|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
11.12.2007 18:56:31   
naty13
Za 20t sem se zmotila. Je bil en drug podatek.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.12.2007 18:57:20   
Erin
velja...bomo kar skupinski sešn mele pa bouser posted image Preden bom šla spat bom prebrala cel seznamuser posted image ..
Kaj pa si drgač želite? Mi2 z mojim sva čist kontra, jaz-punčko, moj-fantka...no samo najbolj je važn da je zdrav...sva pa stavila...za spol namreč- tist ki izgubi plača za prve pleničkeuser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2007 19:06:11 >

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.12.2007 19:03:36   
naty13
jest bi mela še enga user posted image . No pa moj user posted image  tud, čeprav prav da bo user posted image . Pa spet bo največja umetnost ime izbrat? Erin kateri ime ti je všeč za user posted image  in kateri za user posted image ?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.12.2007 19:05:37   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Erin tudi če bom imela julija rok ostanem pri avgustovkah. Sej ti boš mela pa 29.7 rok po mojih izračunih. user posted image

Moj PDP bi bil 31.7. samo ker je do zanositve prišlo kasneje mi je gin kar sama rekla 1.8.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
Za punčko imama (Eva) pa že res ime izbrano, meni je že par let tako lepo, pol še čujem uno pesmico od Šifrerja uspavanka za Evo se pa kar topim in dobim kar solzne učke, zdaj ko sem .
A si gledala danes Mein baby? Jaz ga bom jutri. Sem doma jutri, ker moram počivat.

Men je pa še lepša pesem od Mežka- Julija...jaz se pa ob njej topim...mogoče jo bomo pa imeli...user posted image

Gledala sem Mein baby jaaaaaauser posted image user posted image user posted image fuuul kjut...bom jutr tutuser posted image user posted image user posted image Samo k je una rodila mi je bilo kr mal nagravžn k je dojenček frjolčen pa pocast pa ves speštan...user posted image ampak jest bom mojga user posted image ljubila tud če bo mel kilo dreka na sebuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.12.2007 19:08:36   
Erin
Uf...mava še velik verzij za ime...

user posted image - Oskar, Šan, Žad, Enej,..
user posted image - Tia, Saša, Julija, Erin (ja moj nick),..

na koncu bo pa čist nekaj drugega, boš videlauser posted image user posted image user posted image
Pa ti?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.12.2007 19:13:30   
naty13
user posted image  Lara, Tinkara, Teja, Neja,......
user posted image  Brin,  Nik

sej sploh nevem. To so moji predlogi, kaj bo pa moj predlagal, pa ne vem. Všeč sta mu Jan in Žan. Če bi imela prvo punčko bi bila Lara.

Erin sem mislila da je tebi tako ime. No pa si me. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.12.2007 19:16:15   
K_a_t_j_a
Ti si faca Erin!! user posted image
Veš kak si me nasmejala s tem frjolčnim pa pocastim otrokom. Pa za tist, če bo imel kilo dreka na sebi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.12.2007 19:16:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

user posted image  Lara, Tinkara, Teja, Neja,......
Erin sem mislila da je tebi tako ime. No pa si me. user posted image

Ne...ime mi je.......glej zgoraj user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.12.2007 19:17:24   
Anonimen
ZDRAVO PUNCE IN LEP POZDRAV TUDI NOVIM SREČKAM user posted image !!!!!

Končno je dolg dan za mano in imam čas, da poklepetam z vami.. Imela sem kar gužvo. Naj vam povem, da imam nov avto... Megana karavana...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, sigurno je še prekmalu, da bi se kaj videlo, sem bila na istem v mesecu juniju, pa se je videl samo mehurček.

Ja, glede mojega udarca: nič več me ne boli, v bistvu me je samo v trenutku udarca in potem še kakšno minutko, tako, da uam, da je res vse ok z mojim bebijem.

Ja, imena... ne vem še čisto točno.

Košuta, vidim, da je tvoj teritorij Savinjska dolina. Tudi moj je. Kje približno "vladaš"user posted image user posted image ...malo heca. Aja, kar sem napisala v pozdravu velja tudi zate! DOBRODOŠLA MED NAMI AVGUSTOVKAMI IN LEPO NOSEČNOST TI ŽELIM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
11.12.2007 19:20:29   
Erin
O urskaj, čestitke za nov avto...jaz bi tud mela karavana pa ni denarčka sploh...pujsek s prihranki ušeluser posted image user posted image user posted image , lažem, vlada ga je ukradla...user posted image --bolj verjetno...
naty, tinkara je ful lepo ime...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.12.2007 19:24:22   
K_a_t_j_a
urskaj ja zgleda, da je res še prekmalu za kaj videt. Sem mal pregledala forum pa vidim, da jih kar nekaj ni videlo takrat še nič razen GV. Sem se odločila, da bom samo pozitivno gledala naprej. Sem kar bolj dobre volje ratala, pa še Erin me tak v smeh spravlja. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za megana karavana urskaj!!! Ti pa le pazi na svojo pikico v bušiju, da ne bo spet kakšnega trka.
Koliko nas je že iz štajerskega konca!! Se bomo lahko kdaj v Celju dobile kot user posted image in potem že tudi z user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.12.2007 19:24:23   
Anonimen
Prave čvekulje smo, ane? Sej fajn, js sem že po naravi taka. Me tole pisanje full sprosti...

Si predstavljate bejbe, kaj bi šele bilo, če bi se v živo dobile? Bi čvekale tri dni in tri noči pa se še kar ne bi vsega zmenle!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
11.12.2007 19:25:49   
naty13
Erin kaj pa bi ti dala, če bi se mogla sama odločit - ime za user posted image  in user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.12.2007 19:35:48   
Nevaeva
oh imena... sicer še nisva čisto odločena in imava še vse možnosti odprte ampak:
user posted image  za punčko lahko preberete nick: neva ali eva (user posted image ), sara, alja, maša
user posted image za fantka pa blaž, samo, rok (sama "standardna)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.12.2007 19:36:12   
Erin
Pri meni a pri tebi?user posted image

Po pravici ne vem...nimam še vodilnegauser posted image bomo videli koliko bodo dobivali pri točkah v naslednjih mesecihuser posted image
urska, misliš da bi zdržale tolk časa klepetat...men tolk tale nosečniška utrujenost daje da bi vam po 1 uri na stolu zaspala....user posted image ..me pa sedaj še tale viroza tako daje da komaj tukaj zdim...bom morala kar nazaj pod kovterček pa k lubiju se stisntuser posted image ...ga moram pohvalit sedaj, mi je limonado nareduuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.12.2007 19:37:50   
Anonimen
Katja, ti samo pozitivno misli, pa bo vse ok, saj veš, da ti stojimo ob strani.

Iz najinega konca... se pravi midve, Košuta mora biti tudi nekje blizu... pa še ena se mi zdi, da je...

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 316
11.12.2007 19:38:33   
Anonimen
Ja, res bi se morale dobit, da mal počvekamo. To bi blo super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
11.12.2007 19:40:51   
K_a_t_j_a
Pa še anonimna user posted image in mishel. Pa še sigurno se bo kakšna pridružla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.12.2007 19:41:03   
Anonimen
Erin, glej, da se dobro pozdraviš. Priden tvoj dragi, kar naj vaju, mogoče celo vas razvaja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
11.12.2007 19:41:03   
naty13
Erina si že povedala mami za fanta in bebija

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.12.2007 19:44:04   
Erin

user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) 31.let UZ 11.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 21.12
  • košuta (1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
17.08.
  • tejkaz (2. ) 24.let GP 9.1., Lj. ali Kranj
18.08.
  • astrea (1.user posted image ) 30.let GP 3.1.
xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
  • naty13 (2.user posted image ) 23.let GP 12.12., Kranj
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.12.2007 19:44:05   
Anonimen
Punce, sem zasledila na enem drugem forumu še eno avgustovko. Nina je. Sem ji napisala, da se nam naj pridruži na čvekanju v pričakovanju.user posted image

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
11.12.2007 19:44:59   
Anonimen
Aja, sem se nekaj spomnila... se je sayuri kaj javila? Kako je bilo na prvem GP?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
11.12.2007 19:48:58   
Erin
urska - mislim da bo eden, ker je samo ena GV, edino če bi bila enojajčna...bomo videli..dvojčke imamo nekje daleč nazaj v družini tako da ta možnost ni izključena
avgustovk je precej, boš cvidela koliko jih bo še prišlo...na Ne pričakujemo-tema zanositev kjer sem bila prej je samo te dni zagledalo user posted image kolk že  ene 6 punc...boš videla, naša številka se bo povzpela na 80..kar pripravi seuser posted image
naty - nenisem še povedla mamic...čakam na drug pregled naslednji teden potem bom pa dala ji čestitko za novo leto kjer bo pisalo:prihajam avgusta...upam da bo odziv pozitiven...Že vem kaj me bo najprej vprašala: Kdo pa je oče? Naj vam obrazložim: moja mami ne ve da imam fanta že 4 leta, ker je polna predsodkov (fant je mlajši od mene) in bi mi solila pamet non-stop ker taka je...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.12.2007 19:52:21   
Erin
sayuri se še ni javila...le kje se potika...mogoče nakupuje tunike zase kot jaz prejšnji teden ko sem šla s prvega pregledauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?