Anonimen -> RE: Posmrtno življenje oz.kam izgine naša energija (19.11.2007 17:09:01)
|
Odvisno kako gledaš na posmrtno življenje.Meni je oči odprla Celestinska prerokba in kasneje Potovanje duš.Ne verjamem v "klasičnega" boga, verjamem pa v višjo silo in delujem po principu da smo sedaj v tem času z namenom in da ni naklučij. Nedolgo nazaj sem sredi Lj. ob 9 zvečer na križišču v avtu srečala kolegico,ki je nisem videla že 4 leta, prejšnji dan pa sma se z mojim glih pogovarjala o njej, ko sem mu kazala slike iz tistga obdobja ko smo ble velik skupaj.In kasneje ko smo se slišale po telefonu( cifre smo si izmenjale iz avta) mi pove,da njej partner dela tm ko moj, da sta sodelavca... Tko da verjamem da ni naklučij in da se vse zgodi z razlogom.Prov tako verjamem v reinkarnacijo in v obstoj višje sile, ki se nam vsakodnevno vključujejo v življenski tok dogajanj.Prov tako verjamem,da duša nasilno iztrgana iz telesa, še dolgo tava v okolici kjer se je to zgodilo in s časoma pač zbledi,prisotnost pa ostane. Čudno za nekatere,zame pa logično oz. že kar dogmatično razmišljanje.
|
|
|
|