|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   24. november - mednarodni dan brez nakupov - ...
18.11.2007 22:08:11   
Anonimen
Sem prebrala na sosednjem forumu, da se zbirajo, da bi na 24. november, ki je svetovni dan brez nakupov, štajkali in protestno in ne bi šli v trgoine.

Jaz sem takoj za, da se jim pridružimo.

Ker tole je pa že res tu mač. Pa poleg tega, da se vse tako draži, mi gre najbolj do srca to, da prav trgovci, ki jim posel najbolj cveti, najbolj nategujejo uslužbence. V Merkrju npr., ki si ga bo zdaj okoli 60 mandeljcev lepo razdelillo in se to vse lepo javno ve, imajo trgovci plače npr. 380 evrov. Prasci!!!!

A smo zraven? 24. novembra, je pa sobota, ne gremo v trgovino?

Aja, še link, če vas zanima:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,4375878
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 24. november - mednarodni dan brez nakupo...
18.11.2007 22:09:04   
Anonimen
Komot :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 22:11:43   
Njuškalo
user posted image Jah, samo dejansko nam pa noben ne drži noža na vrat...zdaj pa kupujuser posted image Jaz si večkrat mislim, ko vidim reklamo (če slučajno ne preklopim), pa kaj mi tišijo ta izdelek..mater so zateženi.Večina jih pa verjetno pomisli..joj kako je to fajn, moram kupituser posted image In stvar je samo v tem, kako človek gleda na to.Jaz kupim tisto, kar rabim, včasih kakšen luksuz...da bi pa nasedala oglasom..no , tega  pri meni ni.In kaj bo pomagalo, če 24-ega ne bo nikogar v trgovine, ko bojo pa ljudje v ponedeljek vse nadoknadili?
Delodajalci pa večinoma res izkoriščajo, no pri nas hvala Bogu ne...vem, pa da je po večini drugih trgovin res podn.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 22:13:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo
In kaj bo pomagalo, če 24-ega ne bo nikogar v trgovine, ko bojo pa ljudje v ponedeljek vse nadoknadili?

Saj vem, da globalno ne bo noč zaleglo, ampak da vsaj nekaj narediš ... da sprostiš en ventil, eno jezo ven. Vsaj jaz.

Pa da s  tem pokažeš, da ti ni vseeno.

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 22:14:25   
Gina
Jaz sem za. user posted image user posted image user posted image  

Alo, punce, dejmo štrajkat, saj tole zaj.... delavcev več ne pelje nikamor. Kmalu bodo samo še mezde namesto plač.

Še kakšna za?

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 22:14:31   
Anonimen
Na kaj si pa jezna, če smem vprašat...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 22:15:14   
Marogica
Meni se zdi, da kar celo leto štrajkam, saj sploh ne pridem do trgovine večuser posted image . "Nabavni" je postal kar moj mož.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2007 22:15:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Saj sem že napisala, na delodajalce, ki izkoriščajo delavce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2007 22:17:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Aja. Danes počasi mislim. Sori.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.11.2007 22:20:09   
Njuškalo

Zato pa jaz pravim, da hvala Bogu, da imamo toliko konkurence na področju trgovine.Jaz sem bila tudi pri izkoriščevalskem delodajalcu, za NDČ..pa sem rekla adijo in se imam tukaj prav fajn.Ne smemo se pustit, pa se žal preveč ljudi še pusti izkoriščat.Razmere na trgu so se obrnile..trgovcev se potrebuje ogromno, tako da trgovec lažje izbira kam bo šel...ne da bi se samo bal , ali bo še imel službo ali ne...no, vsaj po mojih izkušnjah.
Jaz sem načeloma za štrajk...samo, ker delam v trgovini se kar malo "bojim" ponedeljkovega navala potem.Saj za nas še toliko bolje, če je gužva..samo to ni potem samo gužva ampak norišnica...zato ne vem, če je to pametno.Ker namen štrajka je, da se nekaj dokaže...pa ne vem, če je to vsem jasno.user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.11.2007 22:22:23   
Anonimen
22-tega se Qlandija odpre. Kako naj štrajkam, če pa vse rabim. TAKOJ!!!user posted image  ZDAJ!!!user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.11.2007 22:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

TAKOJ!!!user posted image  ZDAJ!!!user posted image

Ne........že včeraj bi rabila........user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2007 22:24:11   
Njuškalo

22-tega se Qlandija odpre. Kako naj štrajkam, če pa vse rabim. TAKOJ!!!user posted image  ZDAJ!!!user posted image

Tipičen potrošnikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2007 22:27:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

Tipičen potrošnikuser posted image

Ja, no. Na tem pač živijo trgovci, a ne. user posted image  Tabletki za hujšanje (10kg v 7 dneh), kremice proti gubicam (takoj in večno mladost), itd, itd, ...

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2007 22:28:06   
Anonimen

A veš da jaz sem pa že prav preišljevala, da bi tole Qlandio bojkotirala? Pa sem res velik zapravljivec, ampak kar je preveč, je pa že preveč. Saj vem, da bom enkrat šla tja, ampak sem prav žalostna zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2007 22:31:01   
Anonimen

A veš da jaz sem pa že prav preišljevala, da bi tole Qlandio bojkotirala?

Zakaj pa ne?

Mene trgovine full utrudijo...če se le da, ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
18.11.2007 22:33:13   
Njuškalo

A veš da jaz sem pa že prav preišljevala, da bi tole Qlandio bojkotirala?

Zakaj pa ne?

Mene trgovine full utrudijo...če se le da, ne grem.

Jaz v Qlandio ne bom šla, ker trenutno nič ne rabim, pa še gužvat se mi ne da.Bom šla, ko bo potreba, pa , ko ne bo več take gužve.
Drugače se pa meni itak ne da letat po trgovinah preveč.Včasih moram v BTC, če je glih tak dan, da se mi da..ampak sem po dveh urah čisto izžeta...to ni šport zame.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.11.2007 22:53:03   
lelaval
Seveda lahko.
Se bodo trgovci pripravili, da bo gužva 23. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.11.2007 0:06:40   
nejcko
Jaz že tako ali tako bojkotiram štacune najmanj 25 dni v mesecu, tako da mi je ravno do Kosova, če bi obratovale samo en dan v tednu. No, verjetno jaz še tisti dan ne bi šla, ker bi bila gneča za znoretuser posted image  
Ob sobotah načeloma v štacune ne hodim sploh, tako da se še 24. komot pridružim bojkotu.user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.11.2007 0:15:40   
Magi*
se vam pridružim. itak sem pribita na posteljo in sam čakam, da grem v Rim. mislimmmm, kdaj bom odrešenaaaa??? no, sam to je že druga tema user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.11.2007 6:58:47   
srki
Jaz tudi pravim, komot.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.11.2007 7:00:20   
bskrle
Jaz hodimm v trgovino 2x na teden, tako da je to zaem bolj nujno zlo, Sem pa za bojokot!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.11.2007 7:01:49   
srki
Ampak, mene pa moti samo nekaj, ker uslužbenci JU ne smemo štrajkat in za nas ne vem, ali se kdo poteguje ali ne. Za tistih 635 eur neto pa že nisem bogata. Važno, da imam malo večji količnik, da potem ne grem(smem) štrajkatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.11.2007 7:31:01   
natasaom
glede na  to,da sem jaz napol ozdravljeni zapravljivec se,bom pridružla bojkotu 24...čeprav pa komej čakam,da bo odprta tale interšpar trgovina v kranju.zarad c&a

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.11.2007 7:39:49   
aluš
A katera ve, če bo imela Qulandija v Kranju kakšne otvoritvene popuste (me zanima najbolj za Hervis - otroški pancerji).

Hvala-

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?