|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
28.12.2007 11:54:23   
Erin
košuta, mkj, bella02, izabella08, Nevaeva, meeryana, ANA_P, mbrume6, Muklla, Gajka, ena_mici, KRNEKDO, cicmic,  Neža7, majah, lana777, Lilie, Jelenche.

Punce, ve ste že bile na prvem gin. pregledu. Sporočite kako vam je šlouser posted image user posted image in kdaj ste spet naročene(nov datum GP)...nekatere ste ga pozabile povedat...
Držim pesti da je vse uredu....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
28.12.2007 11:57:48   
K_a_t_j_a
Erin jaz krčev nimam, me pa zategne včasih ful, pa špika.  Izdedka zdaj že 5. dan ni, upam da ga ne bo več. Mi je zdajle tak slabo, da sploh ne vem če bom kaj jedla za kosilo. Sem itak sama doma, moj je šel predčasno delat.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
28.12.2007 12:13:45   
Erin
No saj mam jaz tud bolj špikanja, pa včasih me jajčniki zabolijo ko npr čihnemuser posted image , ene 2x na dan me pa tudi kokr krč zagrabi in traja kake tri minute... upam da ni nič narobe...sem kar malce panična postala...pa če veš da je to npr pri vsaki se vsaj nehaš obremenjevat, ker veš da je to nekaj običajnega, če pa je samo pri tebi se ti pa čudno zdi...user posted image
Danes sem začela 9 teden...moj pikec naj bi bil že 23 mm velik če verjamem podatkom na internetuuser posted image user posted image user posted image

Jaz se tudi včeraj jedla goveje zrezke v omaki in riž pa mi je potem tako slabo postalo...sem spila potem malo kokakole da bi mi nehal bit slabo pa ni bilo kaj boljše...pa mi ja ne bo slabo šele sedaj ????

Katja, veš kaj si privošči, sadno kosilo...banane, jabolka, mandarine.. po teh mislim da ti nebo slabo, ali???user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.12.2007 12:14:23 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
28.12.2007 12:36:25   
K_a_t_j_a
Erin nič se ne sekiraj, tvoja pikica raste. Ja res je tak, da če je kakšen znak pri večih user posted image , te ne skrbi, če pa je sam pri tebi pa paničarimo. Pri meni je isto. Že zdaj nas skrbi za user posted image .

Ja si bom res kaj sadno-zelenjavnega privošla. Zdajle grem v knjižnico in moji mami, pa bom tam mal solate jedla.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
28.12.2007 12:36:29   
Anonimen
Punce, pa ve ste res zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naty13, js morem počakat na histeroskopijo, ker je to bil moj drugi zaporedni ss. Komaj čakam, da dam to skoz in da gremo v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Prav želim si, da najdejo pregrado, in naj je to vzrok mojima ss, ker če je to vzrok, potem po mojem ni take panike kot če bi bilo kaj drugega. Vsaj upam, da je takouser posted image Joj, kako velika je želja pouser posted image ... kar poknila bi...
Katja, z veseljem sem te bodrila, tudi ti si mene, vešuser posted image , ampak na žalost je pri meni narava naredila svoje. Drži se punca!
Sem upala, da sem zadnja avgustovka, ki vas je zapustila, ampak na žalost se je poslovila tudi miš.
Erin, ti si pa prava šefica! Obvladaš tole evidentiranje, taprava si!

Punce, pazite na svoje pikice in nase seveda, pa na atije od pikic... moj se še

ni pobral... saj bouser posted image .

Se vam še kaj oglasim, brez skrbi, vse preberem, nič mi ne uideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaša ex avgustovka

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
28.12.2007 12:43:57   
Erin
urska naša...tisoč objemov samo zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image
Poročaj nam kako je s teboj...upam da je za SS res kriva pregrada in jo bodo odstranil, da boš lahko potem imela zdravo malo pikico..boš videla, kmalu boš mamica in me bodo navijale zate!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
28.12.2007 12:58:06   
bibika24
Danes sem odkrila tale forum in se vam pridružujem pri čveku Avgustovke 2008...nama je user posted image  prinesel BOŽIČEK!!!

Predvideni PDP je 21.8. ... prvi pregled imam pa po 7.1. ko pride G iz dopusta!

Lepo nosečnost vsem!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.12.2007 13:05:11   
Erin
bibika dobrodošlaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!

Lepo nosečnostuser posted image ti želim, zdravega user posted image in veliko prijetnih klepetov med namiuser posted image

(odgovor članu bibika24)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
28.12.2007 13:23:43   
astrea
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce a ma še katera občasne krče v maternici.... pliiiiiiis povejteuser posted image user posted image user posted image

Ja, Erin tudi jaz imam občasne krče. Ravno včeraj pred spanjem me je fejst zabolelo. In pomojem je to res širjenje maternice, saj so se meni znaki nosečnosti vrnili s polno paro. Prej je bilo pa 10 dni čisto mirno. In baje je to zaradi novega vala hormonov.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.12.2007 13:25:25   
meeryana
Erin hej,

na pregledu je bilo o.k., videla sem srček :) Pa saj to sem pa menda že napisala :). No, naslednji pregled imam pri svoji ginekologinji 3. 1. 2008! Malo hitro se mi zdi, ampak komaj čakam, da spet vidim pikico :).

Vidim, da ste pridne tu gor, saj človek sploh ne "folga" brat vsega! Grem malo počekirat kaj ste pisale :)

LP
Muser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.12.2007 13:28:01   
cicmic
Dobrodošle nove avgustovke user posted image user posted image user posted image .

Erin, jaz še nisem imela prvega pregleda, ker je moja G na dopustu. Takoj ko izvem pa sporočim!
Glede bolečin in špikanja: to je v user posted image  čist normalno. En dan me bolj en dan manj, kakor nanese.
Naj te ne skrbi preveč. Najbolj se je potrebno bati res hudih krčev, katerim sledi krvavitev.
Ampak to je bolje odmisliti, da si po nepotrebnem ne prikličemo kakšnega user posted image .
Mene pa prav zanima kdaj bom jaz imela uradni PDP, ker imam občutek da sem kasneje zanosila, pa tudi M cikluse imam (sem imelauser posted image ) na cca. 33 dni.
A ve že pridno pijete folno kislino? Jaz sem jo začela šele včeraj.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
28.12.2007 13:40:26   
cicmic
Erin, upam da nisi jezna, sem ti "ukradla" eno slikco za svoj avatar. Ful se mi dopade- a imam privoljenje?

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.12.2007 13:53:21   
Muklla
O, Erin, kako si ti pridna. Vodiš evidenco u nulo user posted image . Jst imam naslednji pregled 18. januarja, nuhalno pa 17. januarja.

Tudi mene od srede neki špika noter v maternici. Ni kej, želodek raste. Dans zjutri me je parkrat kr ornk. Zdej je vredu.

Držte se in imejte se lepo!

Pa lep zaključek leta vam želim!

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.12.2007 14:37:33   
sandra123
Lep pozdravček vsem skupaj. Tudi jaz sem nova tukaj...12.12.07 sem ugotovila, da sem noseča, tako, da sem bila kar prijetno presenečena. Imam že 6,5let staro hčerko in to je zame poseben trenutek, ki ga želim deliti z drugimi...
Lp, Sandra

Lp, Sandra

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.12.2007 14:41:18   
sandra123
Ja, pa sem pozabila napisati, da sem bila danes na pregledu pri G, datum poroda je 22.8.2008, sem pa šokirana izvedela, da me čaka dvojno veselje...

Lp, Sandra

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.12.2007 14:46:57   
aradej
Danes sem bila na pregledu zaradi rjavega izcedka. Ponovni pregled imam 10.1 in upam da bo vse uredo in bom slišala srček. Pa še tablete dabroston sem dobila tako da upam na ok. A ima katera podobne probleme.Prva nosečnost je minila brez teh zapletov.

LpD 

Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.12.2007 14:52:55   
sandra123
Tudi jaz imam občasno nekakšne krče v maternici, pa mi je danes G rekla, da je to čisto normalno v začetku nosečnosti, me je pa zelo skrbelo, kajti v prvi nosečnosti nisem imela teh težav, rekla je pa tudi, da ni čudno, da se mi to dogaja, glede na to, da nosim dvojčka...baje se maternica hitreje širi...

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.12.2007 15:00:12   
aradej
čestitam sandra123 za dvojno veseljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.12.2007 15:49:42   
Erin

user posted image SEZNAM PREGLEDOV (UZ, NS, GP)user posted image

27.12. - bella02 GP
27.12. - košuta GP
31.12. - anonimnauser posted image GP
03.1. - katjakoc GP
03.1. - meeryana GP
03.1. - naty13 GP

03.1. - astrea GP
04.1. - BOJTKA GP
04.1. - K_a_t_j_a GP
04.1. - Ariella GP
07.1. - bibika24 GP
07.1. - cinca marinca GP

07.1. - anonimnauser posted image GP
08.1. - *nina* GP

08.1. - Vilika GP
09.1. - tejkaz GP

10.1. - aradej GP
11.1. - anonimna A. GP
15.1. - anonimna user posted image GP
15.1. - srecka30 GP
17.1. - Muklla NS
18.1. - Muklla GP
18.1. - iva77 GP

18.1. - m@j@ GP
22.1. - Erin NS
22.1. - sayuri NS
22.1. - Nevaeva NS
23.1. - Erin GP
23.1. - kat007 GP
23.1. - m@j@ NS
24.1. - pingo80 GP
24.1. - gajka NS

28.1. - *zvezdica* GP
28.1. - mishel NS
04.2. - mishel GP
11.2. - sayuri GP

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.12.2007 15:51:08   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 46 user posted image ~

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  GP 18.1., NS 17.1.

31.07.
~ anonimna user posted image (2.user posted image , user posted image ) GP 21.12., Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 31.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12., NS 22.1 Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let GP 3.1.

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ,user posted image ) UZ 21.12

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

20.08.
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let GP 24.1.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let GP 15.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

21.08.
~ bibika24 
GP 7.1.

22.08.
~ sandra123
(2.user posted image , user posted image user posted image )

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1. ) 28.let GP 24.12., Ljubljana

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

28.08.
~ anonimnauser posted image
GP 7.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.
~ lana777
~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ aradej
(2.user posted image ) GP 10.1.
~ *nina*
GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  
     user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.12.2007 16:05:44   
Erin
astrea, cicmic, Muklla, hvala za besede, očitno imamo vse take krče...zame je to prva nosečnost in nisem navajena ter se ob vsaki bolečini zdrznem in me skrbi... če veš da nisi edini s takim problemom je veliko lažje saj potem vsaj veš da je to stalen spremljevalec nosečnosti oz vsaj pogost...

meeryana -hej!user posted image Si se le prikazala...ja ja punca, bolj pogosto nas boš mogla obiskat da bomo kakšno rekle...kje pa se potepaš?user posted image
cicmic - jaz že jem folno kislinokaka 2 meseca, saj je najbolj pomembna prav v prvih tednih nosečnosti pa tja do 3 meseca, in sicer sem si kupila elevit, ker punce velikokrat pravijo da jim je po tifolu slabo. In neeeee, nisem jezna..zakaj le...če ti je všeč tale bejbi ga imej...a ni fletkan no ko jezika kažeuser posted image važn da mam jaz svojga metuljčkauser posted image

Muklla - lepo da si končno spet prišla(ne vem kje se vse skrivateuser posted image user posted image )...povej kaj lepega, kaj počneš, si že povedala domačim?
sandra123 - dobrodošla med nami in čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepo nosečnost ter zdrava otročička....user posted image
aradej - na "izredni" pregled nas je zaradi rjavega izcedka šlo kar nekaj punc...pri urški je žal napovedoval splav, večina punc pa je dobila  Dabroston(jaz ne) in je sedaj vse uredu. Je pa prav da če ga še kdaj ugledaš da greš takoj k zdravniku oz na urgenco. Čimmanj izcedkov ti želim...preveč živčkov vzamejo...preverjeno...user posted image
Jaz sem pa kupla nov stol za pred računalnik in je takoooooooo udoben..cel fotelj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se moram mal pohvalit...lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image sem mela prej enga malega škripmojstra, ki je bil natrgan na vseh koncih...no sedaj ga bo pa mačka okupirala (sva se zmer kregale katera bo na njemuser posted image )za nekaj dni, preden ga peljem na odpad. Potem bo pa revca spet mojga hotlauser posted image o, neeeeeeeeeuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 28.12.2007 16:06:36 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.12.2007 16:23:45   
lana777
Dobrodošle vse nove user posted image in seveda čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikice.user posted image

Naj sporočim, da imam GP 15. 1., s čimer nisem
najbolj zadovoljna, ker me je zaradi nenehnega špikanja

in rahlih bolečin v trebušni votlini kar malo strah, da ni kaj

narobe. user posted image No, delno sem potolažena, ko ste načele to temo. Sem
pa nenehno na wc-ju, da kontroliram, da ni kaj narobe. Saj veste - prvič ...

Aha, za evidenco  (erin ti si res zlatauser posted image ) - stara sem 30 (ja, zato pravljične sedmice)
s Celjskega, zm pa 12. 11. kar naj bi pomenilo, da je PDP 24. 8.
Upam, da bo res avgusta, ker je tudi to moj mesec rojstva, pa še bolje bi bilo,
da ulovimo levčka (če bodo naše pikice po kitajskem že podgane - haha).

Srečno vsem - pa dejte me kaj potolažit glede bolečin ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.12.2007 16:30:18   
matejchi
+ 7 dni - 3 mesece od zadnje user posted image in dobiš PDP.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.12.2007 16:31:10   
Erin
lana, ne vem kako naj te potolažim saj sem tudi sama prestrašena glede tega, me je pa pomirilo dejstvo da ima te krče, špikanja večina punc, ker  se maternica razteza, naša pikica raste... tudi sama vsakič ko grem na wc preverim izcedek kake barve je, ampak je normalen...(trkam). Lana, če bodo hudi krči pojdi do zdravnika, če pa so občasni in trajajo po kake 3 minute pa mislim a da ni panike...kdo to pravi kaj...jaz ki sem bila nekaj ur nazaj prestrašena zaradi iste stvari...ampak, so me punce potolažile...hvala bogu da se imamo in da vprašamo če nas kaj zanima...smo v istem položaju, podobnih tednih in imamo podobne znake in si lažje svetujemo kot bi si npr. nenosečka nosečki...če bo karkoli kar vprašaj punce...ne bodo nič hude.user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
28.12.2007 16:35:56   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: lana777

zm pa 12. 11. kar naj bi pomenilo, da je PDP 24. 8.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

+ 7 dni - 3 mesece od zadnje  in dobiš PDP.

matejchi ti si brihtna punca...prav imaš...

Lana, če si imela zm 12.11 in če temu datumu prištejemo 7 dni in odštejemo 3 mesece, dobim datum 19.8. Mislim da bo to tvoj PDP.

http://www.ringaraja.net/zanositev.html

Koledar na RR pa ti izračuna PDP 18.8. Vidiš imela boš levčkauser posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?