Anonimen -> RE: drugi mesec partnerjeve službe (23.11.2007 16:43:17)
|
Se opravičujem ker nisem napisala kaj se je zgodilo, ampak je bilo pestro in nisem imela časa. Moj partner mi je dokazal da je delal, danes sem tudi hodila z njim tja. Videla sem vse izpiske (imajo tak ključek da se potegneš ko prideš in ko greš domov). Vem tudi da je v hudi stiski (posodil je denar in ga ni dobil nazaj), zato mi ni upal povedat in to svojim sorodnikom (vedel je da bom proti če mi pove), zato je hotel to zaslužit nazaj. Sum na drugo žensko je pa hotel zato, da bi odvrgel vprašanja kje hodi (ampak je videl da je naredil napako, da me je prizadel ker sem mislila da ima drugo, zato se je potožil kolegu in mu rekel kaj je zakuhal in naredil in je mislil da me bo izgubil, zato me je tudi kolega poklical - moj ni vedel za ta pogovor), videla sem tudi vse bančne izpiske. Ni ravnal pravilno in mu je zeeeelo žal, ampak me je prizadel z tem da mi ne zaupa. Danes je hodil k svojemu zdravniku in je ta potrdil da rabi tudi strokovno pomoč (to sva že tudi uredila) in mislim da me zdaj tudi zelo potrebuje ob sebi. Vesela sem da sem se motila in tudi jezna sama nase da sem sumila na drugo žensko. Mislim da bi mu morala zaupat in ga ne obtoževat. Ampak me je sam privedel do tega.
|
|
|
|