leah -> Dobro jutro... (21.12.2004 14:13:27)
|
Ojla Pia 1.Ja sej bi šla z veseljem na ka sprehod,pa moram po zdravnikovem nasvetu počivat:((Pa tudi vse me boli zapop...Sem se zadnjič tako optimistično uredila,da bom šla na banko uredit še neka nakzila(peš),pa sem prišla samo 600 m od hiše,me vse tako špikalo in tiščalo navzdol,pa še enga lažnga sem začutla,sem se pred križiščem ustavla in predihavala krč.Groza,ti rečem...pol valda,da cvikam it na kake ture,Bi pa full šla,ko je zunaj tak lep dan,pa soček,pa trgovine.No pa se tolažim,da bo naslednji mesec ob takem času vse to mogoče,ko bomo že trije in me ne bo več nič špikalo. Rok imam namreč že čez slabih,mislim,da 20 dni.To bo veselo.Koma čakam,da gremo pol na kak sonšen dan na sprehod.Seveda najbrž ne bo dolg,ker bo mrzlo,ampak mamica bo pa že lahko šla sama v trgovino si kaj dobrega kupit,ko bo očka čuval. Pa še moj dragi ima roj.dan 12.januarja,tako,da bom imela potem dva zlata kozorogca9nebesa9nebesa9nebesa...haha..paše takole pozitivno razmšljat..samo,da porod mine,pa bom najsrečnejša na svetu:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|