Rdeč flek na modih? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Anol -> Rdeč flek na modih? (15.11.2007 7:58:43)

Živ,

Včeraj sva pri našemu 3,5 letniku opazila na zgornjem delu mod rdeč flek, tam kjer se jih lulček dotika, tudi sam lulček je po spodnji strani rdeč, ne izgleda mi kot izpuščaj. Pravi, da ga nič ne boli, nič ne peče, mene pa vseeno skrbi. Ali je možno, da bi šlo za kakšno vnetje. Razmišljam, da bi ga peljala k zdravniku, ali pretiravam  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]?

Anol

FORZA -> RE: Rdeč flek na modih? (15.11.2007 8:09:55)

Poskusi prej z kakšnim mazilom odpravit. Hladilno mazilo ali kaj podobnega. Moj je že tudi imel tko rdeče pa sem mu samo z hladilnim mazala in je pomagalo. Mislim da ni kako vnetje, ker bi ga sigurno bolelo.
Če ne bo izginil flekec čez par dni se pa le posvetuj z zdravnico.

Barbs -> RE: Rdeč flek na modih? (15.11.2007 8:10:15)

Če ga ne boli in ne peče, potem je verjetno malo možnosti, da bi šlo za vnetje. Kake gatke je nosil? Mogoče kake pretesne, ali ga je pa od kakih žabic kaj dihtal....kaj pa mehčalec ? Je pil kak sirup zadnje čase ?Možnosti je kar nekaj; jaz bi počakala par dni, ker ga pač ne boli in ne peče, če pa ne bo izginilo, seveda obvezno k zdravniku. Saj veš, mi tukaj samo ugibamo (no ja, še nekateri zdravniki pogosto, pa da mi ne bomo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ) . Fajn se pocajtajta.

Anol -> RE: Rdeč flek na modih? (15.11.2007 8:15:43)

Mehčalca že nekaj časa ne uporabljam, ker dobi fleke po stegnih, gatke pa tudi nosi bolj na komot. Bom res malo počakala, mu mazala, pa bomo videli, upam da bo izginilo.

Hvala vama.

Anol

tatam -> RE: Rdeč flek na modih? (15.11.2007 10:39:35)

Tudi moj fantič,ki je star 10 mesecev je mel pred kratkim fleke po modih.Namazala sem mu z otroškim mazilom in je zginilo!

smigli -> RE: Rdeč flek na modih? (15.11.2007 12:49:48)

Mojemu sinu sem uspela to pozdravit s kanestenom ( po priporočilu pediatra), dobiš ga pa brez recepta. Je pa to mazilo za glivična vnetja.

lp

honey -> RE: Rdeč flek na modih? (16.11.2007 7:37:48)

To imamo tudi pri nas vsake toliko časa. Pozdravim mu kar s hladilnim mazilom, kremo za ritko za dojenčke ali pa Tea tree kremo od Justa. Menda pa naj bi bilo to glivično obolenje.

Stran: [1]