|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
27.12.2007 17:51:01   
sayuri
Punce, jaz sem moji dve pikici danes zopet videla na UZju.user posted image Obe se že premikata sem in tja, zopet smo poslušali srček in dr. Reš je bil izredno zadovoljen. Tako sva z možem imela dnaes zadnji obisk pri njemu - eno leto sva hodila k njemu in splačalo se je. user posted image user posted image  DAl mi je sicer nov PDPuser posted image  3.8.07, ampak je to napisal samo na karton, ki se vodi v Dravljah. Erin, ni treba zaenkrat nič spreminjat, bomo videli, kaj bo na nuhalni.

Miš  žal mi je, da si morala skozi to izkušnjo.user posted image . Čas bo prinesel zopet smeh in nabrala si boš nove energije. Drži se punca.

Anonimnauser posted image , midve se lahko skupaj tolaživa s slabostmi. A ni grozno, no? Jaz grem že sama sebi na živce. MOž je zelo razumevajoč, jaz pa imal ta kisel izraz na obrazu....brrrr, komaj čakam, da mine. Poleg slabosti se mi že nekaj dni pojavlja v ustih kovinski okus user posted image . Izgleda, da bom pokasirala čisto sve nosečniške znake.user posted image  In prav tako se mi dnevi zaradi te slabosti vlečejo.

Sedaj grem v vodoraven položaj, ker me je tale vožnja v LJ in domov čist izčrpala.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
27.12.2007 18:15:15   
Erin
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vse je ureduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image
sayuri sem mislila nate....in sem takooooooo vesela zate in tvoji pikici...tudi zame kaže zadnji UZ  PDP 3.8. ampak bom tudi kar ostala do NS na 1.8... No sej potem bova pa v 15 minutah obe zvedeli ane...user posted image user posted image user posted image user posted image

astrea - ne bodi zaskrbljena...tudi moja prebava dela v sloumoušnu, sem napihnjena k balon zaradi tega....ampak, to je le še en znak da nosimo pikico pod srčkomuser posted image user posted image Jaz sem si kupla že mesec dni nazaj 12pack donata(male flaške) pa še do danes nisem ene odprla...pa mislim da jo bo kar treba, če ne me bo kmalu že za 9 mesec v trebuhuuser posted image user posted image user posted image

matejchi - kako si? In nosečniški znaki???user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
27.12.2007 18:27:41   
Anonimen
Erin, Anonimna, hvala za lepe besede. user posted image Tudi jaz vas pogrešam, zato vas tudi berem. Zelo mi je žal, da nisem več med vami.user posted image user posted image Pa tako sem se že veselila, da se bomo kdaj dobile na pijački...user posted image Punce, držite se, vse bo OK, najhujše je po moje že mimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RADA VAS IMAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1078
27.12.2007 18:32:07   
Erin
user posted image user posted image user posted image
Me tudi tebe urska, ne pozabi....

Kljub temu če se bomo kdaj dobile, si vabljena da se nam pridružiš...
Drži se punca...in pripravi se, kmalu boš zagledala novi user posted image in takrat bo vse uredu...boš mamica, verjemi v to, nikoli ne podvomi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
27.12.2007 18:48:57   
naty13
Urskaj z nami si začela in si naša. Delila si lepe in slabe trenutke z nami. Boš pač imela kakšen mesec mlajšega user posted image . Držim pesti. Aja kako pa je po ss? Ali lahko takoj delaš na user posted image  ali moraš narest kj pavze vmes?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
27.12.2007 18:50:14   
naty13
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za dve pikici. Joj koliko pregledov ste dale nekatere skozi....ufff....jaz pa še čakam in čakam, no upam da bodo pol tud dobre novičke in bo pikica že taprava.....

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
27.12.2007 19:03:27   
matejchi
Jaz pa samo berem... pa razmišljam, kje naj hudiča najdem eno ginekologinjo, ker jo imam še zmeraj v MB, jaz pa 120 km vstran. Ampak če je do 15.1.2008 ne najdem, imam pregled pač v MB. Bom pa za naprej poskusila kaj poiskat, ker se ne mislim vsakič vozit v MB. Drugače sem pa tudi jaz kot en "ljubitelj piva" napihnjena in si bom privoščila Donat, samo pol me bo pa zvilo...
Pa križ me občasno zaboli, da se spomnim, da se nekaj dogaja. Jutri greva pa z dragim na prednovoletno zabavo.
Lep pozdravček ... upam, da ste zdrave, meni iz nosa teče... kako naj pol plešem?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
27.12.2007 19:20:25   
Erin
matejchi - v katerem koncu pa si sedaj da je ne najdeš, mogoče ti zna katera od nas kakšnega ginekologa priporočit? Za vsak pregled tako daleč hodit  ni ravno fajn, kaj pa če bi bilo kaj nujnega... ti si le pošiči še enega, vsaj za čas nosečnosti...
Jutri pa uživaj..v nos pa štofelceuser posted image ...

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
27.12.2007 19:27:47   
Vilika
Ojla!

Ze nekaj casa vas spremljam in ste pru fletne, zato sem se odlocila da se se jaz kar pri vas pofockam. Sele pred kratkim sem izvedela da imam v sebi pikico. Nisem se cisto sigurna kateri je moj PDP - ali je konec avgusta ali pa 1.sept.

Upam da me sprejmete medse jaz bi bila raje avgustovka, ker je to tudi moj mesec rojstva user posted image , pa se nestrpna sem zelo zelo.

Se nekaj podatkov: prvi GP sem ze imela 18.12 (je bla pikica se premajhna), drugi GP pa imam 8.1, porod - Ljubljana, stara sem pa 27 in to je moja prva nosecnost.

Veliko uzitkov med prazniki vam zelim!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
27.12.2007 19:31:52   
naty13
Vilika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in dobrodošla.

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
27.12.2007 19:34:41   
Erin
Vilika - dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaaa in želim ti vse dobro (user posted image user posted image )user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
27.12.2007 19:36:21   
Erin

user posted image SEZNAM PREGLEDOV (UZ, NS, GP)user posted image

27.12. - bella02 GP
27.12. - košuta GP
28.12. - *zvezdica* GP
31.12. - anonimnauser posted image GP
03.1. - katjakoc GP
03.1. - naty13 GP
03.1. - astrea GP
04.1. - BOJTKA GP
04.1. - K_a_t_j_a GP
04.1. - Ariella GP
07.1. - cinca marinca GP
08.1. - *nina* GP
08.1. - Vilika GP
09.1. - tejkaz GP

11.1. - anonimna A. GP
15.1. - anonimna user posted image GP
18.1. - iva77 GP

18.1. - m@j@ GP
22.1. - Erin NS
22.1. - sayuri NS
22.1. - Nevaeva NS
23.1. - Erin GP
23.1. - kat007 GP
23.1. - m@j@ NS
24.1. - gajka NS
28.1. - mishel NS
29.1. - aradej GP
04.2. - mishel GP
11.2. - sayuri GP

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
27.12.2007 19:41:39   
Vilika
Hvala hvala punce!! user posted image

Hej ze takoj mam eno vprasanje - Erin a tebe se vedno ledvicke bolijo, ker mene tud vsake tolko mal spikajo, pa pri drugih nisem tega opazila?

Drugace pa razen tega nimam drugih znakov  - prsi me ne bolijo popolnoma nic, slabo mi ni popolnoma nic... razen malo me tisci spodaj kot pred user posted image .. Upam da ni kaj narobe, ker vas vse punce tako Prsi bolijo, mene pa prav nic. Ali pa sem samo srecnica... ampak ne bi skodlo ce malo zrasejo user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
27.12.2007 19:44:11   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 41 user posted image ~

30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )

31.07.
~ anonimna user posted image (2.user posted image , user posted image ) GP 21.12., Celje

01.08.

~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 23.1., NS 22.1., Jesenice

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 31.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let GP 11.2, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
~ mishel (1.user posted imageuser posted image ) 23.let GP 4.2., NS 28.1. Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12., NS 22.1 Ljubljana
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let NS 24.1

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let GP 4.1, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted imageuser posted image )
30.let GP 28.1

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28. let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ,user posted image ) UZ 21.12

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )GP 20.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj
~ KRNEKDO

19.08.
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ Neža7
(2.user posted imageuser posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

20.08.
~ BOJTKA
(1.user posted image ) 25. let GP 4.1.
~ Ariella
(1.user posted image ) 31. let GP 4.1

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29. let GP 15.1.

24.08.
~ majah
(1. ) 28.let GP 24.12., Ljubljana

26.08.
~ anonimna A.
(3.user posted image ) 27.let GP 11.1.

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let GP 15.1.

xx.08.
~ lana777
~ Vilika
(1.user posted image ) 27.let GP 8.1., Ljubljana
~ aradej
GP 29.1.
~ *nina*
GP 8.1.
~ iva77
(3.user posted image ) GP 18.1, Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
urskajuser posted image
mišuser posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment1.php

DRUGO TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment2.php

TRETJE TRIMESEČJE:
http://www.pregnancy.org/pregnancy/fetaldevelopment3.php
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
http://www.mama.si/?menu=A010
  • Še nekaj strani:user posted image
http://www.i-am-pregnant.com/
http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/
http://www.magma.ca/~rgiffen/PregnancyCalculator.html
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/nosecnost_in_porod
http://babymed.com/tools/ultrasound/first%5Ftrimester/#Results

user posted image user posted image   ŽELIM VAM SREČNO, ZDRAVO user posted image user posted image  

user posted image              NOVO LETO 2008!!!             user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 27.12.2007 19:48:04 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
27.12.2007 19:55:39   
Erin
Niti me ne več tako zelo, mislim da je bila kriva viroza da so me bolele, sedaj pa pijem janežev čaj in je takoj boljše...če te bolijo ledvica, čimveč pit.
Glede znakov pa...brez skrbi...te bodo že dohiteliuser posted image user posted image user posted image ene jih majo več druge manj, ene bolj izrazite druge manj...ampak, vsaka jih ima pa vsaj nekaj...prsi boš pa kmalu večje mela, se morajo pripravit da bodo čez 8 mesecev nahranile tvoje dete.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
27.12.2007 20:22:19   
cicmic
Dober večer!

Sem spet mal skočila za rač.
Erin, mi je kar smešno, ker imam jaz podobne znake kot ti. Boleče ledvice, išias...
Vilika, ne sekiraj se, če nimaš znakov. Jaz sem bila v prejšnji user posted image  čist "čudna", ker sem imela glih nasprotne znake kot bi jih mogla: prsi so se mi še zmanjšale, bila sem vse prej kot "zaprta", nobenih slabosti, odpora do hrane...

Jaz sem pa danes klicala mojo G, da bi se naročila za 1. pregled, pa je do 2.1.08 na dopustu user posted image .
Me prav zanima kdaj me bo kaj naročila.

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
27.12.2007 20:34:20   
Vilika
kaaaj user posted image   - cicmic - prsi so se ti zmanjsale, joooooooj, pa ne, no, pa menda ne bo tudi pri meni tako....  joooj, zdaj si me pa nasmejala - se vedno upam da pri meni pac samo malo zaostajajo

erin - ti si me pa malo potolazla - sem sla takoj pol litra tekocine spit, sam da bojo ledvicke bolse delale

hvala punce za tolazbo in smesne pripombe user posted image

(odgovor članu cicmic)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
27.12.2007 20:52:47   
cicmic
Ja Vilika, kaj čmo, sam je tudi v tej smešni pripombi resnicauser posted image . Sem se jaz tudi nadejala, da bom imela mal večje v user posted image , pa ni blo nič od nič, saj pravim- še manjše so bleuser posted image . Povečale so se šele 3. dan ko sem rodila, ko sem imela naval mleka, takrat sem bila pa Pamela Anderson št. 2user posted image . Potem mi jih je pa tamala itak čist pojedla, sem bla pa še na slabšem kot na začetku.

Sedaj pa spet isto: nobenih napetosti v prsih, so mini, mini...user posted image

Kdor čaka dočaka

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
27.12.2007 20:56:46   
naty13
Vilika naj ti povem da me pri prvi nosečnosti in ne zdaj niso bolele prsi. To ni nič narobej. Imam pa bolj polne. V prvo so mi pa najprej prsi zrasle, pol je pa trebuh začel. Slabosti nisem v prvo nič mela, zdej jih pa mal mam ampak blage. Špikal me je tud v prvo bolj. Nič skrbet.

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
27.12.2007 21:26:21   
srecka30
Pozdravljene!
Tudi jaz se vam z veseljem pridružujem, saj sem tudi jaz pred kratkim zvedela, da sem nosečauser posted image ! Na tem smo delali kar nekaj časa, za mano je tudi že en SS, zdaj pa nama je spet uspelo. Upam, da tokrat bo. Noseča sem "že" 7 tednov in 4 dni in sem že imela GP (20.12.), samo se žal ni nič videlo in sem naročena komaj 15.01.user posted image ! Kje še je to???? Pa tako rada bi že slišala bitje srčka!!!! Upam samo, da  bo vse vredu. No, PDP mi je v materinsko že napisala: 20.8.2008user posted image !!!!
sedaj sem vas dva tedna samo brala, zdaj pa sem se odločila, da se pridružim vaši debati o nosečniških težavah. Moje prsi so boleče ko hudič, trebuh me tudi občasno boli, slabo pa mi je bilo do zdaj le dvakrat, pa še to, ko sem bila lačna. Sicer sem bila do danes ful napihnjena, danes pa je že malo boljše.
sem bila dolga za prvič???? ja, kaj češ, nasploh sem bolj čvekaste narave, tako da punce- pripravite se!!!!
lp

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
27.12.2007 21:28:57   
K_a_t_j_a
Vilika dobrodošla! user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

Jaz imam pregled tudi čez en teden in že komaj čakam. Sem brala, da takrat se user posted image že premika in ima že rokice in nogice. Upam, da dobim slikico. Jaz imam pa prebavo tako pošlihtano, grem vsak dan na wc. Edino zgaga me tak peče, nimam pa nekega apetita.

urskaj tudi jaz te pogrešamuser posted image , si mi takrat stala ob strani, ko sem imela izcedek ter me bodrila. Želim ti, da čimprej spet zagledaš user posted image in postaneš mamica še v letu 2008! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srecka30 dobrodošla! Sma pa isto noseči.user posted image   Ali si prepričana, da imaš PDP 20.8.? Jaz ga bi naj imela 10.8.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 27.12.2007 21:30:37 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
27.12.2007 21:32:27   
Erin
srečka dobrodošla in čestitke!!!user posted image

Končno še ena čvekauser posted image ..lepo da se nabiramo...
Veš da je meni tudi najbolj slabo ko sem lačna...ampak takrat hitro kak grisin pojem ali pa liziko dam v usta - pomaga preverjenouser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
27.12.2007 21:38:53   
matejchi
Kak naj dam liziko v usta takrat, če pa ni mojega zmeraj zraven....

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
27.12.2007 21:42:10   
Erin
aaaaaaaaaaam matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mislim ta PRAVO lizikouser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
27.12.2007 21:54:26   
Vilika
cestitkeeee za veselo novico srecka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , veliko lepih trenutkov se nadaljnih 8 mesecev..

jaz tudi ne vem kako bom docakala datum pregleda, da bom lahko srcita user posted image slisala, ampak se lazje prezivi ko ves da nisi sam in nas je kar nekaj ki bomo morale pac se malo pocakat - bo pa potem toliko slajse user posted image ...

Jaz grem zdej kr v posteljo, me je ze kriz zacel bolet pomalem, pa jutri je siht...
Lahko noc zelim vsem ki se vstrajate.
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?