|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Danes bodo na mizi...
20.11.2007 8:48:10   
mojsoncek
... dunajski zrezki in pomfri (peceno v pecici)...

Na zeljo mozeka, ker je taksno kosilo na mizi samo ene tri krat na leto user posted image

Pa pri vas?


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 8:51:30   
Anja25
Kako pečeno v pečici, razsvetli nas prosim še ostale kako se to dela.

Hvala in LP

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 8:54:49   
mojca2005
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

... dunajski zrezki in pomfri (peceno v pecici)...

Na zeljo mozeka, ker je taksno kosilo na mizi samo ene tri krat na leto user posted image

Pa pri vas?



Kako pa to narediš?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 9:00:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca2005)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:01:38   
Anonimen
pr nas pa sendvič user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:01:40   
honey
Če jaz prav razumem, ne ocvre v olju, ampak vse skupaj peče v pečici. Zdravo je, ja, samo za moje pojme ne preveč okusno user posted image  Tako da, ko mi grešimo, grešimo orng in kar ocvremo vse skupaj - dunajce in pomfri user posted image

(odgovor članu mojca2005)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:04:11   
Enolla
Jaz bom najbrž ješprenovo mineštro in palačinke. Sem pa včeraj naredila pašto (polžke) z gorgonzolo. Na koncu sem gor posula še malo sesekljanih orehov - user posted image   je pašalo skupaj.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:05:41   
Strawberrie Cherrie
verjetno pasulj

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:06:30   
honey
Sicer pa jaz še ne vem, bom spremljala debato, pa da dobim kakšno idejo user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:13:37   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Če jaz prav razumem, ne ocvre v olju, ampak vse skupaj peče v pečici. Zdravo je, ja, samo za moje pojme ne preveč okusno user posted image  Tako da, ko mi grešimo, grešimo orng in kar ocvremo vse skupaj - dunajce in pomfri user posted image


Tako je, nic ne cvrem v olju... zmrznjen pomfri enakomerno razporedim po pekacu na peki papir in ga cca 20 - 25 minut pecem na 180. Dunajske pa dam prav tako na peki papir v pekac oz. zraven pomfrija (ce je se kaj prostora), na vsak kos dam malo masla ali margarine, pecem pa iso kot pomfri.

Btw zadeva je prav okusna in se nic kaj dosti ne razlikuje od cvretja, samo kaplja ne od zrezkov in pomfrija user posted image

Se toliko... tudi paniranega oslica lahko pripravis na taksen nacin.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:23:14   
NevenkaP
Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.

Pri nas bo danes rižota s kozicami in zelena solata.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:23:30   
saraja
Kisla repauser posted image pa pečenice!

_____________________________

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 9:33:09   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 9:36:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 10:04:44   
Enolla
Popravljam jedilnik - pri nas bo kokošji žgvacet http://www.portoroz.si/default.asp?id=1243 .

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 10:07:08   
Anonimen
Surovo zelje s krompirjem in kimljem in perutničke v pečici.

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 10:10:32   
Balonchy
Pohan piščanček, krompir v pečici, zelena solata in tiramisu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 10:47:37   
bodoča...
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Pohan piščanček, krompir v pečici, zelena solata in tiramisu.


mljask! jaz bi tudi user posted image

pri meni - goveja župca, makarončki s paradižnikovo omako in nariban sveži parmezan! ...brez tiramisujauser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 12:49:13   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.


Ja, saj se strinjam s tabo. Saj nisem jaz tista, ki pravi, da ni okusno. A si me mogoče narobe razumela?

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 13:19:14   
Nea_teja_
sarma ,pire krompir

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 13:24:26   
natasaom
pri nas pa bodo jabolka user posted image .
poham pa vse v pečici.zmrznjen pomfri pa spečem v konvekcijski

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 13:41:38   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Pa ja, zmrznjen pomfri je itak že predpečen v olju in je že tako dovolj masten in okusen. Če daš pa na paniran zrezek še malo masla se pa tudi ravno prav namasti.


Olje od predpecenega zmrznjenega krompircka se "zbira" na peki papirju, od zrezkov pa tudi ne tece, ce ravno ne pretiravas z mascobo. Jaz res ne vidim razloga, zakaj bi oboje se v olju namakala, ce ni potrebno. Zadeva je okusna in hrustljava, kar nam ustreza.


Ja, saj se strinjam s tabo. Saj nisem jaz tista, ki pravi, da ni okusno. A si me mogoče narobe razumela?


user posted image in jaz se strinjam s tabo... sem hotela samo se "podkrepiti" tvoje besede user posted image


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 13:58:03   
katra55
Kisla repa, pire in pečenice.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 14:02:33   
N _ B
goveja juha z gresovimi cmoki, špageti, rdeča pesa

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Danes bodo na mizi...
20.11.2007 14:25:27   
tosja
zrezki v smetanovi omaki, pire, rdeča pesa

_____________________________

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?