|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samozadovoljevanje
23.12.2004 12:28:16   
august
Povejte mi prosim če s tem lahko škodiš otroku? A je bolje da prve tri mesece ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   samozadovoljevanje
23.12.2004 12:52:55   
Vrtnica1
NE MORE ŠKODITI, ČE JE VSE OK. Če nosečnost lepo poteka, so normalni sploni odnosi (in s tem verjetno tudi samozadovoljevanje) čisto ok, če pa je kaj narobe, ti pa itak tvoj G pove, kaj smeš in kaj ne smeš.
Ti kar uživaj: v nosečnosti :nosecka: in drugače :)-
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   samozadovoljevanje
23.12.2004 12:55:34   
Soncnica
Hojla!

Sicer nisem zdravnica, ampak če je nosečnost normalna in če naj spolni odnosi ne bi škodili :duda:, potem mu po tej logiki ne bi smelo škoditi niti samozadovoljevanje. Je pa res, da tudi pri samozadovoljevanju zaradi orgazma lahko pride do krčev. Tako, da če so ti odsvetovali spolne odnose, bi se jaz na tvojem mestu izogibala tudi samozadovoljevanju.

lp

Sončnica:sloncek:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   samozadovoljevanje
23.12.2004 13:16:03   
jagoda
Ni panike - nič ne škodi. Orgazem otroka masira - no krčenje maternice neposredno.

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   samozadovoljevanje
23.12.2004 15:02:06   
bikica30
Zanimiva tema!
To sem se že tudi sama spraševala, ali otrok čuti tvoj orgazem - pač kot krčenje maternice?
Mogoče August misli, če lahko tresenje vibratorja škodi? To pa ne bi vedela...:zmeden:
Kaj mislite druge?
LP

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   samozadovoljevanje
23.12.2004 15:30:37   
Vera*
Jaz mislim da ne škodi.Saj tudi seks ne.:ups:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   samozadovoljevanje
23.12.2004 16:06:03   
Vrtnica1
Pa una palčka od UZ tud vibrira, pa očitno ne škodi ;)

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   samozadovoljevanje
23.12.2004 17:09:42   
Jessy
A da palčka vibrira??? Nisem čutila! hmmmm....

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   samozadovoljevanje
23.12.2004 19:21:01   
Karmelca
Vrtnica1, na kakšne preglede in kam pa to hodiš, da palčka od UZ vibrira? :zmeden:

Prepričana sem, da sam orgazem otroku ne škoduje.

Pa vsem srečno in veselo naprej v novo leto!!! :bravo:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   samozadovoljevanje
23.12.2004 20:10:12   
frecy
Dan!!!

Jaz sem nekje prebrala, da pikica začutiorgazem, mu pa nič ne škoduje, kvečjemu koristi, ker je večja prekrvavitev in dobi tudi več hrane. Se pa res maternica skrči, tako da je trebuh po orgazmu bolj trd in večji, no bolj ven, vsaj pri meni.

Zato punce kar na delo in uživajte.

Če pa je kaj narobe, da ne smeš sexat ti pa tako g pove, kako je pa potem s samozadovoljevanjem pa ne vem, najbolje je vprašat kar g. Vendar mislim da ne škoduješ, saj sexat ne smeš zaradi vdora penisa v nožnico in "rukanja" v maternični vrat, kolikor jaz vem, me pa popravite če sem se kaj zmotila.

Lep pozdrav

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   samozadovoljevanje
23.12.2004 20:11:49   
Vrtnica1
Ja, hm :zmeden: moja G ima tak UZ, da una palčka čist tako mal brni in vibrira (malenkost). Al pa se meni to samo dozdeva :zmeden:. ne, pa se mi ne.
Mogoče je pa to kaka predpotopna mašina :)- Samo da dela:)-
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   samozadovoljevanje
24.12.2004 10:26:40   
Grascakinja
Baje (nimam potrjenih informacij) naj bi se izogibale vibratorjev in podobnega (kar deluje na elektriko oz. beterije), ker tok lahko pride do otroka in mu škodi.
Zato tudi ni dobro non stop po UZ hodit, sploh vaginalnih.
Saj ne , da je primerjava, ampak tudi električne odeje ne smeš iz istega razloga uporabljat (poleg toplotnega).
Punce, držite se prstov in ščegija, ostale pripomočke pa pustite raje za kdaj drugič... Samo moje mnenje, lahko se mirno ne strinjate z njim.
Lep dan!

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   samozadovoljevanje
24.12.2004 10:39:31   
Vrtnica1
Ja, Pupa, zdaj si me pa prestrašila :zmeden:, jaz sem skoraj vsak teden na Uz, če pa ves čas nekaj krvavim in moramo kontrolirati. Ampak, jaz pa moji G zaupam, in če bi bilo res tako zelo nevarno, mi sigurn tega ne bi delala.
V. :rozica:

(odgovor članu august)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?