|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
11.12.2007 12:44:28   
K_a_t_j_a
No jaz sem pa danes zelo user posted image  user posted image . Ko sem se zjutraj obrisala je bil na WC papirju krvavkast izcedek. Sem mislila da se je že umirilo. Pa sma šla z mojim user posted image  do G. Naredila mi je ultrazvok in se je videla gestacijska vrečka, vendar zaenkrat še prazna. A mislite, da je še lahko prazna v 5 tednu nosečnosti? Dobila sem tabletke dabroston rekla je naj počivam ter čez 1 teden imam spet kontrolo.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 276
11.12.2007 12:55:31   
tejkaz
Katja vem da bo vse dobro. Pri 5 tednu je res videti še zelo malo ali pa nič. Včasih se pa pojavi krvavitev ob vgnezdenju tako da čim manj panike. Stres ni nič dobrega. Sprosti se in počivaj

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 277
11.12.2007 13:03:08   
K_a_t_j_a
Se bo potrudila, da bom mislila pozitivno... ampak še vedno je strah v meni.Danes naj bi bila noseča 5t2dni. Piše pa na slikici GS 0,49 cm. To menda pomeni velikost GV.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 278
11.12.2007 13:17:38   
tejkaz
če je v cm, verjetno pomeni kakšno velikost, ja. Verjetno je to velikost vrečke. Moja je v prvi nosečnosti pri 7 tednih bila velika 1 cm in takrat se je šele videl srček. Tako da nič panike. V prvi nosečnosti sem pa tudi jaz imela izcedke. Pa me je tudi bilo strah, vendar se je na koncu vse dobro izteklo. Verjamem da se bo pri tebi tudi. Takrat so mi rekli da če je kakšen rjavkast izcedek ni nič hudega. Bažno da ni sveže krvi in bolečine.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 279
11.12.2007 13:19:39   
košuta
Oj, Katja!
Ne sekiraj se - pri petih tednih se še skoraj nič ne vidi - meni prejšnji teden še sploh ni videla pikice, pa sem bila na istem kot ti. Boš pa user posted image  drug teden videla - morda že tudi srček. Sem pa tudi jaz iz istega razloga dobila Dabroston. Ostajam optimistka - pa tudi ti moraš! LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 280
11.12.2007 13:23:58   
K_a_t_j_a
Hvala punce  user posted image user posted image user posted image
košuta katero G imaš pa ti, če te smem vprašat? Mogoče imama isto. Smo tu med avgustovkami kar 3 pacientke od dr. Peternelj-Marinšek.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 281
11.12.2007 13:43:29   
mishel
Tudi jaz se moram mal oglasit!

Naj te malo potolažim, da izcedek še ni najhujše, saj poznam punco, ki je dvakrat močno krvavela, pa še vedno veselo pričakuje otročičkauser posted image , le mirovati mora. Res držim pesti, da se bo za vse izšlo odlično in da bomo avgust mamice pogumnih user posted image !!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 282
11.12.2007 13:43:57   
Erin
               user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) 31.let UZ 11.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 21.12
  • košuta (1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 20.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
17.08.
  • tejkaz (2. ) 24.let GP 9.1., Lj. ali Kranj
18.08.
  • astrea (1.user posted image ) 30.let
xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
  • naty13 (2.user posted image ) 23.let Kranj
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 283
11.12.2007 13:52:04   
Erin
Dober dan punce..

Se mi vidi da sem bolna kaj ko me skoraj nič ni tu....smrk smrk...včeraj sem komaj vzela lekadol, se vedno branim zdravil do konca ampak sem se tako slabo počutila da sem vzela enega...menda lekadol lahko, ostalih zdravil pa ne...
Katja - mislim da se pri 5 tednih res še skoraj nič ne vidi...moja Gin je zadnjič ko sem bila 5t 6 d komaj videla rumenjaček ...očitno si imela tudi ti kasneje ovulacijo in si zanosila kasneje tako kot jaz..ne sekiraj se...pomiri se, počivaj in naj te dragi malo pocarta.user posted image user posted image
košuta - dobrodošla in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
sayuri - danes imaš pregled....mislim nate in držim pesti!user posted image user posted image user posted image
Naty, glej da prideš potem kdaj v naš konec (Rad.) pa tejkaz, ti tuduser posted image ...bomo šle mal na bled vozke okol jezera tišatuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 284
11.12.2007 14:11:02   
košuta
Oj, Katja!
Jaz sem pri Milovanovičevi v Žalcu. Se nimam kaj pritoževat.
Sva se že z mojim  user posted image pogovarjala, da bi jo zamenjala, potem pa naju je poslala na spermiogram - rezultati pa k sreči niso bili več važni user posted image . Me je pa vseeno zanimalo...

Upam, da bo Sayuri zvedela dobre novice - punca si jih res zasluži... user posted image

LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 285
11.12.2007 14:36:56   
astrea
Pozdravljene punce!

Katja držim pesti, da bo vse ok!

Dobrodošlica vsem novimuser posted image user posted image user posted image

Danes sem klical G in imam pregled 3.1. in upam, da je vse Ok. Prva noč kot user posted image je bila zelo nespeča, sva se z user posted image  zbujala na vsaki 2 uri.

A že čutite slabosti?
Meni določena hrana sploh ne paše. Prej sem recimo pojedla dosti mesa in zelo malo ogljikovih hidratov, zdaj pa jem samo pašto. Je bil to tudi znak, saj sem prejšnji teden 3x skuhala pašto za kosilo...hahaha-

Lepo se imejte. Čau

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 286
11.12.2007 15:29:56   
naty13
Ko ste že pri hrani. Meni ne paše čokolada. Mi že v prvo ni. Mi je pa ful pica dišala, zdej mi tud, tko da sem po tem sumla da se nekaj dogaja.

Klicala sem G in mi je rekla naj pridem kar jutri, ker naj bi bil to moj že 9. teden če bi bilo prav, ker pa nimam rednih ciklov, sem ziher sam kašne 4 tedne. Rekla je naj vseeno pridem, pol se bomo pa naprej menil. Vem da bom šla jutri zastonj. Meni se je v prvo ko sem bila prvič na pregledu 5-6 tednov vidla le blaga lisa, tako da sem mogla naslednji teden še enkrat.

Na Bled pa pridem z vozičkom. je kar fajn krog. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 287
11.12.2007 16:12:54   
Anonimen
Punce zdravo.

Dane svas še nisem prebrala, vas bom zvečer, da idim kaj se dogaja, ker zdaJLE SE MI MUDI.
sAMO ENO VPRAŠANJE, KER me skrbi: zdajle sem se po nesreči zaletela v stol ko sem pospravljala in se udarila v predel  desnega jajčnika. Zelo me je zabolelo. je lahko kaj narobe z bebijem ali nee?

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 288
11.12.2007 16:44:48   
Nevaeva
Vidim, da so končno avgustovke začele testke delati! čestitam vsem novim nosečkam! Erin, pri meni lahko še dodaš, da bom rodila v Ljubljani in upam, da ne bom ostala osamljena med Ljubljančankami.
Imam pa vseeno skrbi. Vse ve pravite, kako imate slabosti, vas špika v trebuhu, imate spremenjen vonj... no jaz nimam ničesar od tega in moram reči da me to prav skrbi. Po glavi se mi plete kaj vse bi to lahko bilo, moj user posted image  pa pravi, da sem verjetno samo ena izmed srečnic, ki jih običajne nosečniške težave preskočijo. Joj, upam da ima prav, sem res zaskrbljena. Pregled pa imam šele 21.12.
No, bom že kako.

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
11.12.2007 17:38:13   
košuta
Draga Nevaeva!
Zaenkrat lahko rečem, da mi zaradi user posted image  ne fali veliko. Ni mi (še) slabo, jem še vedno vse, čeprav je apetit zmanjšan. Niti me ne špika, ampak včasih malo "zategne" - pač to razumem kot krčenje mišičja. Me pa precej bolijo prsi in s težavo ležim na peči (trdi podlagi), kjer se rada grejem.user posted image  Ampak ne odneham in si dam en povšterček pod trebuh, drugega pa pod glavo in lahko (skoraj) nemoteno gledam TV.user posted image  Rahlo sem tudi utrujena, kar pa bi lahko pripisala tudi lenobi.user posted image

Pa lep pozdrav vsem ostalim user posted image  in čimmanj user posted image .

14.8.2008 Teodor

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 290
11.12.2007 17:40:33   
Erin
Kje je naša Sayuri? Me že skrbi.... Sayuri javi se takoj ko prideš....
astrea - tudi jaz nisem spala skoraj nič prve noči ko sem izvedela...pa kar takoj sem imela občutek da imam trebušček, čeprav se mi sedaj zdi da imam še manjšegauser posted image ...ampak božam ga pa itak non-stop, pa ko se moj user posted image prisesa nanj ga tudi ne morem spravit stranuser posted image user posted image user posted image
Slabosti sem občutila do sedaj 2x malo bolj ampak nisem bruhala...mi pa smrdi hrana...full in to vsak dan druga...pa kavice ne morem pit ker mi je po njej slabouser posted image ...ah pa kaj, bomo že potrpeluser posted image
Sladko mi sicer ne paše ampak kinder jajčka pa še zmer zmažem za malo malcouser posted image , edin cukr ki mi še paše...user posted image
naty13 - jaz imam kar občutek da bomo tebe morali julijkam predat....neeeeeeeeeeeeeeeeee...ostani  z namiiiiiiii, ostani z nami do jutraaaaaaaaaa.....user posted image user posted image user posted image
urskaj - če si se udarila v jajčnik mislim da ni nič narobe, saj leži tvoja pikica v maternici...vseeno pa spremljaj če te bo še bolelo...
Nevaeva - kje se pa ti potepaš? Če nimaš nobenih znakov mislim da ni nič narobe...verjamem pa da te malce skrbi..samo še malo pa imamo pregled in bomo videle svoje pikice...in takrat bomo pomirjene...ali pa ne...user posted image potem nas bo pa skrbelo do naslednjega pregleda in naslednjega....začaran krog...se vidi da bomo mamice...moje sodelovke pravijo...da se z otrokom začnejo prave skrbi - ali je sit, ali je zdrav, ali mu je udobno, ali je srečen...le mamice lahko skrbi vsak trenutek za otročka in ljubezen se je rodila z dnem ko smo zagledale črtico...skrbi pa se ne bodo končale niti ko bodo odrasli....materinska ljubezen je največja ljubezen...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 291
11.12.2007 17:47:13   
Erin

user posted image

01.08.
  • Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 23.1., Jesenice
  • anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
  • Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
  • mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje
02.08.
  • kajsica (1.user posted image ) 35.let GP 12.12.
04.08.
  • anonimnauser posted image (1.user posted image ) 26.let GP 27.12., Ljubljana
05.08.
  • sayuri (2.user posted image ) 31.let UZ 11.12., GP 24.12, Postojna
  • katjakoc GP 21.12
  • košuta (1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje
07.08.
  • Nevaeva (1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana
10.08.
  • K_a_t_j_a (1.user posted image ) 22.let GP 20.12, Celje
  • *zvezdica* (2.user posted image ) 30.let GP 17.12
17.08.
  • tejkaz (2. ) 24.let GP 9.1., Lj. ali Kranj
18.08.
  • astrea (1.user posted image ) 30.let GP 3.1.
xx.08.
  • cinca marinca (2.user posted image ) GP 7.1.  
  • Gajka (1.user posted image ) 28.let GP 19.12.
  • Lilie (1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
  • urskaj  (1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
  • naty13 (2.user posted image ) 23.let GP 12.12., Kranj
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 292
11.12.2007 18:02:55   
Nevaeva
Erin, saj nisem pozabila na vas, samo sem imela nekaj seminarjev čez dan, zvečer sem bila pa tako izmozgana, da sem samo v posteljo padla. Sem pa potrebovala kar nekaj časa, da sem za nazaj vse prebrala!
Košuta, hvala za pomirjujoče besede. Saj vem, da optimizem velja in tega se res držim ampak včasih pa vseeno pomislim na vse vas, ki imate smolo s težavami in si po eni strani mislim, da sem res srečnica.
A se mogoče že spopadate z mislijo, kdaj boste povedale v službi? Jaz sem se odločila, da do NS, sigurno (upam) ne bom nikomur povedala.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 293
11.12.2007 18:06:30   
K_a_t_j_a
Jaz pa danes tak lenarim sam, da bo moja pikica zrastla. A je možno, da v enem tednu tako zraste, da se bo že videlo? Saj vem, da je mogoče kateri neumno vprašanje. user posted image

Erin, ko boš spreminjala seznam, mi lahko napišeš pregled 18.12. Zdaj ga nimam 20.12. Hvala!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 294
11.12.2007 18:27:27   
Erin
Nevaeva - jaz sem zaenkrat zaposlena le do 31.1. tko da ne vem če bi povedala že sedaj...mogoče po NS 23.1. Potem bomo pa videli ali me bodo vzeli še za kakšen mesec ali dva...user posted image če me bodo pa seveda ujele user posted image bodo pa že prej pogruntali seveda...
Katja - jaz cel čas od GP prejšnjega tedna premišljujem koliko je moj pikec zrasel...upam da bom na pregledu naslednji teden že slišala njegov srčekuser posted image ...
Sem pa danes ponoči sanjala da sem rodila 31.7, da sem dobila punčko in da je čist  user posted image podobna...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
11.12.2007 18:37:33   
K_a_t_j_a
Joj Erin pol si imela pa lepe sanje!user posted image Kaj pa veš, mogoče se ti pa uresničijouser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 296
11.12.2007 18:43:26   
Erin
Mogoče pa res...dve leti nazaj sem sanjala mojo prijateljico da je rodila sina ki ji je podoben in čez dva tedna je izvedela da je noseča, rodila je sina, ki....ji je podoben-temen kot ona, učke kot ona...
a sem čarovnica, a?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
11.12.2007 18:49:42   
Nevaeva
No, če boš za katero od nas sanjala, kaj bomo mele, lahko napišeš da potem lahko stavimo če je res ali ne user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 298
11.12.2007 18:53:33   
naty13
Nevaeva naj te ne skrbi. Bolečine se pri nekaterih začnejo kakšen teden prej, pri drugih pa mal kasnej. Men v prvi nosečnosti ni blo nič slabo, razen če sem se preveč najedla. Zdej mi pa določena hrana smrdi, ko kuham.

Erin tudi če bom imela julija rok ostanem pri avgustovkah. Sej ti boš mela pa 29.7 rok po mojih izračunih. user posted image

Moj pikec je bil Pri 7t3d velik 12,1mm sem šla prav gledat na slikico, pri 11t3d 47,0mm, pri 21t5d pa 37,0mm. A vidite? Pri sedmih tednih en centimeter. Pri petih se definitivno ni. Saj pri meni ne.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 299
11.12.2007 18:54:51   
K_a_t_j_a
Ma dobra si user posted image user posted image user posted image  user posted image
Men se je pa sanjalo, da sem zagledala user posted image , pa se je to uresničilo. Zadnjič sem pa sanjala, da sem rodila punčko. Se pa tudi nebi nič branla. Čeprav mi je zaenkrat vseen kaj je, sam da začne user posted image tik-takat in da bo user posted image zdrava. Za punčko imama (Eva) pa že res ime izbrano, meni je že par let tako lepo, pol še čujem uno pesmico od Šifrerja uspavanka za Evo se pa kar topim in dobim kar solzne učke, zdaj ko sem user posted image .
A si gledala danes Mein baby? Jaz ga bom jutri. Sem doma jutri, ker moram počivat.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?