Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:27:31
|
|
|
|
Anonimen
|
se ne kregamo,pac nekatere moti berljivost oz neberljivost postov tukaj na rr-ju
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2007 21:28:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:38:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sama vedno pišem slovnično pravilno, če se le da, ker tudi jaz rada prebiram take poste in ne kakšne jare kače iz katerih se trudim razbrati bistvo a včasih res ne gre... priznam pa, da se mi velike začetnice na začetku stavka na forumu res ne da pisati pa ne, da jo ne znam ali da ne vem, da se stavek začne z veliko začetnico, samo res se usedem na forum ko sem lena in se mi nič ne da in tako tudi tipke caps lock se mi ne da stisniti... pri imenih se pa potrudim in jih pišem z veliko začetnico, da ne bi kdo zameril, le pri svojih otrocih napišem alex in nina pa ni nobenega problema
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 9:13:50
|
|
|
|
mojamura
|
Ko sem bila še uporabnica mirca, mi je šlo blazno na žolčne kamne, če em je kdo vprašal: "IZ KJE SI?" Kaj je res tako težko razumeti, da je prav: "Od kod si?" Mislim, groza!!!! Na srečo tega še na RR nisem zasledila.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 11:19:30
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA U, ****! Zdajle sem se pa resno zasekirala! Da me je težko razumeti? In se je potrebno vame vživeti, da se me da sploh prebrati! Groza! Tega si pa res nisem mislila! Absolutno se moram poboljšati! Obljubim! Hudiča! Ta post sem pisala 3x toliko časa kot bi ga ponavadi! Ti šment! Ampak vse za to, da bom bolj normalna. Pa da me boste razumele kaj sploh govorim. P.S.: Pa še trikrat sem šla prebrati in preveriti, če mi manjka kako ločilo in velika začetnica. No vidiš, Lara, da gre. Pa ne slovnične napake, ampak meni je težko, ker ti ponavadi pišeš tako, kot govoriš, zato težko berem. Mojamura, iz kje pa si ti?
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 11:47:43
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 12:21:21
|
|
|
|
Mešamdrek
|
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 12:32:46
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe Ajde, ta te vidim . Mešamdrek, kaj tako zavijaš z očmi, ti je slabo .
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 13:09:17
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe Ajde, ta te vidim . Mešamdrek, kaj tako zavijaš z očmi, ti je slabo . Bojim se spregovoriti ,ker me skrbi,da se ne bi slovnično pravilno izrazila.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 13:29:47
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe No, pazi, da vaju ne prestavijo na spolnost. Ampak tudi mene še vedno zanima, iz kje si? Okolica Mb ni dovolj.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 13:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz kje , iz kod
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 13:35:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa sklanjanje tega?Kako ze? '
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 15:45:05
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe No, pazi, da vaju ne prestavijo na spolnost. Ampak tudi mene še vedno zanima, iz kje si? Okolica Mb ni dovolj. ge samo živen na Štajeri, ovačik san čistokrvna Prekmurka, štera ma labuške v kredinci
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 15:47:57
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: suyani Kaj pa sklanjanje tega?Kako ze? ' imenovalnik: kdo ali kaj rodilnik: koga ali česa dajalnik: komu ali čemu tožilnik: koga ali kaj mestnik: s kom ali s čim orodnik: pri kom ali pri čem joj ampak če pogledam kdo je dajal imena našim sklonom....mislim ala mu vera....ampak bolj internacionalno bi bila ona latinska imena...akuzzativ...ali kak že
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 15:50:37
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 men pa res SHIFT ne dela, oz. ko ga stisnem noter ostane in počasi leze ven. je pupa polila tipkovnico s sokom, SHIFT pa ima posledice Sej maš dva Ne sej te hecam. Mene nič ne moti če kdo po domače piše. Moti me sam k ni presledkov, pa vejic, pa velikih začetnic. Sploh vejice. Lahko pride čist drug pomen ven če so vejice narobe nametane oz. jih sploh ni. ma, če vas v življenju tolk stvari moti, potem boste pa imele problemov sovražim velike začetnice pisat. na forumih. v realnem žviljenju pa jih s pridom uporabljam. me pa zmoti, ko nekateri pišejo stavke kot ene dolge klobase brez repa in glave. tega se ne da brati. če kdo piše v kakem narečju ali pa slengu, me pa čisto nič ne moti. je bolj zanimivo.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 15:51:33
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: srki Mojamura, iz kje pa si ti? lolol te bom po riti naspenkala hehehe Ajde, ta te vidim . hihihihi
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 14.11.2007 16:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ge samo živen na Štajeri, ovačik san čistokrvna Prekmurka, štera ma labuške v kredinci Kaj si Cistokrvna ovcka iz prekmurja???
|
|
|
dojencek v3sn4z dojenckom na letalo?da (
64%)
ne (
36%)
Število vseh glasov: 42Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!