Vzglavnik (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Lunc_a -> Vzglavnik (18.11.2007 12:14:45)

zdravo!

me zanima tiste ki ste imele takšen vzglavnik koliko časa ste ga uporabljale.A je dober tudi za 2 letnika??
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659

Anonimen -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 12:18:05)

Ni slaba ideja(beri: mi je všeč), čeprav sem na splošno proti vzglavnikom za novorojenčka. Mislim pa, da ta vzglavnik lahko uporablja otrok toliko časa, dokler lepo spi na njem.

lelaval -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 12:24:56)

Meni se zdi vredu.

Freycha -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 13:10:03)

Zakaj pa bi sploh hotela tak povšter? a je to za novorojenčka?

po naših izkušnjah bi bila to potrata denarja. Mala zelo poliva in smo imeli nekaj časa vzdignjeno ležišče, pa ni nič manj polivala, je pa vsako jutro pristala zverižena nekje pri nogah. Tudi iz takega povštra bi se čez noč dol zapeljala. Za voljo hrbtenice pa tudi pri dveletniku priporočam čimkasnejšo uporabo vzglavnikov, če pa že, pa otroka takoj navadi na anatomsko oblikovanega.

moje mnenje.

Naja30 -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 13:16:10)

Prve mesece se odsvetuje vzglavnik. Ampak spraševala si za 2-letnika. Verjetno je ok.

mojca 32 -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 13:41:55)

moje mnenje je pozitivno glede tega vzglavnika. bom tako povedala moj 1 otrok je ogromno bruhav in nazadnje je pristal v bolnici.Tam so mu takoj dvignili vzglavje in stvar je s tem zaklučena.Naši problemi so se s tem končali.Pravijo pa tudi da je manj možnosti zadušitve. Priporoča se pa če otrok spi na hrbtu ali pa na strani.Ni pa priporočljivo če spi na trebuhu.

Eca -> RE: Vzglavnik (18.11.2007 14:31:18)

Nekaj podobnega smo imeli v porodnišnici (MB). Po moje je ok. Jaz bi to uporabila pri novorojenčku, ki poliva in bi mu dala pod vzmetnico. Glede na velikost je primerna za male postelje - 120X60, moj dveletnik pa že dolgo ne spi v tako mali postelji[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Moj dvoletnik ima en čisto tanek povšter, ki ga je sama prevleka, spi pa itak po čez, tako da glave nima nikoli na povštru.

Moje mnenje pač.

Eca

Stran: [1]