|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: drugi mesec partnerjeve službe
21.11.2007 14:21:34   
Anonimen
Danes sem šla nakupovat v to trgovino in vam nemorem povedat kako mi je žal da sem šla!

Vsi so me čudno gledali (tisti ki ga poznajo), so se smejali,...

Ko pa pridem na blagajno pa vprašam prodajalko če slučajno ve al na tistem (kjer dela moj), delajo dvoizmensko, ker se mi zdi da sem dopoldan in popoldan vidla istega vodja! Pa je rekla da ne! Mogoče gdaj podaljšajo največ za uro!

Naj vam pa še omenim da je včeraj prišel domov pol enih zjutraj!

Mislim da sem dobila odgovor, ampak zdaj res nevem kako reagirat, ko pride domov. Mislim da bom kar planila v jok. Pa zakaj? 7 let sva se mogoče skregala petkrat nič več, jas sem mislila do zaj da me ljubi user posted image !

Kako naprej??

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
21.11.2007 14:25:04   
jade1
Jaz bi ga poklicala na mobitel in ga vprašale kje je, ker vem, da ga ni v službi in naj pride domov, ker imava par stvari za razčistit. Pa verjetno ne bi bila prav tiha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.11.2007 14:28:28   
Anonimen
Kako naprej??

Mal si oddahni in razmisli. Pol pa ukrepaj. Sam ne se zaletet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
21.11.2007 14:40:10   
Anonimen
A sta skupaj 5 ali 7 let user posted image  No, pa nima veze.

Jaz bi bila direktna.
Ker to pa res ni vse skupaj nič. Moj mož tudi dela po 12 ur, ampak ko pride domov, me objame, pove kako je bilo in tko....da ga ne bi bilo cele dneve, pol bi se me pa še izogibal user posted image  a-a

Bodi odločna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
21.11.2007 14:46:04   
Anonimen
ups. js bi pa popizdila..al kva ne vem! kriza res!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
21.11.2007 14:55:26   
baguSka
Jao kriza res.. definitvno neki skriva, le vprasanje je, kaj to je.. moznosti je seveda vec.. lahko ma tud dva sihta, pa ti noce povedat..!? Lahko ima kaksno popoldansko dejavnost, za katero ti noce povedat..!? Lahko ma ljubico.. Moznosti je seveda vec, vendar ni lepo da ti tako laze in ni iskren do tebe. Jaz bi definitvno tole razcistla z njim.. in hotela, da mi pove resnico, katero bi si normalno zasluzla.. ne? Je pa vprasanje, ce bi mu se kdaj verjela, glede na to, da ti ze dva meseca laze..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
21.11.2007 14:58:10   
smigli
Lahko da je lažni preplah, ampak žal iz napisanega ne zgleda tako. Meni se ne zdi ravno nedolžno, da te ob enajstih zvečer v nedeljo kliče sodelavka, sploh pa ena, ki je ne poznaš dolgo. Dolg delavnik ni nič neobičajnega dan danes. Njegov način kako se obnaša do tebe, ko ga kaj vprašaš, pa ni ok.

lp in srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
21.11.2007 20:34:52   
Moyca_
o shituser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
21.11.2007 20:45:39   
baguSka
Njegov način kako se obnaša do tebe, ko ga kaj vprašaš, pa ni ok.

Sploh pa ne, ce ji na sihtu povejo, da pri njih nimajo dveh delavnikov..

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 34
21.11.2007 21:06:52   
Anonimen
Ja nič, kaj ti naj rečem. Drugo ima, nimaš kaj. Zdaj je vse od tebe odvisno kak pa kaj. On je svoje nardil po mojem user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
21.11.2007 21:25:41   
baguSka
ah nives.. to ni cist nujno.. lahko ima drug siht, lahko hodi popivat s prijatelji.. to vse bi ji lahko prikril.. zakaj, ve pa samo on.. no, mogoce tud ona!? ampak glede na to, da je prej delal cist nekje drugje, je bil verjetno vajen zivet brez nje.. al kako? in zdej mu ni za hodit domov..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.11.2007 21:27:02   
baguSka
zaj je skoraj dve leti delal v Avstriji zidarijo na črno

Hm.. kaj pa ce se vedno hodi v Avstrijo!? Pa ti tega noce povedat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.11.2007 21:30:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

zaj je skoraj dve leti delal v Avstriji zidarijo na črno

user posted image

Daj nehaj ji dajat neko upanje. Drugo ima in anonimna, hvala da poročaš dalje. Drži se in pametno, ne se prenaglit glede situacije. Zdaj si v prednosti, veš nekaj, kar on ne ve, da veš. Izkoristi to.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
21.11.2007 22:02:36   
mama54

Da dela v Avstriji ali kje drugje je malo verjetno, ker po 5 ali 7 letih skupnega življenja je toliko zaupanja med partnerji ,
da bi ji sigurno povedal. Če bi pa delal in ji ne povedal pa s takim človekom jaz osebno ne bi želela živeti. Tako, da tukaj je nekaj hudo narobe.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.11.2007 23:39:54   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: mama54

Da dela v Avstriji ali kje drugje je malo verjetno, ker po 5 ali 7 letih skupnega življenja je toliko zaupanja med partnerji ,
da bi ji sigurno povedal. Če bi pa delal in ji ne povedal pa s takim človekom jaz osebno ne bi želela živeti. Tako, da tukaj je nekaj hudo narobe.

definitivno

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 40
22.11.2007 7:22:50   
mika
Vsi so me čudno gledali (tisti ki ga poznajo), so se smejali,...

ojojuser posted image

od moža zahtevaj odgovor in se ne pusti odgnati

drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.11.2007 8:15:10   
Anonimen
Skupaj sva 7 let! Nevem kje sem napisala 5 (mogoče sem se zmotla)!

Ja včeraj sva se kao pogovorila, je rekel da nima čiste vesti, ampak da bres naju (mene in user posted image ) ne more živet. Pa sem ga vprašala će ima drugo in ni odgovoril. Pa sem ga vprašala kako dolgo, pa tudi ni odgovoril.

Potem sem mu pa rekla, da naj premisli kaj mu v življenju kaj pomeni in ko bo mislil bit odkrit do mene in se pogovorit naj pride do mene in se pogovoriva. In sem odšla spat v drugo sobo (bres vsakega prepira). No danes je odšel delat, bomo vidli kaj bo zvečer.

Jas pa sem jokala celo noč user posted image (seveda njemu tega nisem pokazala), ampak on neve, da če je imel, al pa ima drugo, da je pri meni odpikal, da lahk takoj pakira stvari in se še meniva sam o user posted image !

Upam da se motim in da mi bo povedal kaj drugega, ker me bo res psihično čist uničil ko mi to pove. In nevem kako bom zmogla naprej!user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
22.11.2007 8:23:23   
jade1
user posted image  Drži se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
22.11.2007 8:41:26   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja včeraj sva se kao pogovorila, je rekel da nima čiste vesti, ampak da bres naju (mene in user posted image ) ne more živet. Pa sem ga vprašala će ima drugo in ni odgovoril. Pa sem ga vprašala kako dolgo, pa tudi ni odgovoril.

Potem sem mu pa rekla, da naj premisli kaj mu v življenju kaj pomeni in ko bo mislil bit odkrit do mene in se pogovorit naj pride do mene in se pogovoriva. In sem odšla spat v drugo sobo (bres vsakega prepira). No danes je odšel delat, bomo vidli kaj bo zvečer.

Jas pa sem jokala celo noč user posted image (seveda njemu tega nisem pokazala), ampak on neve, da če je imel, al pa ima drugo, da je pri meni odpikal, da lahk takoj pakira stvari in se še meniva sam o user posted image !

Upam da se motim in da mi bo povedal kaj drugega, ker me bo res psihično čist uničil ko mi to pove. In nevem kako bom zmogla naprej!user posted image

Jaz pa ne verjamem da ga boš odpikala, ker bi ga lahko že. Saj že vrabci na strehi čivkajo zakaj gre.

Še ena ki bo "zaradi otroka" sranje požirala.

Ženske malo več odločnosti in samospoštovanja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
22.11.2007 8:49:40   
Marogica
Anonimna, mogoče se pa vidva premalo "kregata" oz. izražata mnenja. Ker to, da se ne kregata, še ne pomeni, da veza 100% funkcionira.  Človek lahko nekaj let "požira", potem pa je kot bomba. In takšne veze razpadejo prej, kot takšne, v katerih je kdaj pa kdaj "burno".

In ja, drugo ima....razmišljaj, kako naprej. In predvsem ZAKAJ ima drugo? Kje sta zatajila?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu loredana)
Neposredna povezava do sporočila: 45
22.11.2007 9:39:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz pa ne verjamem da ga boš odpikala, ker bi ga lahko že. Saj že vrabci na strehi čivkajo zakaj gre.

Še ena ki bo "zaradi otroka" sranje požirala.

Ženske malo več odločnosti in samospoštovanja!

Jas sem rekla da nebom prenašala ampak tudi nebom prehitro sodila. Želim slišati iz njegovih ust ZAKAJ in potem želim temeljit pogovor, kako naprej. Ampak ne najine zveze, ker ta je že itak končana, ampak kako bova vzgajala otroka in kako bova komunicirala naprej, ker si ne želim urejat teh stvari preko sodišč itd.

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
22.11.2007 9:40:26   
Anonimen
Moj prvi zakon je razpadel zaradi druge. In sem preživela. Samo, prosim, ne vztrajaj samo zaradi otroka. Ker nima smisla. Ker otroku je bolje, če ima samo mamico, ki je srečna, kakor pa mamico in očija, ki sta oba nesrečna.
Pojdi stran.
Itak te bo prosil in jokal. Ampak. Če je po teh letih izrabil tvoje zaupanje, spoštovanje, potem, kljub tvoji močni ljubezni, te ni vreden. Žal.
Pojdi naprej. Verjemi, da je nekje nekdo, ki bo sprejel tebe s tvojim otrokom vred in te bo spoštoval in ljubil najbolj na svetu. Kar si pa zaslužiš. Vsi si to zaslužimo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
22.11.2007 10:09:17   
Stefka
Anonimna, v res nezavidljivi situaciji si. user posted image

Drži se! In po pameti. Mislim, da imaš vsaj pravico vedeti kaj se dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
22.11.2007 10:10:29   
maruškaŠ
Jas pa sem jokala celo noč (seveda njemu tega nisem pokazala), ampak on neve, da če je imel, al pa ima drugo, da je pri meni odpikal, da lahk takoj pakira stvari in se še meniva sam o !

Brez zamere, ampak ni res kar praviš. Če bi pri tebi odpikal, če ima drugi, bi pokal že včeraj.  Privošči sebi in otroku srečno življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
22.11.2007 11:01:56   
Anonimen
Zaj me je klical njegov kolega in sodelavec in mi rekel, da naj ne verjamem da ima drugo, ampak da si on želi da jas to verjamem.  Da baje zelo trpi in da rabi pomoč vseh nas!

Več mi pa nebo povedal, ker nima pravice in da naj mi vse pove moj partner.user posted image

Zdaj pa še bolj nič ne razumem in sem še bolj zmedena! Pa kaj zavraga se dogaja da vejo že očitno vsi, sam jas neuser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!