščeno. V tem staromodnem stilu,da mora ženska malo potrpet. grrrrrrrr, sem jezna. Ja,danes zjutraj pa reče,če mi je tako težko ga objet? halo,valjda, po tistih besedah. Saj me je klical in se opravičil in povedal,da ribe lovi in nama jih bo spekel za večerjo, pa ne bo mogel to tako luštno popravit. To tak boli!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.11.2007 15:05:17   
paris
Nimam več kaj dosti dodati k predhodnicam, mogoče par "zlajnanih " resnic, ob katerih se boš upam zamislila.
Imej se rada. Začni se že enkrat spoštovati.( V smislu, da si enostavno ne dovoliš zmerjanja.) Dokler nimaš rada sama sebe, te tudi drugi ne bodo imeli. (Ker čutijo tvojo šibkost in vedo, da se jim ne boš uprla, za njihova dejanja in besede ni nikoli nobenih posledic.) In še nekaj, morda najvažnejše, ko boš stara 70, 80 let, ti bo žal za vsako minuto življenja, ki ga nisi preživela tako, kot bi si želela- si brezzveze trpela, namesto, da bi se imela lepo s svojim otročkom.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.11.2007 15:07:21   
beli
Skregava se na vsake 3 mesece približno. In mi vedno reče,da če mi kaj ne paše, pa naj grem. pravi,da moja prijateljica je tak vredu, ko fantu nič ne teži,pa več pije kot on. Na splošno v naših koncih moški veliko pijejo. Moj, ko se enkrat na teden(ni nujno) je za njih beden. Pa kadijo vsi, ki jih poznam,še ženske. Sicer sem dobra, nikoli ne tečnarim, če gre za 3 dni na ribolov jeseni, pa januarja je šel s prijatelji v Srbijo... ker si tudi jaz želim svobode, alkohola in trave pa ne prenašam in ne morem si pomagat. Želim,da bi dosegla lep odnos zaradi naju in hčere-ne želim,da bi trpela tako kot jaz,ker sta se moja ločila. Kaj naj,če ultimat ne zaleže?

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.11.2007 15:11:58   
baguSka
Jao... tok ocitno je vse tole kar pises, za moskega, ki hoce met zensko na oblasti... v podrejenem polozaju in ki je preprican, da lahko vse resi z denarjem... user posted image  Bl ocitno ze nebi moglo bit. In to cist totalno vse kar napises!! In tudi to, da on dejansko sploh ne ve, da dela karkoli narobe!! Vse kar on nardi je prav... In cist vse je tipicno za take moske.. Pa ne da posplosujem, ampak za take moske so to pac tipicne lasntosti. Lahko si tud kaksno knjigo preberes.. Je velik o tem napisanega. Najhuje je pa to, da se potem vsi ljudlje okoli njega zrtve...

Vse je odvisno od tebe kako ga bos sprejemala. Ampak naceloma se takih ljudi ne da spremenit, ker so prevec prepricani sami vase in v svoj prav.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.11.2007 15:19:00   
baguSka
No, jaz pa imam obcutek, da se je beli zacela malo spostovati, zato je pa tud zdej prislo do te krize, ko tega enostavno ne more vec prenasat.. Ker ce je do zdej to prenasala in zdje ne vec, pac pomeni, da si tega resnicno ne dovoli vec.. oziroma si pac ne zeli vec tako naprej.. Zato tud vse ostale ki pisete, da ona to dovoljuje, jaz sem prepricana, da je do zdaj to dovolila, vendar noce vec.. ker je spoznala, koncno, na zalost prepozno, da nima niti kancek spostovanja.. res zalostno, da se najveckrat oci odprejo sele tako pozno.. sicer beli vidim, da se vedno upas in vztrajas, ampak jaz resnicno tezko verjamem, da se bo on kar cez noc spremenil.. oz ne samo cez noc, ampak kadarkoli.. sploh ce si vse to do zdej odobravala oz tolerirala.

In sploh na tole izjavo: kar pejd, ce ti kej ni vsec... to je samo se vecja potrditev za moj zgornji post! Tole je drugac prevedeno: jaz sem cist ok in z mano ni nic narobe, ti si tista, ki bi se mogla spremenit. Ce pa se ne bos, pa lahko kar gres, ker jaz bom ostal tak kot sem... Zalostno, ampak tako je. Niti kancek spostovanja nima do tebe...

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.11.2007 15:20:58   
baguSka
ampak jaz resnicno tezko verjamem, da se bo on kar cez noc spremenil.. oz ne samo cez noc, ampak kadarkoli.. sploh ce si vse to do zdej odobravala oz tolerirala

oziroma se drugace razlozim: ce se do zdaj nisi spostovala in te je on tako jemal, te bo tezko zacel spostovati cez noc ali sploh kadarkoli.. ker se te je navadil take kot si bila in taka si mu bila vsec..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.11.2007 15:54:10   
sneška_
hojla

Ja, vem,da se ne spoštuj dovolj, zato sem prenašala žaljivke moje mame, pa še koga in vedno oprostila. Ampak kot ste povedale se to nabira in enkrat poči. Kako bi ga pripravila do tega,da se poboljša?Ne  boš ga pripravila nikoli. Rada ga imam in ne vem zakaj se ne bi mogel odrečti travi....Očitno mu je trava bolj potrebnaOčitno sva na različnih nivojih in upam,da se kmalu dvigne na višji nivo, sicer ne vem kaj bo. O denarju pa : on misli, da če fejst dela in zasluži, da lahko gremo na fajn dopust in si privoščimo še kaj, da mu je vse oproščeno.Samo v njegovi glavi V tem staromodnem stilu,da mora ženska malo potrpet. grrrrrrrr, sem jezna.Zdaj je čas modernega stila Ja,danes zjutraj pa reče,če mi je tako težko ga objet? halo,valjda, po tistih besedah. iSaj me je klical in se opravičil in povedal,da ribe lovi in nama jih bo spekel za večerjo, pa ne bo mogel to tako luštno popravit. To tak boli! Če nekaj ne spremeniš bolj bo bolelo 

Najdojenček

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.11.2007 16:03:08   
natasaom
ne vem kje ti vidiš večji problem.a drogi al v tem da te žali? po moje je cajt,da se gre zdravit al pa bejž čiprej stran..otroek pa res ne rab tega.dnar gor la padol

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?