|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vzglavnik
18.11.2007 12:14:45   
Lunc_a
zdravo!

me zanima tiste ki ste imele takšen vzglavnik koliko časa ste ga uporabljale.A je dober tudi za 2 letnika??
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vzglavnik
18.11.2007 12:18:05   
Anonimen
Ni slaba ideja(beri: mi je všeč), čeprav sem na splošno proti vzglavnikom za novorojenčka. Mislim pa, da ta vzglavnik lahko uporablja otrok toliko časa, dokler lepo spi na njem.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2007 12:24:56   
lelaval
Meni se zdi vredu.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 13:10:03   
Freycha
Zakaj pa bi sploh hotela tak povšter? a je to za novorojenčka?

po naših izkušnjah bi bila to potrata denarja. Mala zelo poliva in smo imeli nekaj časa vzdignjeno ležišče, pa ni nič manj polivala, je pa vsako jutro pristala zverižena nekje pri nogah. Tudi iz takega povštra bi se čez noč dol zapeljala. Za voljo hrbtenice pa tudi pri dveletniku priporočam čimkasnejšo uporabo vzglavnikov, če pa že, pa otroka takoj navadi na anatomsko oblikovanega.

moje mnenje.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 13:16:10   
Naja30
Prve mesece se odsvetuje vzglavnik. Ampak spraševala si za 2-letnika. Verjetno je ok.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 13:41:55   
mojca 32
moje mnenje je pozitivno glede tega vzglavnika. bom tako povedala moj 1 otrok je ogromno bruhav in nazadnje je pristal v bolnici.Tam so mu takoj dvignili vzglavje in stvar je s tem zaklučena.Naši problemi so se s tem končali.Pravijo pa tudi da je manj možnosti zadušitve. Priporoča se pa če otrok spi na hrbtu ali pa na strani.Ni pa priporočljivo če spi na trebuhu.

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2007 14:31:18   
Eca
Nekaj podobnega smo imeli v porodnišnici (MB). Po moje je ok. Jaz bi to uporabila pri novorojenčku, ki poliva in bi mu dala pod vzmetnico. Glede na velikost je primerna za male postelje - 120X60, moj dveletnik pa že dolgo ne spi v tako mali posteljiuser posted image . Moj dvoletnik ima en čisto tanek povšter, ki ga je sama prevleka, spi pa itak po čez, tako da glave nima nikoli na povštru.

Moje mnenje pač.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?