Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Moj dela zaj drugi mesec v tej službi in je nevzdržno. od doma odide ob 6.00 domov pride ob 21.00 al še poznej. Pravi da delajo tako dolgo,... Ampak jas ne verjamem. Kje pa zavraga v trgovini delajo dve izmeni??? Ma znorela bom. Vsak dan ga vprašam isto in dobim isti odg. Ko pravim da bi se morala pogovorit, pravi da je preutrujen in da se jutri pogovoriva, ampak naslednji dan je isto Njegova prva prava služba (zaj je skoraj dve leti delal v Avstriji zidarijo na črno), zdaj pa to! Pa naj omanim še to da ga je v nedeljo pol enajstih (ko je bil prvič v dveh mescih fraj), klicala neka sodelavka (sem vidla na telefonu), pa srem ga vprašala zakaj ga je klicala pa mi odgovori da mu je rekla naj ne pozabi da mora v ponedeljek delat! Mislim al me ma za norca al kaj Komu pa ni logično da mora v ponedeljek prit delat, da te morajo sodelavke zato klicat? Morala sem se izkašljat, ker me zelo boli, mislim da vem kaj se dogaja ampak si nemorem priznat. Sprašujem se zakaj, pa tako nama je blo fajn, bres prepirov in bres vsega, pa še pikico mava
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje, da greš enkrat preverit, če je res v službi.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:21:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
Odvisno, na katerem položaju dela.Če je navaden prodajalec, potem ziher laže..če pa je področni vodja, je čisto možno, da govori resnico.
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:23:27
|
|
|
|
Anonimen
|
je vodja enega oddelka v trgovini
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2007 17:26:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:27:35
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jah, za vodje oddelka ne vem...težko verjetno, da bi res cel dan delal.Sem mislila, da je vodja več trgovin skupaj, potem bi verjela, da res dela.Tako, kot ti je ena svetovala...preprosto preveri , če je res v službi, če imaš dvome.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2007 17:27:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2007 17:30:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:36:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas ga sploh nebom preverjala. Enostavno sem ga vprašala če mi ima kaj povedat! Jas ga poznam in čutim da se nekaj dogaja, ampak si želim da mi pove kaj je in da razčistiva! Drugač pa če bi imel tako službo da bi bil odsoten bi razumela (ko je delal v Avstriji je tidi odšel ob 5 pa je prišel ob 19 domov, ampak sem vedla da res delajo in to fejst fizično delajo) vem pa da te trgovine (interšpar) ne delajo dveh izmen (ala vodja na sadj, mleku, mesnici,...)! Pa sploh nisem ljubosumna, ampak zaskrbljena in žalostna
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:43:38
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jas ga poznam in čutim da se nekaj dogaja, ampak si želim da mi pove kaj je in da razčistiva! Če je šlo zaupanje v franže, potem bo tudi veza težko obstala. V tem pogledu ima Nalin RR prav, ali razčistita ali pa se nehajta mučit - preden si do konca zagrenita lajf.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:48:46
|
|
|
|
mika
|
anonimna, ne ga lomit. pred kratkim se je nekaj podobnega dogajalo mojima prijateljicama in sta obe uvideli, da je bilo resnično samo delo. na začetku tako pač je. mož se mora veliko naučit oz. prit v ritem dela, potem bo pa bolje, boš videla.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:51:25
|
|
|
|
mika
|
Jas ga poznam in čutim da se nekaj dogaja, ampak si želim da mi pove kaj je in da razčistiva! ponavadi občutek ne vara kaj pa če ti domišljija preveč dela, ker je prej delal z moškimi, sedaj pa je več žensk?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:51:34
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika anonimna, ne ga lomit. pred kratkim se je nekaj podobnega dogajalo mojima prijateljicama in sta obe uvideli, da je bilo resnično samo delo. Hja .... to je pa tudi res. Intuicija včasih tudi zavede ( ti šment .... ).
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:58:11
|
|
|
|
Gina
|
Meni tudi ne bi bilo fajn, če bi bil moj odsoten od jutra do večera. Kakšen lajf pa je to ? Kaj pa če bi si iskal kakšno bolj normalno službo, a mu je fajn takole? Jaz bi ga raje to vprašala, kolk uživa v tem štosu?
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 17:58:26
|
|
|
|
mika
|
Intuicija včasih tudi zavede ( ti šment .... ). ..če mož začne delat v ženskem kolektivu, ženina domišljija ne pozna meja
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 18:00:43
|
|
|
|
mika
|
Meni tudi ne bi bilo fajn, če bi bil moj odsoten od jutra do večera. saj je pred tem tud hodil pozno domov, pa je ni motilo
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 18:01:17
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Intuicija včasih tudi zavede ( ti šment .... ). ..če mož začne delat v ženskem kolektivu, ženina domišljija ne pozna meja Fajn je pa vedet, pri čem si. Torej ne preostane drugega, kot da razčistita s partnerjem, kako in kaj.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 18:01:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je, da je navajen toliko delati. Mogoče je, da se želi dokazati. Mogoče res dela nadure, ki niso nadure. Vprašaj ga :).
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 18:05:33
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Meni tudi ne bi bilo fajn, če bi bil moj odsoten od jutra do večera. saj je pred tem tud hodil pozno domov, pa je ni motilo Aja, no potem pa ne vem. Nobena od nas ne ve. Ve pa zihr anonimna sama. Lahko dela "nadure" ali pa nadure, kot pravi mič. Po moje nekje v sebi vsak čisto točno ve, kaj je. Če ni nič veš in če nekaj je, ravno tako veš.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.11.2007 18:09:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 18:12:54
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je tudi čudno tole. Sicer pa če anonimne prej ni motilo, da je delal cel dan, zdaj pa jo, očitno čuti, da nekaj ne štima. Sama se tud ne strinjam, da bi partnerje preverjali, ampak če se ti zdi čudno, če čutiš, da nekaj ni prav, potem ti je tudi vsak tel.klic sumljiv.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 21:22:33
|
|
|
|
nizy
|
Pa saj ga lahko v trgovini na vsake toliko časa obiščeš . Jaz sem tudi zaposlena v trgovini, mislim da to ni problem .Pri nas se je tudi dogajalo, da so vodje podaljševali,ampak kakšno uro več ne. Če dela dvojno izmeno ,se mu mora tudi pri plači poznati,a ni tako.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 20.11.2007 21:42:17
|
|
|
|
m76
|
Ah ja INTERSPAR. zaradi službe v tej trgovini, je tudi zakon od moje kolegice močno zaškripal, bila sta tik pred ločitvijo.Bila je že dalj časa v službi, zato je napredovala v vodjo oddelka, s tem pa da bi dobila kaj ugodnosti , same sitnosti. Delala je nap. dopoldne a so jo že ob 19h klicali- pridi študentke niso prišle na delo. Ali pa je morala klofat tudi po 12 in več ur skupaj, bit jim na razpolago ob kateremkoli času in dnevu. Doma pa 2 mala otroka, mož in še majhno posestvo za obdelovat. Je pustla vse skupaj in prosila da so jo premestili na drugo del. mesto. Pravi da ji ni čisto nič všeč, ker jo neprestano zebe, ampak, vsaj doma je več. Tako da je čisto možno, da jih šponajo na veliko. Sploh zdaj pred velikimi prazničnimi nakupi. Če pa te še vedno grize, ga pa pokliči na njegovo int.
|
|
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 21.11.2007 9:49:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
Ce te to kaj potolazi. Sestricnin fant je tudi po cele dneve v sluzbi (dela v trgovini), tudi skoraj vse sobote in kaksno nedeljo. Delodajalci vcasih zahtevajo ze skoraj nemogoce stvari, vcasih ne zaupajo drugemu kot samo eni osebi (tako je v primeru sestricninega fanta) ali pa ne dobijo druge oz. dodatne delovne sile. Ce pa ni v sluzbi pa se malo fusa in res ni skoraj nic doma. Eni ljudje so pac taksni, da nimajo obstanka in morajo biti non stop v pogonu in moja sestricna se je s tem sprijaznila, ker je tako ze od zacetka.
|
|
RE: drugi mesec partnerjeve službe 21.11.2007 10:25:01
|
|
|
|
Colt
|
No, tut pri meni pride situacijo ko sem po 16 ur v službi...sicer redkeje, precej bolj pogosto pa po 12 ur. In ko me moja vpraša kje sem bil, ji pač povem da sem bil z ''Irino'' Pa se oba smejiva. Ker ve da nimam vesti za kakšne traparije naokol delat
|
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!