|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rdeč flek na modih?
15.11.2007 7:58:43   
Anol
Živ,

Včeraj sva pri našemu 3,5 letniku opazila na zgornjem delu mod rdeč flek, tam kjer se jih lulček dotika, tudi sam lulček je po spodnji strani rdeč, ne izgleda mi kot izpuščaj. Pravi, da ga nič ne boli, nič ne peče, mene pa vseeno skrbi. Ali je možno, da bi šlo za kakšno vnetje. Razmišljam, da bi ga peljala k zdravniku, ali pretiravam  user posted image ?

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rdeč flek na modih?
15.11.2007 8:09:55   
FORZA
Poskusi prej z kakšnim mazilom odpravit. Hladilno mazilo ali kaj podobnega. Moj je že tudi imel tko rdeče pa sem mu samo z hladilnim mazala in je pomagalo. Mislim da ni kako vnetje, ker bi ga sigurno bolelo.
Če ne bo izginil flekec čez par dni se pa le posvetuj z zdravnico.

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.11.2007 8:10:15   
Barbs
Če ga ne boli in ne peče, potem je verjetno malo možnosti, da bi šlo za vnetje. Kake gatke je nosil? Mogoče kake pretesne, ali ga je pa od kakih žabic kaj dihtal....kaj pa mehčalec ? Je pil kak sirup zadnje čase ?Možnosti je kar nekaj; jaz bi počakala par dni, ker ga pač ne boli in ne peče, če pa ne bo izginilo, seveda obvezno k zdravniku. Saj veš, mi tukaj samo ugibamo (no ja, še nekateri zdravniki pogosto, pa da mi ne bomouser posted image  ) . Fajn se pocajtajta.

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.11.2007 8:15:43   
Anol

Mehčalca že nekaj časa ne uporabljam, ker dobi fleke po stegnih, gatke pa tudi nosi bolj na komot. Bom res malo počakala, mu mazala, pa bomo videli, upam da bo izginilo.

Hvala vama.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2007 10:39:35   
tatam
Tudi moj fantič,ki je star 10 mesecev je mel pred kratkim fleke po modih.Namazala sem mu z otroškim mazilom in je zginilo!

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2007 12:49:48   
smigli
Mojemu sinu sem uspela to pozdravit s kanestenom ( po priporočilu pediatra), dobiš ga pa brez recepta. Je pa to mazilo za glivična vnetja.

lp

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2007 7:37:48   
honey
To imamo tudi pri nas vsake toliko časa. Pozdravim mu kar s hladilnim mazilom, kremo za ritko za dojenčke ali pa Tea tree kremo od Justa. Menda pa naj bi bilo to glivično obolenje.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.