samozadovoljevanje (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

august -> samozadovoljevanje (23.12.2004 12:28:16)

Povejte mi prosim če s tem lahko škodiš otroku? A je bolje da prve tri mesece ne.

Vrtnica1 -> samozadovoljevanje (23.12.2004 12:52:55)

NE MORE ŠKODITI, ČE JE VSE OK. Če nosečnost lepo poteka, so normalni sploni odnosi (in s tem verjetno tudi samozadovoljevanje) čisto ok, če pa je kaj narobe, ti pa itak tvoj G pove, kaj smeš in kaj ne smeš.
Ti kar uživaj: v nosečnosti :nosecka: in drugače :)-
Lp, V. :rozica:

Soncnica -> samozadovoljevanje (23.12.2004 12:55:34)

Hojla!

Sicer nisem zdravnica, ampak če je nosečnost normalna in če naj spolni odnosi ne bi škodili :duda:, potem mu po tej logiki ne bi smelo škoditi niti samozadovoljevanje. Je pa res, da tudi pri samozadovoljevanju zaradi orgazma lahko pride do krčev. Tako, da če so ti odsvetovali spolne odnose, bi se jaz na tvojem mestu izogibala tudi samozadovoljevanju.

lp

Sončnica:sloncek:

jagoda -> samozadovoljevanje (23.12.2004 13:16:03)

Ni panike - nič ne škodi. Orgazem otroka masira - no krčenje maternice neposredno.

bikica30 -> samozadovoljevanje (23.12.2004 15:02:06)

Zanimiva tema!
To sem se že tudi sama spraševala, ali otrok čuti tvoj orgazem - pač kot krčenje maternice?
Mogoče August misli, če lahko tresenje vibratorja škodi? To pa ne bi vedela...:zmeden:
Kaj mislite druge?
LP

Vera* -> samozadovoljevanje (23.12.2004 15:30:37)

Jaz mislim da ne škodi.Saj tudi seks ne.:ups:

Vrtnica1 -> samozadovoljevanje (23.12.2004 16:06:03)

Pa una palčka od UZ tud vibrira, pa očitno ne škodi ;)

Jessy -> samozadovoljevanje (23.12.2004 17:09:42)

A da palčka vibrira??? Nisem čutila! hmmmm....

Karmelca -> samozadovoljevanje (23.12.2004 19:21:01)

Vrtnica1, na kakšne preglede in kam pa to hodiš, da palčka od UZ vibrira? :zmeden:

Prepričana sem, da sam orgazem otroku ne škoduje.

Pa vsem srečno in veselo naprej v novo leto!!! :bravo:

frecy -> samozadovoljevanje (23.12.2004 20:10:12)

Dan!!!

Jaz sem nekje prebrala, da pikica začutiorgazem, mu pa nič ne škoduje, kvečjemu koristi, ker je večja prekrvavitev in dobi tudi več hrane. Se pa res maternica skrči, tako da je trebuh po orgazmu bolj trd in večji, no bolj ven, vsaj pri meni.

Zato punce kar na delo in uživajte.

Če pa je kaj narobe, da ne smeš sexat ti pa tako g pove, kako je pa potem s samozadovoljevanjem pa ne vem, najbolje je vprašat kar g. Vendar mislim da ne škoduješ, saj sexat ne smeš zaradi vdora penisa v nožnico in "rukanja" v maternični vrat, kolikor jaz vem, me pa popravite če sem se kaj zmotila.

Lep pozdrav

Vrtnica1 -> samozadovoljevanje (23.12.2004 20:11:49)

Ja, hm :zmeden: moja G ima tak UZ, da una palčka čist tako mal brni in vibrira (malenkost). Al pa se meni to samo dozdeva :zmeden:. ne, pa se mi ne.
Mogoče je pa to kaka predpotopna mašina :)- Samo da dela:)-
Lp, V. :rozica:

Grascakinja -> samozadovoljevanje (24.12.2004 10:26:40)

Baje (nimam potrjenih informacij) naj bi se izogibale vibratorjev in podobnega (kar deluje na elektriko oz. beterije), ker tok lahko pride do otroka in mu škodi.
Zato tudi ni dobro non stop po UZ hodit, sploh vaginalnih.
Saj ne , da je primerjava, ampak tudi električne odeje ne smeš iz istega razloga uporabljat (poleg toplotnega).
Punce, držite se prstov in ščegija, ostale pripomočke pa pustite raje za kdaj drugič... Samo moje mnenje, lahko se mirno ne strinjate z njim.
Lep dan!

Vrtnica1 -> samozadovoljevanje (24.12.2004 10:39:31)

Ja, Pupa, zdaj si me pa prestrašila :zmeden:, jaz sem skoraj vsak teden na Uz, če pa ves čas nekaj krvavim in moramo kontrolirati. Ampak, jaz pa moji G zaupam, in če bi bilo res tako zelo nevarno, mi sigurn tega ne bi delala.
V. :rozica:

Stran: [1]