Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 20:50:09
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 petja - raje si kupi kak dr. Roman ali Ljubezenske zgodbe Bo boljše, obljubim. Jah, sej vem ...
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 20:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
U, ****! Zdajle sem se pa resno zasekirala! Da me je težko razumeti? In se je potrebno vame vživeti, da se me da sploh prebrati! Groza! Tega si pa res nisem mislila! Absolutno se moram poboljšati! Obljubim! Hudiča! Ta post sem pisala 3x toliko časa kot bi ga ponavadi! Ti šment! Ampak vse za to, da bom bolj normalna. Pa da me boste razumele kaj sploh govorim. P.S.: Pa še trikrat sem šla prebrati in preveriti, če mi manjka kako ločilo in velika začetnica.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:04:05
|
|
|
|
tanikaa
|
Ampak stvar ti bo prešla v navado in boš ... BERLJIVA. Moram priznati, da sem te tudi jaz težko brala ampak mene to v bistvu niti ne moti tako zelo. Malo pa že. Nič sekirat Lara, malo več pisat pa bo.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:04:17
|
|
|
|
petja
|
Ampak LARA, s temle postom si se pa res potrudila! Sam to nisi ti ... Piš tako kot zmeraj .
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:05:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, LARA, pa ti vseeno manjka ena vejica! Se bo treba še malo bolj potrudit. Ja, res te je težko brati, ampk saj s tem, da se je treba vživeti vate, pa ni nič narobe. V bistvu. Jaz te prav vidim, kako stojiš tule pred menoj in s takim odločnim glasom razlagaš tisto, kar pač pišeš.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:07:16
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz si te isto tako predstavljam kot Splišni. Ampak v moji predstavi še ful mahaš z rokami.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:07:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suyani Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to A to se ti hecaš, a resno misliš? Ker se mi zdi, da ženska nima težav, vsaj resnih ne zaradi tega, pa tudi norca se nihče ne dela. Le ene so malo narobe razumele, da gre za pravopis, čeprav gre za berljivost.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
No vidite pa mi še ena vejica manjka. Ne ampak se bom res potrudila. Najbolj odveč so mi velike začetnice, ker kar naprej iščem tisti mali shift na mojem prenosniku. Ah ja saj bo bolje.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:08:40
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: suyani Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to A to se ti hecaš, a resno misliš? Ker se mi zdi, da ženska nima težav, vsaj resnih ne zaradi tega, pa tudi norca se nihče ne dela. Le ene so malo narobe razumele, da gre za pravopis, čeprav gre za berljivost. Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo .
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petja Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo . A misliš? Hm, možno, ampak meni se ne zdi.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:11:14
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: petja Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo . A misliš? Hm, možno, ampak meni se ne zdi. Pa saj bo suyani potrdila, da sem jaz tista ogabna, ki se norca dela.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: suyani Veste kaj ,zdej ste pa nekatere res nesramne do osebe ,ki je pisala ta post.Madonca zenska ima tezave ,vi se pa norca delate iz nje ,ogabno se meni zdi vse to A to se ti hecaš, a resno misliš? Ker se mi zdi, da ženska nima težav, vsaj resnih ne zaradi tega, pa tudi norca se nihče ne dela. Le ene so malo narobe razumele, da gre za pravopis, čeprav gre za berljivost. Glupo se mi zdi ,da je ena prekopirala njen post sm,ne nima tezav s slovnco ,no mogoce jih ima ,ampak verjamem da ji to niti na misel ni padlo ,ko je pisala o svojih tezavah.No toliko o tem.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:13:35
|
|
|
|
Raho
|
Zakaj me niste opozorile, da imamo večer lektoriranja na DIPO? Bi se bila prej pridružila in bi lahko še kakšno pametno rekle...
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Spliš, po moje ni mislila, da ima tincci težave, ampak tista z "ljubezenskim trikotnikom". Tako, da je to name letelo . _____________________________ Lp, petja POTRDITEV KONCANA
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:15:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pa nism rekla da si ogabna,ampak da je to ze malo cudno
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:16:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja kaj pa tebe muči? Pravila uporabe navajajo sledeče: "Izogibajte se pretirani uporabi narečja in pravopisnih napak – sporočila bodo lažje razumljiva velikemu številu uporabnikov.". Priporočajo izogibanje, vendar ne obvezujejo k slovnični in jezikovni pravilnosti. Tudi v tvoji kritiki mrgoli napak. Ja, in kaj potem? Pač ne berem, če je neberljivo :).
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:18:47
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: suyani ogabno se meni zdi vse to Ampak brez prepira, imaš prav, res ni bilo lepo.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2007 21:19:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:19:41
|
|
|
|
tanikaa
|
Samo stuširat sem se šla, pa ste se že sfajtale.
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:20:04
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Ja kaj pa tebe muči? Slab večer
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ja soory ,ampak nism rekla da si ti ogabna ,ampak to kar si storila -napisala.
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:25:27
|
|
|
|
Naja31
|
MEni pa sploh ni jasno zakaj gre tu v tej debati . Me kdo razsvetli? Se mogoče kregate zaradi pravopisnih napak, al' kva?
|
|
|
|
RE: preberite!! - manjši del vas, a vseeno 13.11.2007 21:26:17
|
|
|
|
tanikaa
|
Ej neman pojma. Gda mo znala, ti napišen, ka boš še ti razmila.
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2007 21:27:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Nosečnice in pitje vodeпеперутка16Koliko vode popijete na dan?Do 1 L. (
21%)
Do 2 L. (
29%)
Več kot 2 L. (
43%)
Ne vem. (
7%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!