|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
7.3.2008 17:58:05   
Erin
Ja..možno je da bo julijček ampak glede na to da smo se v naši družini vsi kasneje rodili mislim da se bo ta tudi...no ne vem...pustimo se presenetitiuser posted image

Na netu sem zasledila da se  MF opravla od 20-24 tedna, tako da bom še "na voljo" na naslednjem GP za ponovni MF...v kolikor mi ga ne bo naredila pa veste kaj slediuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
7.3.2008 18:43:41   
tejkaz
Gajka, mi imamo takšen merilnik tlaka in sem res zadovoljna z njim. Sva ga pa dobila za darilo in res ne vem koliko stane in kje so ga kupili. Lahko pa se pozanimam.

BAmbi, čestitke za brcike. Je luštno a ne. Pri nas že pridno telovadi, še posebno zvečer ko ležim. Čuti se pa kot pokanje milnih mehurčkov. Res nor filing

Eva me šlata za rit in govori kaka kaka. Hm, kaj mi želi povedati?! user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
7.3.2008 18:43:57   
cebrca
Kar se tiče krvnega tlaka, naj bi bil takrat ko si ga meriš doma okoli 120/80. Pri nas v ZD pri splošnem zdravniku pa mi je sestra povedala da ne sme presegat 140/90 v ambulanti, ker se ti pri zdravniku vedno malce dvigne zaradi čakanje pa še drugi razlogi so.

Erin enkrat sem ti že pisala za MF, PDP imam 5.8., pa me je sestra zelo nerada naročila konec marca, me je hotla aprila, pa se je potem nekaj premislila. MF definitivno delajo še v 24. tednu.

Mene je pa danes moja tašča kar šokirala. Malo sva se pogovarjali, pa sem ji omenila, da sva že dobila posteljico. Me je pa zadela v živo s komentarjem "A ni še prekmalu, kaj pa če bo kaj hudo narobe, pa ne bosta imela nič, potem bosta mogla pa posteljico vrnit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Meni je kar sapo zaprlo. Glede na to, da je vedela za vse najine težave, pa četudi je to mislila, je to zadnje kar sem želela slišat od nje ali pa od kogarkoli. Me je čisto spet prestrašila in sem imela pokvarjeno popoldne. Upam da bom to prespala.
Se opravičujem za jamranje, ampak se malo bolje počutim ko sem se lahko malo potožila.
Pa vsem skupaj čim manj težav in veliko užitkov v uživanju pričakovanja user posted image , pa še veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
7.3.2008 18:54:52   
sayuri
cebrca user posted image  Starejši ljudje so kar malce vraževerni glede tega. Sem tud jst že to ugotovila. Ne sekiraj se kaj preveč. Jaz pravim, da vsaka nosečka/mamica ravna po svojem občutku. Ene nabavljajo čisto na koncu, ene postopoma, ene takoj, ko zagledajo plusek. Res nikar ne misli na slabo. AMpak imej pred seboj pozitivne misli. user posted image

Glede pritiska - jaz imam  skoz zelooooo nizkega. NAzadnje mi je pri g sestra izmerila 110/70.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
7.3.2008 18:59:15   
cebrca
Hvala sayuri, malce sem tudi sama vraževerna, ampak vseeno si tega nisem želela slišat na glas. Toda vseeno hvala za tolažbo. Sem imela že tudi sama namen kasneje nabavljat stvari, ampak se je pač pojavila prilika in sva posteljico pač dobila malce prej kot sva načrtovala.
Še otrpška soba je še polna "krame", pa še parket je treba položit, pa prebelit, pa še kaj. Meni se ne zdi da kaj prehitevava, ker naju še vedno vse delo čaka.

Uf, danes pa letijo besede iz mene

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
7.3.2008 19:14:14   
sayuri
cebrca jaz si sebe ne morem predstavljati, da bi v 8 ali 9 mesecu hoila po trgovinah in nabavljala stvari za novorojenčka. Bila sem tako utrujena, pa noge so mi tako zatekale, da tud eno uro nisem mogla bit pokonci. Sem pri prvem postopoma nabavljala stvari - tudi zaradi financ.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
7.3.2008 19:22:24   
cebrca
Zatečenih nog in krčnih žil se pa tudi jaz zelo bojim.  Krčne žile že imam, so se mi pojavile že pred petimi leti, kar češ pri nas je to v familiji. Obe moji stari mami sta imeli kar posejane noge s krčnimi žilami im pravijo da se bolj izraziro pokaže vsako drugo generacijo. Torej smo ga nasrkali.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
7.3.2008 19:39:29   
anita goitan
večer punce, danes pa niste veliko pisaleuser posted image , sem šele sedaj do neta prišla: danes sem imela fraj dan, šla na k mami na primorsko, mal v Italijo, itd. Stopila sem v 18.teden in se že veselim pregleda 18.3.Se beremo v ponedeljek, ta vikend že začnem s 1.praznovanjem mojega r.d.user posted image Ok lep večer, pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
7.3.2008 23:23:34   
nyna84
Ojla dekleta!

Sem se prav malo zamislila, ko sem brala vaše debate o MF. Meni G nikoli ne pove, kdaj bom imela MF, vendar na čisto vsakem pregledu naredi tudi ultrazvok, izmeri ude user posted image , samo da tega ne piše v materinsko knjižico. Zdej sem šla prow preverit v mojo materinsko knjižico in sem videla, da je pri 14 tednih na 12. strani zapisala podatke o posteljici, plodovnici, pretokih, gibih, kaj je GV/TT/BPD pa niti ne vem.
Uzadnjič sem šla na pregled pri 18 tednih (en teden pred naročenim datumom, ker je postal moj trebuh zelo trd in velik - me je prav boleluser posted image ), pa mi je opravila pregled in ultrazvok, pogledali so mi vodo, niso pa me niti stehtali, niti pritiska mi niso izmerili, in mi je dala naslednji datum šele pri 22 tednih. Utrip srca je pogledala na UZ in me ni dala na CTG, tako da jaz srčka od našega user posted image  sploh še nisem slišala. Toliko o naših G. user posted image
Merjenje pritiska in tehtanje sem doživela samo na prvem pregledu pri slabih 9ih tednih in potem nikoli več, zdej sem noseča pa 19 tednov. Se mi niti ne sanja, koliko sem se zredila. user posted image  Doma pa nimamo tehtnice, ker je nisem nikoli rabila (imam namreč zelo malo kg, tako da 3 kg gor al dol, mi je blo vedno čisto vseeno).
3D ultrazvoka ni G nikoli omenjala, na NS nisem šla, ker sem mnenja, da če bi se kaj pokazalo, da ni ok, bi se potem samo celo nosečnost obremenjevala in bi s tem naredila več škode kot koristi. Pa v 1.user posted image  tudi nisem šla. Niti ni v družini nihče bil nikoli bolan, tako da se mi ni zdelo potrebno. In imam celo ENO slikico s prvega UZ-ja pri 9ih tednih in potem nič več. Me ni nikoli niti vprašala, če želim sliko.user posted image user posted image
Nekateri imamo res zlate G, ni kaj. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
7.3.2008 23:28:28   
nyna84
Aja, sem pozabila... Meni so tudi že ful začele zatekat noge, tako da imam zvečer čisto zabuhle. Pa user posted image  se tako obrača, da mi včasih nastane prav izboklina na spodnjem delu trebuha in prav čutim pritisk, ko se upira v stene mojga trebuščka. user posted image  

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
8.3.2008 0:50:51   
vika1
Lep pozdrav moje drage avgustovke!!

Evo mene,bivša ANONIMNAuser posted image .Itak,zdaj že vsi pogruntali da sem user posted image .
Malo podatkov za na seznamček:
kraj MS
kg +8,pa sem pravila da bom prva user posted image
GP 28.03
spol user posted image
Sonce,enkrat sem zasledila da si  z MS,pa tudi maš pregled 28.03,ge,v ZD? Mogoče se vidimo...pa fajn bi bilo

Aja,tudi mi že čutimo,če lahko tako rečeš brcike,zadnjo punčko sem že konkretno čutila v 16 ted.

No tkole,nakratko.

Lepo bodite.

Mi pa imamo že 5 sončkov
pa še PRAVEGA PSA,čivavo!!!!

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
8.3.2008 7:27:42   
sayuri
Jutro punce

KAvica za vas ob današnjem prazniku

user posted image

(odgovor članu vika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
8.3.2008 9:38:50   
miškolinček
Mmmm, kako je bla dobra tale kavica.

Kje pa ste danes vse  user posted image user posted image user posted image ???

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
8.3.2008 9:40:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Mmmm, kako je bla dobra tale kavica.

Kje pa ste danes vse  user posted image user posted image user posted image ???

Med vikendi je tukile res orng zatišje user posted image .

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
8.3.2008 10:13:45   
miškolinček
Sem tudi jaz že ugotovila da vse bolj med tednom klepetajo, ko so same doma in so njihovi dragi po službah.
Kaj pa ti počneš danes?
Jaz sem bila ravno v službi kjer delam in sem jim povedala da pridem ta teden še delat do četrtka, potem bom pa na bolniški. Pa me niso ravno lepo gledali, sicer mi ni nihče nič rekel, samo sem že po obrazu vedela da sem jim načrte zmešala.
Pa se nič ne sekiram, bodo že našli koga drugega da bo delal namesto mene, itak imam pogodbo samo do konca avgusta, za naprej pa ne vem nič.

A mogoče veš če mi pripada porodniška, kjub temu da je to moja prva zaposlitev in sem zaposlena šele od oktobra lansko leto?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
8.3.2008 10:22:26   
cebrca
Pa je res hudo zatišje.
A vse praznujete 8. marec? Jaz vam želim vesel praznik  in da bo veliko user posted image danes še bolj pozornih in bo kakšen več pomil posodo ali pa celo skuhal kosilouser posted image user posted image user posted image .

user posted image

Danes sem bolj leteča, pa se beremo šele pozno zvečer.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
8.3.2008 10:23:54   
ANA_P
Dobro jutro,

sayuri hvala za to prelepo kavico........mmmm dobra je, hvala user posted image

miškolinček, zdaj ne vem če so to točni podatki ampak porodniške si opravičen, če imaš v zadnjih treh letih eno leto ali več delovne dobe. Mislim, da je nekak tak.
Kar pa se tiče bolniške. A povedala si jim, da te od tega in tega naprej več ne bo. Jaz tega nisem upala, ker je to vseeno bolniška in ne dopust in je ne moreš napovedati naprej razen da se z nekom res dobro dobro razumeš, pa še tu je vprašanje.
Probaj se zmenit da ti podaljšajo pogodbo bar za čas porodniške, ker to njih itak nič ne stane.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
8.3.2008 10:29:00   
cebrca
miškolinček, kolikor jaz zastopim, kar so mi razlagali ti porodniška pripada, ker jo nastopiš v času delovnega razmerja in ti temu primerno teče tudi delovna doba. Jaz sem že leto in pol na zavodu, pa se me je en usmilil, da me bo prijavil v delovno razmerje takrat ko začne teči porodniška, ker mi drugače ne pripada ker imam samo šest mesecev delovne dobe. In kolikor zastopim mi bo tudi delovna doba tekla zaradi tega.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
8.3.2008 10:33:51   
bambi14
gajka
bambi14 - hvala! Nekaj takega sem pravzaprav imela v mislih: http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=9. Kaj meniš? Kaj pa misliš o teh zadevcah, ki jih sicer prodajajo v Sanolaborju (sicer ne poznam znamk, ki jih zastopajo)?

......saj tega sem mislila M6, ampak isem hotla točno omenjat, da te preveč ne zmedem pri odločitvah.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
8.3.2008 10:35:08   
cebrca
pa še za nyna, kaj je BPD ne vem, TT je telesna dolžina od vrha glavice do trtice, GV pomeni pa gestacijska vrečka. GV mislim da pride bolj v poštev pri prvih UZ.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
8.3.2008 11:55:10   
mishel
Pozdravček še od mene user posted image ! Hvala za kavico. Danes tudi jaz ne bom veliko čvekala, ker dobima po kosilu obisk, tako da zdaj pečem in pripravljam. Vas pa pridem še kaj pogledat zvečer.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
8.3.2008 12:17:12   
Erin
Jutrooooooouser posted image

cebrca - tudi mene je ravno včeraj babica kregala zakaj že sedaj nakupujemo če pa gre lahko še kaj narobe (bog ne daj).
Je bila pa tema to, da se je teta ponudila da da zraven vozka, in sem sprejela njeno ponudbo (po tel) ravno ko  je bila babica zraven in je rekla potem moji mamici da jaz teto silim da mi kupi vozekuser posted image , teto je okregala zakaj mi ga kupuje če mi ga hoče mamiuser posted image user posted image user posted image (to je menda omenila moja mami babici prejšnji tedenuser posted image )...ta naša babicauser posted image user posted image user posted image ...vse bo zmešalauser posted image ,...je pa rekla da mi ne da niti 1€ dokler ne bom v 8 mesecu (vraževerje).Sem ji rekla da kupujem sedaj le tiste stvari ki so v akciji, da bi prišparala in mi potem ona reče zakaj gledam na ceno če mi bo itak teta kupila in govori 200€ gor ali dol hkrati pa v isti sapi reče zakaj ne kupim česa za 100€ kot je ena znankauser posted image user posted image ....jooooooooooj....se raje ne bom pogovarjala z njo o tem do 8 meseca, ker vse zmeša... se pa očitno vsi potegujejo za to da bi nekaj kupili (se vidi da bo prvi vnuk, pravnuk)user posted image user posted image user posted image saj ne da bi bila brez denarja, samo malce naju pa bo razbremenilouser posted image user posted image

naty pa uživaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
8.3.2008 12:41:37   
Erin
user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
10.3. - erta

11.3. - pingo80
11.3. - cebrca
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - aradej
13.3. - majah
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
18.3. - Maja T. 3D UZ
18.3. - anita goitan
18.3. - kaja02 MF
19.3. - Krysia
20.3. - buruolan
20.3. - Jelenche
20.3. - Nevaeva MF
21.3. - gajka MF
21.3. - PABLO MF
21.3. - miškolinček
MF
21.3. - iva77
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
25.3. - bella02 MF
25.3. - sandra123 MF
26.3. - m@ja MF
26.3. - košuta
27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF
28.3. - vika1
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
02.4. - tejkaz
MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin
07.4. - dar10
MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - Jelenche MF
09.4. - nell
MF
10.4. - Lana777 MF
23.5. - astrea 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

< Sporočilo je popravil Erin -- 8.3.2008 12:42:30 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
8.3.2008 12:44:39   
K_a_t_j_a
Želim vam lep današnnji praznik. Za vsako eno rožico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Jaz se mojmu rekla, da mi ni treba nič kupovat, sam naj bo doma, ampak na žalost dela.
Naše detece mi je sinoči poslalo konkretno brco.user posted image   Si ne morem mislit kakšno moč že ima pri 18ih tednih. To je res nekaj najlepšega user posted image user posted image user posted image .

Lep deževen dan!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
8.3.2008 12:48:59   
Erin
user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 88  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +2 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +0,5 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +5 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg

user posted image 03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +1 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 24.let Šem. pri Gorici

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 31.let  PO/ +3 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ -1 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +1 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +0 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ -1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image ) CE/ +5kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +4 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ miškolinček (3.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image )
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  CE/ +2 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ -1,5 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ -1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29.let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let -1 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ -1 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ erta (1.user posted image ,user posted image ) 28.let
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +2 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +1,5 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let CE/ +3 kg
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +3 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +2 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ -1,5 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +1,5 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +1 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +0 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj/ +1 kg

user posted image 26.08.

~ anckabancka
(3.user posted image ,user posted image ) 27.let +0 kg

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ pingo80 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +0 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +3 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 30.let

user posted image xx.08.

~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

< Sporočilo je popravil Erin -- 8.3.2008 12:57:20 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?