|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro...
21.12.2004 12:47:34   
leah
No vidite kaj se zgodi po moji neprespani noči...spim do kosila(ki si ga moram sama skuhat,oz oprat-beri:jabolko)
Sem se čisi zatečena zbudila in čas je,da nekaj n aredim zase.Zadnje dni mi takkkoooo sladkarije pašejo,da je JJOOOOJJJJ,in treba se je mal ustavit,ker to pa ni nič:)-

Ko pa tako paše.
Japunce,hvala zha spodbudne besede v mojem nočnem postu...zdej pa je pred mano še en sadno-zelenjavni danin upam,da bopočutje kajboljše
:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dobro jutro...
21.12.2004 13:41:21   
pia1
ja no sej enkrat se pa mors naspat. sam bi blo pa boljs ce bi ti to ratalo ponoc, saj je ponoci vsaka stvar 100x hujsa kot je v resnici. ja tole glede sladkarij... jaz bi lahko pojedla tono sladkarij, vse od cokolade, suhega sadja do piskotov in sladoleda... podn. pa sej bo kmal boljs, ane?????
pa lep dan. aja men pomaga ce sem fajn utrujena, da ponoci spim, cepav po drugi strani se pa ne smem utrujat. no ja kaksen sprehod ne skodi

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro...
21.12.2004 14:13:27   
leah
Ojla Pia 1.Ja sej bi šla z veseljem na ka sprehod,pa moram po zdravnikovem nasvetu počivat:((Pa tudi vse me boli zapop...Sem se zadnjič tako optimistično uredila,da bom šla na banko uredit še neka nakzila(peš),pa sem prišla samo 600 m od hiše,me vse tako špikalo in tiščalo navzdol,pa še enga lažnga sem začutla,sem se pred križiščem ustavla in predihavala krč.Groza,ti rečem...pol valda,da cvikam it na kake ture,Bi pa full šla,ko je zunaj tak lep dan,pa soček,pa trgovine.No pa se tolažim,da bo naslednji mesec ob takem času vse to mogoče,ko bomo že trije in me ne bo več nič špikalo.
Rok imam namreč že čez slabih,mislim,da 20 dni.To bo veselo.Koma čakam,da gremo pol na kak sonšen dan na sprehod.Seveda najbrž ne bo dolg,ker bo mrzlo,ampak mamica bo pa že lahko šla sama v trgovino si kaj dobrega kupit,ko bo očka čuval.

Pa še moj dragi ima roj.dan 12.januarja,tako,da bom imela potem dva zlata kozorogca9nebesa9nebesa9nebesa...haha..paše takole pozitivno razmšljat..samo,da porod mine,pa bom najsrečnejša na svetu:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro...
22.12.2004 10:54:41   
pia1
aha, pol pa le pocivaj. jest moam tud pocivat, sam nisem tko hudo vzela. sam mene nc kej tko hudo ne boli. ce grem lepo pocasi je vse v redu. tko, da kr redno hodim na sprehode. dons sem imela spet ctg, sem ravnokar prisla domov in je vse v najlepsem redu, hvalabogu. no dej grem pa okna pomivat. ti pa porpi se ta mesec, pol bo pa boljs, se boste fest oblekli pa sli na kaksen sprehod! na porod mormo pa kr mal pozabit, kajti, ko jest zacnem razmisljat..:zmeden2: res boljs, da ne. bo ze, ce jih je ze tolk rodilo bomo pa tud me, ane!!! tko da bodimo vesele in zadovoljne :nosecka: no al pa (jest se bolj tko pocutim) :sloncek:
cavcav

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?