Špacka -> 9.nebesa ( ****.nadaljevanje ) (22.12.2004 15:15:25)
|
Ojla :nosecka:! Ravnokar sem prišla od moje G, sicer sem pa zadnji teden redna gostja:zmeden: v glavnem najprej lepe stvari. V ponedeljek sem imela UZ, je bil bodoči očka zraven, je še danes v 9nebesa moja G pa si je res vzela čas, tako da sva najino :duda: gledala več kot pol ure:bravo::bravo::bravo:. Mere ustrezajo, dete ima približno 1500 g,velikosti pa ne vem, ker tako čudno leži,smo pa izmerili velikost nogice zaradi prave številke čeveljčkov:)-:)-:)- 5cm,obrazek pa ima obrnjen tako da gleda v beli svet, ko se božam po bušiju :duda: božam po ličku, nosku... Naj vam razkrijem skrivnost-vem katerega spola je najin :duda: se je na UZ tako lepo videlo, da sva sama ugotovila, potem pa je G to tudi potrdila. Ja v mojem bušiju se lepo razvija zelo živahna punčka:bravo::bravo::bravo:, ki pa popoldne spi, tako da jo tudi G ni mogla pripraviri do tega, da bi malo pomahala. V glavnem imena ne bom mogla vnovčiti, ker sem izbirala ime za fantka, bodoči očka pa je na novo zaljubljen:love::love::love: Drugače pa imam probleme z urinom, tako da sem danes dobila zdravila, ker tudi ni pomagalo nalivanje z vodo no upam da bo potem OK. Punce jutri grem pa v LJ po voziček, posteljico in jogi bom samo izbrala in potem naročila pri nas, posteljnino... v glavnem vam povem v petek. pa-pa Špacka in:duda:
|
|
|
|