Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 16.11.2007 15:13:56
|
|
|
|
Barbs
|
Pri nas pa danes (glasbena želja tastarejše, ker menda v dijaškem domu za en šit kuhajo ) kaneloni - ampak ne pohani, kot jih večina dela , temveč palačinke, nadevane z maso iz mletega mesa s pelati in sirom, vse lepo zavite in zložene ena k drugi v pekaču, pa potresene z edamcem. Preden prideta naša dva ta velika iz ljubljane, bom samo še zalila s kislo smetano in jajcem ter postavila za 10 minut v pečico. Aha, pa skleda...ne , skledurina zelene solate s koruzo, bučnim oljem in domačim kisom. Jaz res ne vem, od česa se, za hudiča, redim.
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 16.11.2007 15:59:00
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Jaz res ne vem, od česa se, za hudiča, redim. Od solate valjda - prisežem, da je res, ker sem jaz to ugotovila že nekaj časa nazaj. Samo kanelone pa je treba tudi pokušat če so že pripravljeni in dovolj slani itd
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 16.11.2007 16:02:18
|
|
|
|
Enolla
|
Jaz pa še ne vem - mi zadnje čase gre to sestavljanje jedilnika zelo na živce. Včeraj smo imeli zelenjavno mineštro in pršut danes pa
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 16.11.2007 18:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
eko,jst pa delam lasagno za ju3. tako da gremo lahko dopoldne pohajat,potem pa samo lasagno v pečico in je kosilo tik-tak.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 14:13:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pa imeli lazanjo, pa zeleno solato z paradižnikom ter za posladek puding stračitela. Sva mela obiske
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 16:17:02
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem pa danes naredila stefani pecenko, pire krompir in spinaco. Za sladico sem poskrbela pa ze vceraj zvecer... sem pekla muffine
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 19:36:39
|
|
|
|
solatja
|
jaz sem pa danes naredila lignje v pečici s pinjolami in balzamičnim kisom, pire krompir in zeleno solato.
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 20:04:35
|
|
|
|
saraja
|
Kaj bo pa jutri na sporedu?
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 20:18:22
|
|
|
|
mojsoncek
|
Tudi za jutri sem poskrbela ze danes... sem skuhala cufte v paradiznikovi omaki, zraven bodo pa siroki rezanci.
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 18.11.2007 22:13:21
|
|
|
|
MID
|
Mi bomo pa jutri pasulj iz skrinje .Sem si že v naprej olajšala dan .Bova šli s tamalo raje malo pohajat.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 19.11.2007 11:57:17
|
|
|
|
Peteršilj
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja kaneloni z piščancem porom in sirom na smetanovi omaki! njaim! kako pa narediš to, mi daš recept? pROSIM!
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 19.11.2007 12:51:31
|
|
|
|
saraja
|
Ker je ponedeljek...juha od nedelje s palačinkami, rižota in zeljna solata.
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 19.11.2007 12:53:49
|
|
|
|
Barbs
|
Goveja juha od včeraj, meso iz juhe od včeraj, praženo sladko zelje od včeraj, kruh od včeraj, solata od danes
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 19.11.2007 12:54:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Zame kakšno PZ makaroni s paradajz omako, pa solata. Tastar ima pa še ene klobase v zmrzliču.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes dišalo iz kuhinje? 19.11.2007 12:55:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Goveja juha od včeraj, meso iz juhe od včeraj, praženo sladko zelje od včeraj, kruh od včeraj, solata od danes Blagor tebi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?