Anonimen -> RE: drugi mesec partnerjeve službe (22.11.2007 13:21:53)
|
Zaj sem priletela domov iz njegove službe. Me je poklical in vprašal če je moja sestra doma (da mam njen avto, da lahk grem), da naj pridem tja si je vzel pol ure odmora in sva šla na kafe tam polek in se pomenila. Vesela sem da sem izvedela da me ne vara, ampak žalostna da sem izvedela kaj se dogaja. Moj partner je bres vsakega samospoštovanja in na robu depresije. To se mu je zdela najboljša rešitev da jas verjamem da ima drugo. Vbistvu je pa tako. Ker je prejšnji dve leti delal v Avstriji in zaslužil znatno več kot tu, je lahko sam skrbel za finance pri hiši. Zdaj pa več nima take plače, nemore nas peljat na dopust (zaj pozimi),... In ima občutek da ni nič vreden, da si me ne zaluži (ker me nemore finančno preživljat), da si jas zaslužim boljšega,.... Vglavnem ko sem ga poslušala nisem mogla verjet da je to on in da mi to človek ki ga ljubim govori. Pa skupaj sva se odločila da nebo več delal na črno v zidariji, ker je imel roke kot en pri 80 letih, jas mu tudi nikoli nisem očitala da imamo česa premalo. Pa jas nevem! Oče ga je vzgojil tako, da on še sedaj verjame da mora moški skrbet za svojo ženo, če ne je pa pač ni vreden in ni sposoben moški. Meni kar solze lijejo. Pa če bi mu gdaj kaj podobnega sploh omenila! Ampak on si je zbil v glavo da me ni vreden in da boljš da greva narazen. Jas pa sem res verjela da ima drugo. On pa je po svojem šihtu še delal (no še zaj dela) v skladišču, kjer razlagajo robo) sam da dobi več plače. Ampak jas mu zdaj (ni blo niti dost časa) nisem mogla dopovedat da si ne želim bogastva in hiše iz pravljice ampak njegovo ljubezen. Pa me ne razume. Pa cel je poklapan, zgledal je kot [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]!Roke so se mu tresle, jezik se mu je zadrgaval,... Je rekel da se doma pogovoriva do konca. Pa kaj mi tega ni mogel povedat prej? Zaj pa moram res premislit kako naprej!
|
|
|
|