Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 10:02:33
|
|
|
|
Mina1
|
evo, ku-ku: superca, da je vse fajn;), Jaz sem imela prejšnji teden v porodnišnico UZ in je vse lepo fajn. Tudi moj :modri: ima slabi dve kilci, kaj bo šele 20.2.2005:)-:)-:)- Vse je prečekirala in povedala, da je vse v redu, da meritve ustrezajo tednu nosečnosti in da je :modri: blazno živahen, kar pomeni, da se dobro počuti v mojem trebuščku in da lahko pričakujem korenjaka, tako kot pri ta prvem;);):)- Tako je izgledalo na UZju, kot da bi mi pomahal:), bil je pa tako zelo živ, da je komaj izmerila vse skupaj. Pa cel obrazek se je videl in tako;) Ta teden sem torej v službi po moji bolniški, potem imam še 20 dni dopusta, potem pa me čaka porodniška:bravo: Sem pa kar fuč, križ me boli, pa še vedno to lulanje in tako. Ampak se ne damo, kaj:)- No toliko z moje strani. Ko bom drug teden spet doma, se bom bolj poredko javljala na RR, zato že zdaj vse lepo pozdravljam:love: pa-pa Mina1 32t:nosecka:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 10:33:58
|
|
|
|
BONI*
|
Lu, četitke :bravo::bravo::bravo: Tvoj-a :duda: je že sedaj pravi korenjak. Le tako naprej in čimlepšo nosečnost do konca! Lp, Boni&Luka (10 dni :)- )
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 11:09:00
|
|
|
|
pia1
|
ojla! tud jest sem ravno iz porodnisnice, so mi naredili ctg in je vse v najlepsem redu :bravo: :bravo: :bravo: sam, da smo vse v redu z nasimi :duda: vred. lepo se mejte
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 13:02:46
|
|
|
|
nita
|
Evo še mene!! Jaz sem pa celo dopoldne pekla piškote (ja, prazniki se bližajo), zdej sem pa prišla prečekirat kaj se kaj dogaja. Pregled imam šele danes teden in upam, da bom imela tudi tako čudovite novice kot ostala. Tudi moja :duda: se mora še preobrnit in upam, da se bo. Drugače pa je počutje sprjemljivo, ponoči le bolj malo spim (še nisem našla pravega položaja - ne vem kdaj ga bom???). Za enkrat lep pozdrav! Anita (33t):sloncek:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 14:30:19
|
|
|
|
Lu
|
Anita si pa pridna. Ja glede noči pa je tudi pri meni podobno. Zdaj je že kar normalno da se ponoči vsaj dvakrat zbudim in enkrat obiščem WC. Ja tako je to. Pa saj bo hitro minilo. No, potem bo zadeva povsem drugačna. lp Lu in :duda: 32t 1/7:love:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 15:15:25
|
|
|
|
Špacka
|
Ojla :nosecka:! Ravnokar sem prišla od moje G, sicer sem pa zadnji teden redna gostja:zmeden: v glavnem najprej lepe stvari. V ponedeljek sem imela UZ, je bil bodoči očka zraven, je še danes v 9nebesa moja G pa si je res vzela čas, tako da sva najino :duda: gledala več kot pol ure:bravo::bravo::bravo:. Mere ustrezajo, dete ima približno 1500 g,velikosti pa ne vem, ker tako čudno leži,smo pa izmerili velikost nogice zaradi prave številke čeveljčkov:)-:)-:)- 5cm,obrazek pa ima obrnjen tako da gleda v beli svet, ko se božam po bušiju :duda: božam po ličku, nosku... Naj vam razkrijem skrivnost-vem katerega spola je najin :duda: se je na UZ tako lepo videlo, da sva sama ugotovila, potem pa je G to tudi potrdila. Ja v mojem bušiju se lepo razvija zelo živahna punčka:bravo::bravo::bravo:, ki pa popoldne spi, tako da jo tudi G ni mogla pripraviri do tega, da bi malo pomahala. V glavnem imena ne bom mogla vnovčiti, ker sem izbirala ime za fantka, bodoči očka pa je na novo zaljubljen:love::love::love: Drugače pa imam probleme z urinom, tako da sem danes dobila zdravila, ker tudi ni pomagalo nalivanje z vodo no upam da bo potem OK. Punce jutri grem pa v LJ po voziček, posteljico in jogi bom samo izbrala in potem naročila pri nas, posteljnino... v glavnem vam povem v petek. pa-pa Špacka in:duda:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 16:07:31
|
|
|
|
Sneguljcica
|
Zivjo! Sicer nisem nic kaj napisala pod to temo ze od zacetka nosecnosti...ampak upam da je kul ce tud jaz kaj malega napisem.8):) Bolj ko sem blizu casovnemu obdobju v katerem naj bi rodila, bolj sem vznemirjena. Po eni strani sem dost neucakana in se veselim srecanja iz oci v oci s cloveckom, ki pridno brca v mojem trebuhu, po drugi strani pa me je kar dost strah neznanega,...se posebej poroda in seveda tudi tega kako se bom znasla kot skrbnik enega takega malega nebogljenega clovecka...Saj se mi zdi, da se zase ne znam zmeraj prav poskrbet.:ups: Vceraj sem bila na ogledu porodnega oddelka v Celju, kjer nameravam rodit. Sem bla tolk raztresena ko sem odhajala, da se je babici, ki je razkazovala sobe, kar smejalo:)-...Se mi zdi, da me sele zdaj prav prijemlje dejstvo, da sem noseca pa da bo kmalu treba roditi.:zmeden::ups:. Moj :duda: je pa ze par tednov obrnjen na glavo. Upam, da se zdaj ne bo sel vec preobracat oz. da ce se bo, da se bo se pravocasno obrnil nazaj. No, tolko za zdaj od mene. Pobozajte svoje busije in uzivajte v praznicnem vzdusju!:rozica: pa pa, Sneguljcica 34t 6d
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 20:32:50
|
|
|
|
Lu
|
Čer! Ribica koliko kozarcev (in kakšne velikosti so bili kozarci) je tebi prišlo pomarančne marmelade??? lp Lu
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 22.12.2004 21:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem preštet:) 6 tavelikih frutkovih pa 6 srednjih (kaj pa vem kolk- od tamanjših marmelad, po moje kakih 300 g) lp,:fis:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 23.12.2004 8:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro :nosecka:! Kako ste kaj? Mina, oglasi se:)- Meni je odpadla prva ura in lohk še mal čvekam. Ampak bom mogla it zdele...uf...čez 10 minut moram bit na postajo jst pa še v pižami:ups:
|
|
|
|
9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) 23.12.2004 12:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol mi pa napiš kej na privat:)- Zdele mamo šolo:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?