Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 11:40:17
|
|
|
|
ZARA
|
Vse dam v pleh in v pečico: Zelje + krvavica(pečenice) + krompir
_____________________________
This will take some time depending on your operating sistem and hardware. (plačano oglasno sporočilo).
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 11:42:35
|
|
|
|
tanikaa
|
O tem, kaj bomo pa danes jedli, pa tuhtam že ves dopoldan, pa še nisem stuhtala.
_____________________________
Je** se mi za vse in vsakogar. _____________________________
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 12:04:29
|
|
|
|
Barbs
|
Blitvina gosta juha + makarončki z maslom in drobtincami (namesto polente, ker jim ne diši preveč)...
_____________________________
Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 12:10:39
|
|
|
|
bamby
|
Glede piščančje obare: Jaz jo sicer nsiem še nikoli delala, če pa bi jo, bi jo nekako takole, da bi na čebuli tenstala še kose piščanca in rahlo solila (kakih 15 minut), potem bi to zalila, dala malo mezge, jušno kocko, malo vegete, vrgla noter še kakšen na kose narezan krompir in korenje.... skratka kuhala bi potem to naprej kot zelenjavno mineštro. Morda bo katera vedela kaj več povedat
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 13:16:31
|
|
|
|
Barbs
|
Ja, bamby, tako nekako... le da je fora obare v tem, da ko popražiš kose piščanca na čebuli (ki ni nujno potrebna) najprej mal posuješ z rdečo papriko, vržeš not na koščke narezan korenček, pa por, pa grah... in potem "na suho" prepražiš, daš brizg paradižnikove mezge (nekateri mal poprašijo še z mokco, pa spet mešaš in pražiš in čist malo zalivaš z vodo, tolk da se ne prime.... nato dodaš na kocke krompir (al pa ne ) in šele nato zaliješ z vodo ( začimbe so že od začetka na mesu - lovorjev list, mal rožmarinčka, zelena, bazilika, mal poprčka) ...Potem se to lepo kuha. Nekateri dajo not "blekce" (testenince ta male, ravne, kvadratki), jaz pa dodam žličnike.... joj, jo bom kar jutr skuhala, otroci jo obožujejo, jaz pa tudi - moža pa itak ne bo
_____________________________
Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 14:00:54
|
|
|
|
tosja
|
kislo zelje, pečenice, pire
_____________________________
Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 14:33:22
|
|
|
|
tinkamiška
|
tortelini in solata iz svežega zelja s krompirčkom
_____________________________
May be I'm not an angel, but I can still fly...
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 14:55:31
|
|
|
|
Balonchy
|
Jaz sem govejo juho z zdrobovimi njokci, piščanca + pire krompir... ostali pa bodo (ko pridejo domov) juhico, svinjska jetrca, krompir v kosih z ocvirki in solato.
|
|
|
|
RE: Kaj bomo pa danes dale v lonc 15.11.2007 15:46:54
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Rižota iz rdečega divjega riža, razpolovljnih piščančkih stegen, korenja, zelene, pora, paradižnika, paprike in začimb (peteršilj, , majaron, origano, bazilika, lovor, poper, sladka paprika, lahko tudi pekoča, curry, sol, pa česen dam na koncu, ko je že vse kuhano) Zraven pa solata - radič z rukolo Sladica - še ne vem, verjetno bo čokolada?
_____________________________
200% MAMI
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?