|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 24. november - mednarodni dan brez nakupo...
19.11.2007 7:44:48   
natasaom
pojma nimam.najbrž bo kej.mi bomo šli firbcat drug teden,ker drenat se mi pa neda

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.11.2007 7:49:24   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ampak, mene pa moti samo nekaj, ker uslužbenci JU ne smemo štrajkat in za nas ne vem, ali se kdo poteguje ali ne. Za tistih 635 eur neto pa že nisem bogata. Važno, da imam malo večji količnik, da potem ne grem(smem) štrajkatuser posted image

kolikor jaz vem, štrajkat ne smeš v svojem poslu....ne pa na splošno....vsaj pri mojem je tak...

...vox populi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 7:57:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.11.2007 8:00:49   
Anonimen
Kaj je to Kulandija?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.11.2007 8:11:36   
Magi*

Ampak, mene pa moti samo nekaj, ker uslužbenci JU ne smemo štrajkat in za nas ne vem, ali se kdo poteguje ali ne. Za tistih 635 eur neto pa že nisem bogata. Važno, da imam malo večji količnik, da potem ne grem(smem) štrajkatuser posted image

srki, komot se pridružiš bojkotu, ker nima nobene veze s tvojo službo.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.11.2007 8:13:33   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Kaj je to Kulandija?

v kranju nov trgovski center-interšpar

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.11.2007 9:04:04   
Špelca21
Jst bom sigurno štrajkala ker bom na faksu od 9h do 18h user posted image  in se mi pol res ne bo dal še po trgovinah letat. user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.11.2007 9:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Če je pa Nodi  v Mercatorju in ga bomo šli gledat, kako naj grem potem ven, ne da kupim vsaj Čokoladno mlekouser posted image user posted image user posted image . Trenutno najzanimivejša stvar iz trgovine za našega fanta.

Pelji mulca raje v naravo, pa potem iz knjižnice kakšno Nodijevo knjigico preberi. Veliko bolj zdravo kot pa se drenjat tam med tisoči virusov, če drugega ne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
19.11.2007 9:29:48   
Anonimen

Kaj je to Kulandija?

Spet en mega center v Kranju, zidajo pa že spet novega - Planet Tuš. V Kranju so ti nakupovalni centri vse, kar je novega in kar se dogaja.

Je Borut Veselko fajn rekel, ko se je šlo o obnovi stavbe Prešernovega gledališča, da kam bodo pa v Kranju, ko bodo tuji politiki ob vodenju EU nastanjeni na Brdu, peljali te politike na ogled? Nimajo jih peljat kaj drugega gledat, kot nakupovalne centre. Res žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
19.11.2007 12:35:22   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

ja, bojkotu ja, kaj pa npr. stavki? V 7. letih še nisem preverila, kako je s tem.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
19.11.2007 12:56:40   
Anonimen
Se peljem danes zjutraj v službo in slišim reklamo za NLB praznični kredit. Ma kdo bo štrajkal, če pa lahko taaaako ugodno dobiš kredit celo za darila.user posted image user posted image  Ker seveda vse rabimo takoj in zdaj in bognedaj, da bi imeli manj kot sosedovi.user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.11.2007 13:34:30   
spacey
Ok! Se pridružim množici in na glas štrajkam!
Sam še v opomnik si dan, da slučajno ne pozabim.. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 37
19.11.2007 13:38:49   
Naja31
Mi vedno ob sobotah nakupujemo, bo fajn to soboto ker ne bo gužve user posted image .

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.11.2007 13:48:25   
Magi*

ja, bojkotu ja, kaj pa npr. stavki? V 7. letih še nisem preverila, kako je s tem.

to pa ne vem. mi tudi sodimo v JU (se mi zdiuser posted image ), pa se je naš sindikat že pridružil štrajkom. sam jaz nisem v sindikatu user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.11.2007 14:28:41   
Pobalami
Kar se tiče štrajkanja v JU vem za policijo, da ne sme štrajkat. Zato dobijo dodatek k plači ene 0,3 € na mesec user posted image . Če pa nimaš dodatka in nisi nič podpisal lahko štrajkaš koker češ.

Kar se tiče štrajka v trgovini jaz itak sovražim nakupovanje in grem v trgovino kadar pač moram.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.11.2007 14:29:23   
Barbs
to pa ne vem. mi tudi sodimo v JU (se mi zdiuser posted image ), pa se je naš sindikat že pridružil štrajkom. sam jaz nisem v sindikatu user posted image

Hvala enako.user posted image  Čez leto se ne sekiram, za novoletno zabavo me pa vedno kakat prime, ker sindikalci plačajo pol manj, mi odpadniki pa  x2 za isti šnicluser posted image  Aha, pa službenemu dedku mrazu, ki nosi otrokom zaposlenih, moramo plačat, da prineseuser posted image  Eh, kaj češ...a nej otrok joka zarad malomarne matere, ki se še po desetih letih ni včlanla?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.11.2007 14:31:19   
Anonimen
ker sindikalci plačajo pol manj, mi odpadniki pa x2 za isti šnicl

Seveda plačajo pol manj, če pa plačujejo čez leto. Tudi za darila otrok. Saj ta dnar se v firmi zbira, 40%, odvisno pač, za katero dejavnost gre. Ti se pa le včlani user posted image

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.11.2007 15:43:02   
Magi*

ker sindikalci plačajo pol manj, mi odpadniki pa x2 za isti šnicl

Seveda plačajo pol manj, če pa plačujejo čez leto. Tudi za darila otrok. Saj ta dnar se v firmi zbira, 40%, odvisno pač, za katero dejavnost gre. Ti se pa le včlani user posted image

al bina agitira k včlanitvi v sindikat user posted image

ej, pri nas se je sindikat zamenjal oz smo pristopili k svizcem, pa sem bila takrat ravno na porodniškem... pol me pa noben več ni gnjavu, jaz pa tut nisem sprašvala. mogoče bom drugo leto pred novoletno zabavo in dedkom mrazom  - aja, bom še vedno na porodniški user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.11.2007 15:55:48   
Anonimen
Jaz štrajkam. Sem za.user posted image

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
19.11.2007 18:27:40   
Enolla

Ma če je Marjeta Cotmanova protestirala, ne vidim razloga, zakaj ti ne bi.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 45
19.11.2007 18:28:09   
Enolla
Ja, sem za user posted image .

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 46
19.11.2007 18:35:56   
Primoza
Odlično, sem za takšne dneve, takrat vsaj ni gneče po trgovinah.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
19.11.2007 20:32:05   
petja
Nič ne bomo štrajkal, ma naša Lumpa rojstni dan 24. novembra. user posted image

Lp, petja

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 48
19.11.2007 22:28:40   
Naty_ka
Ej, komot štrajkam. Prej samo pogledam na bančni račun, ki je prazen, pa mi itak drugega ne preostane kot da štrajkam.

Ja, sem za!

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.11.2007 22:43:22   
kofetek2010
 Sem imela danes štrajk, ker se mi ni dalo v trgovino. Za 24. pa še ne vem. user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?