|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
7.3.2008 11:24:47   
ANA_P
Najin user posted image  bo spal pri nama v spalnici. Očitno kar dolgo glede na to da imava duplex stanovanje in je otroška soba gori spalnica pa doli. Glede nato da bova pa prvič starša pa še boma ponoči, ko zraven naju poslušala, če dihauser posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
7.3.2008 11:33:51   
nyna84
Ojla!

Tisti seznam za dojenčka je po mojem mnenju še preobsežen, ker se marsikaj od tistega ne rabi, oziroma se da nadoknaditi s kakšno cenejšo varianto, npr. sterilizator in relnik stekleničk sta po mojem mnenu nepotreben stršek - sej znamo vsi prekuhat vodo, mleko lahko pa v mikrovaovni pogrejemo.

Mi smo štartali z bodiji št. 56 ampak smo jih mogli zelo hito zamenjati za št. 62. Zato tudi pravim da ne pretiravajte z predčasnimi nakupi, ker niti ne veste, kako velik bo user posted image . Mogoče velikosti 56 sploh ne boste rabile in glede na to, da stane danes en pajacek 15-20EUR, raje premislite, preden okupirate kakšno otroško trgovino. Je pa res težko, ker so te majcene cotke tako cute, da se jim je težko upreti. user posted image
Glede otroške sobe pa jaz mislm tako: Je lepo, če je otrok navajen spati v svoji sobi, ker imaš potem zakonsko spalnico samo zase, ampak po drugi strani to pomeni nočno sprehajanje od ene do druge sobe vsake 2-3 ure. To pa ni preveč prijetno. 

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
7.3.2008 11:35:37   
ANA_P
Aja, KAJ BOMO PA DANES JEDLI? user posted image user posted image  Včeraj smo dobro kuhaleuser posted image
Jaz bom danes na hitro pripravila, sem sama doma in bom jedla: njami njami
juho in solato, ki bo sestavljena iz mehke zelene solate, koruze, fižole in tune .....njami njami njami

kaj pa ve kuhate danes?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
7.3.2008 11:47:37   
gajka
Jaz ne kuham danes! Kuha moj atauser posted image , kaj pa, pa se bomo pustili presenetit! user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
7.3.2008 11:50:12   
cebrca
Jaz sem se odločila, da bom z nakupi počakala do zadnjega, če me bo pa prehitelo, bom pa sestro poslala po nakupihuser posted image user posted image user posted image . Glavno se mi zdi, da je posteljica, pleničke in najbolj nujne kremice par majčk in pajackov za oblečt, ostalo bo pa potem bolj luštno nakupovat.

Sem pa tudi že sama premišljevala, da ne bo prav fletno na dve do tri ure vstajat in hodit v drugo sobo. Rada bi vsa mnenja, da se bova lažje odločila, kaj bi najbolj funkcioniralouser posted image .

Za kosilo: danes kuham samo zase in sem se odločila za krompir in fižol kuhan skupaj, se mi že zdaj sline cedijo. Mojega dragega ki je nor na mesouser posted image bodo pa zvečer goveji zrezki v omaki pričakali, zraven pa domač koruzen kruhek, jaz se bom za večerjo pa še v motovilec zagnalauser posted image user posted image user posted image . Mi ga je danes moja mami prinesla.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
7.3.2008 12:57:07   
karmar
živjo!!!!
Kako vas lahko človek spremlja, ko pa tolk klepetate??user posted image
Včeraj sem imela GP, in sem (skoraj) malo razočarana, ke rni bilo UZ.
Bo pa naslednjič. Drugače pa vse uredi- srček bije pravilno in tudi zaprta sem dobro.... V obeh variantah...user posted image
Me pa danes tako buča špika, da ne vem kaj bom storila... Slama špika.
Zdej bom počasi zaključila, se tipkamo ob priliki. Lepo sem mejte in toplo se oblecite.
papa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
7.3.2008 13:14:58   
K_a_t_j_a
Jaz sem danes spet sama, za jest si bom pa kar nardila pečen krompir v pečici + solata (motovilec in regrat).
Midva boma imela postljco za user posted image kar v najini sobi, zaenkrat še nimama posebi za user posted image sobe.
Imam pa eno lepo novičko tudi jaz sem včeraj začutla prve brcike zvečer, ko sem šla spat!!! Pa še moj jih je čutil, ko je dal roko gor. To je res nek poseben občutek. Potem sem še pa poslušala AS in se je včeraj tako lepo slišal srček user posted image kot še ga nisem nikoli do zdaj slišala. Sem zaspala v user posted image . Ampak sanje sem imela pa res nore. Se mi je sanjalo, da sem imela posteljco v maternici, otroka pa v kolenu. user posted image user posted image Adijo pamet, kakšne sanje!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
7.3.2008 13:32:02   
sayuri
Najina dva user posted image user posted image  bosta pri nama v spalnici. Super je ponoči-predvsem, če dojiš. Otročka samo vzameš iz posteljic, podojiš in daš nazaj. Tako sem tudi pri prvem prakticirala.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
7.3.2008 13:39:37   
mishel
Midva imava danes kosilo bolj na hitro. Kar kuhane rebrce in krompirjevo solato. SAYURI mene je pa strah kako ga potem navadiš v svoji sobi spat. Men se bo user posted image , če bo jokal celo noč user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
7.3.2008 13:42:52   
Zoja Miša
Joj, koliko nasvetov prejmem v enem dnevu! Super!

Nyna84, hvala za ves trud pri obsežnem seznamu! Meni bo prav prišel, ker res ne vem nič kaj kupiti...razen vas tukaj nimam koga vprašati! Ko so kolegice leta nazaj imele otroke, se nisem preveč zanimala, sedaj pa so vse tako daleč, da jih niti ne morem...V bližini pa tudi ni koga, ki bi mi dal kakšen nasvet!

Gajka - poglej v Merkurju za Braunov merilnik tlaka, jaz imam tega, ki si gi daš okoli zapestja in je super!

Drugače pa, ali je katera avgustovka iz okolice Trzina? Men bo drugače naravnost dolg čas se šetati sama!!!

Posteljico bova tudi mida imela v spalnici, itak drugega prostora ni!user posted image  Pa še tu morava sedaj eno omaro ven vržt, pa dat ostale delat po meri,  da bo postlica sploh šla noter, ker imava tako veliko posteljo!user posted image
Previjano, bom pa v kopalnico dala, pa tako, ki ima banico spodaj, po možnosti, pa predalčke, za stavari, da bo vse pri roki!

Čez dobro uro uri grem pa proti Lescam v Exita! Upam, da bom lahko kaj zapravila, ne pa samo šla na izlet, ker grem sama! user posted image

Lep vikedend želim vsem in se beremo!user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
7.3.2008 13:47:10   
sayuri
mishel midva nisva imela s Filipom nobenih problemov. Tri leta je bil pri naju v spalnici - ker se je del hiše renoviral. LAni jeseni smo končno dokončali njegovo sobo in od prvega dne navdušeno sam zaspi na svoji postelji. Sicer ponoči vstaja in včasih pride k nama, ampak sva vztrajna. Midva namreč res ne marava, da bi imela otroka v svoji postelji. Pri nama je spal v skorajda 4 letih mogoče 3x, pa še to, ko je bil bolan.
Se mi pa zdi precej pomembna vztrajnost že od zamega začetka. Vem, da sem bila velikokrat zelo zelo utrujena ponoči, ko sem dojila. In včasih bi kar zaspala. Pa včasih bi kar imela ta malega pri sebi - samo da mi ni treba vstajat in ga nazaj v posteljico nosit....ampak sem trmasto to počela user posted image . mislim, da se mi je dobro obrestovala. Od samega začetka zaspi sam in spi sam v posteljici oz. zdaj v postelji. user posted image

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
7.3.2008 13:51:45   
mishel
SAYURI hvala. Vedno bolj se mi zdi, da bo prve mesece zraven v spalnici, ampak v svoji posteljici user posted image . Vas z izkušnjami je že za poslušat user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
7.3.2008 14:31:06   
astrea
tejkaz meni sta živa in ana (je tudi ime moje sestre)

najin user posted image  bo tudi spal pri nama v spalnici, saj razen dnevne sobe nimava druge sobe. Če se ne bomo selili v večje bova pa dnevno kasneje opremila z razstegljivo sedežno

K_a_t_j_a bravo za brcikeuser posted image user posted image user posted image

Nyna84 hvala za seznamuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
7.3.2008 14:42:57   
Erin
Punce, vse sezname imate že doooooooooolgo tudi na naši tabelci pod datumi pregledov,..(če boste rabile):

user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
7.3.2008 14:44:49   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

10.3. - sayuri
10.3. - soncek3
10.3. - erta
11.3. - pingo80
11.3. - cebrca
11.3. - Vilika
12.3. - naty13
12.3. - Julija08
12.3. - astrea
13.3. - aradej
13.3. - majah
14.3. - matejchi
14.3. - žanneža
14.3. - K_a_t_j_a
17.3. - anaya
18.3. - Maja T. 3D UZ
18.3. - anita goitan
18.3. - kaja02 MF
19.3. - Krysia
20.3. - buruolan
20.3. - Jelenche
20.3. - Nevaeva MF
21.3. - gajka MF
21.3. - PABLO MF
21.3. - miškolinček
MF
21.3. - iva77
21.3. - Maja T.
23.3. - Muklla
25.3. - bella02 MF
25.3. - sandra123 MF
26.3. - m@ja MF
26.3. - košuta
27.3. - nyna84
27.3. - cebrca MF
27.3. - Ryssa
27.3. - mishel MF
28.3. - sonce84 MF
31.3. - Zoja Miša
02.4. - tejkaz
MF
03.4. - cicmic MF
03.4. - Erin
07.4. - dar10
MF
07.4. - matejchi MF
08.4. - Jelenche MF
09.4. - nell
MF
10.4. - Lana777 MF
23.5. - astrea 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK
           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.3.2008 17:10:37   
gajka
Erin - kaj ti razen tiste kvazi MF zadnjič nimaš nobenega pregleda do 3.4.? user posted image  Samo, če ti bo takrat G poskušala bolj resno narediti MF, a ne bo malo pozno? Ker jaz sem imela včeraj redni GP in je moja G sestri naročila, da me mora nujno naročit v 2, max. 3 tednih na MF, da ne bo user posted image  že prevelik, ker že zdaj meri nekje 20 cm (to je sklepala glede na tipanje mojega trebuha, mi ni jasno, kako, ampak ona bo že vedela). Pa vem, da sva približno enako dolgo dejansko noseči. Daj malo zagnjavi, da te prej naroči, ali pa pojdi kam drugam na MF, da ne bo res prepozno!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.3.2008 17:14:07   
bambi14
Gajka - poglej v Merkurju za Braunov merilnik tlaka, jaz imam tega, ki si gi daš okoli zapestja in je super!

user posted image pozdravljene so user posted image ,
......jaz pa sem včeraj začutla brci brci.user posted image Komaj čakam, da bo tud moj user posted image lahko čutil, ker zdaj samo za mano leta in tišči uho na trebuh.user posted image

GLEDE MERILCEV:
- osebno sem za Omrone,.....garancija in  pooblaščen servis v Sloveniji v DIAFITU.
- če si bodo merli tlak tudi starejši in ljudje s srčno aritmijo, predlagam nakup boljšega aparata, ker ti navadni aparati ne bodo znali zmerit točnega pritiska zaradi:
1. ohlapnih žil, ki se pojavijo v starosti( zato ni primern nakup zapesnega)
2. aritmije- navdni apareti pač pokažejo ERROR, ker niso dovolj precizni in potem nekateri mislijo, da ne deluje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.3.2008 17:15:44   
majah
Zoja Miša! Jaz sem iz Dolgega mosta in mislim, da ne bo problem, da bi se kdaj dobili za kakšen sprehod. Kdaj pa imaš PDP?
Sicer pa sem bila tudi jaz v sredo v Exitu v Lescah in sem nabavila ene kavbojke, ene črne hlače, zelene hlače z žepi in rjave pajkice. Cene so definitivno ugodnejše kot v Ljubljani, no kljub temu sem zapravila 152 eur. Nestrpno čakam, da se odpre Supernova na Rudniki, da še tam v H&m-ju nabavim kaj za obleči. Še dobro, da so letos moderne tunike, kar bo prišlo prav tudi za nas.

Najina pikica bo spala z nama, saj zaenkrat še nimava sobe za njo. Verjetno bi sicer kar v svoji sobi.

Lep dan

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.3.2008 17:16:52   
majah
Zoja Miša, javi kaj si nabavila v Exitu...

Lp

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.3.2008 17:23:47   
gajka
bambi14 - hvala! Nekaj takega sem pravzaprav imela v mislih: http://www.diafit.si/article.aspx?articleid=9. Kaj meniš? Kaj pa misliš o teh zadevcah, ki jih sicer prodajajo v Sanolaborju (sicer ne poznam znamk, ki jih zastopajo)?

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.3.2008 17:26:01 >

(odgovor članu majah)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.3.2008 17:28:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Erin - kaj ti razen tiste kvazi MF zadnjič nimaš nobenega pregleda do 3.4.? user posted image  Samo, če ti bo takrat G poskušala bolj resno narediti MF, a ne bo malo pozno? Ker jaz sem imela včeraj redni GP in je moja G sestri naročila, da me mora nujno naročit v 2, max. 3 tednih na MF, da ne bo user posted image  že prevelik, ker že zdaj meri nekje 20 cm (to je sklepala glede na tipanje mojega trebuha, mi ni jasno, kako, ampak ona bo že vedela). Pa vem, da sva približno enako dolgo dejansko noseči. Daj malo zagnjavi, da te prej naroči, ali pa pojdi kam drugam na MF, da ne bo res prepozno!

Ne, nobenega nimamuser posted image Bom pa na dan pregleda noseča 23.tednov. Od katerega do katerega tedna že delajo MF??user posted image Moram pogledat...
Sem pa videla na UZ da mere (ne vem česa) kažejo datume 27.7 in še celo 24.7. datum sem videla -pa ne vem kaj pomeniuser posted image user posted image user posted image

Je pa res da meni nikoli ne pretipa trebuha in nikoli ne posluša srčka - le na UZ je pogledala "če" utripa in me okoli jajčnikov pritiskala če kaj boli?user posted image Ni pa šla do popka in ni nikoli poslušala utripuser posted image user posted image user posted image Pa še tisto železo mi je tako zarila notri da sem mislila da bo skozi usta ven pogledalo...mal se ji meša...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.3.2008 17:35:17   
Erin
bambi - povej koliko je normalen pritisk in utrip za naše stanje oz normalno stanje. Moj  je bil zadnjič 135/59 in utrip 90. Je to normalno?user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.3.2008 17:39:40   
gajka
Erin - očitno se po velikosti tvoj user posted image  bolj nagiba k julijčkom. user posted image  Sicer pa ne vem, kdaj je čas za MF. user posted image  Okrog 21. tedna? Mogoče ne bi bilo slabo kam povprašat. user posted image  Drugače pa je meni včeraj cel trebuh pretipala, poslušala utrip, ''šarila'' nekaj po nožnici, pa še s šiviljskim metrom je po trebuhu merila, do kam že sega maternica. Sem pa imela jaz včeraj malo povišan pritisk (140/80) user posted image , zato tudi razmišljam o tej napravici za merjenje krvnega tlaka doma.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.3.2008 17:47:08   
gajka
Vrednosti za krvni tlak:

optimalni krvni tlak: pod 120/pod 80

normalni krvni tlak: pod 130/pod 85

visoko normalen krvni tlak: 130 -139/85 -89

arterijska hipertenzija: >=140/>=90

< Sporočilo je popravil gajka -- 7.3.2008 17:49:11 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.3.2008 17:52:00   
gajka
Več o krvnem tlaku pa najdete tukaj: http://www.viva.si/clanek.asp?id=711

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?