|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ima še katera podobno situacijo?
13.11.2007 13:47:42   
baguSka
Važna je skupna odločitev-no vsaj meni.

Midva sva OBA odlocena, da bi ga mela. Le mene bega, ce bi ze zdej, al nebi raj mal kasnej, ceprav je ze tok casa, pa ceprav mam probleme z zanositvijo itd.. Pa me se vedno to bega. Ampak pomoje samo zato, ker ne vem kaj me caka...!? Al kaj?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.11.2007 13:56:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Važna je skupna odločitev-no vsaj meni.

Midva sva OBA odlocena, da bi ga mela. Le mene bega, ce bi ze zdej, al nebi raj mal kasnej, ceprav je ze tok casa, pa ceprav mam probleme z zanositvijo itd.. Pa me se vedno to bega. Ampak pomoje samo zato, ker ne vem kaj me caka...!? Al kaj?!

Ja mene je par mesecev nazaj prou minilo. Tolk se mi je vsega nabralo, tolk časa nič....da sm mela kar ene prebliske da pa še ne, pa da mogoč še ni pravi čas....pa kar nekej. Pomoje je to kar en obrambni mehanizm. Bi se verjetno lažje sprijaznile z dejstvom da same nočmo otrok k pa da nočjo ratatuser posted image
Sej ne vem. K ne razumem zakaj take reakcije. K jaz vem da si ful želim otroka. Sam občasno si pa kar govorim da mogoče bi blo pa res boljš da zdej še ne...pa take. Ampak k mi je pa prejšn tedn rekla da pa zdej ni šans da zanosim me je pa čist dotolklo. Tako da so bile to samo misli....midva še vedno vztrajavauser posted image .

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.11.2007 14:04:12   
Anonimen
Jaz sem bila na tem, sem zanosila in ti rečem... Ne zanosi, če nista oba prepričana, da si ga ZARES želita.. Če se ne želiš spraševati, zakaj si sama za vse, zakaj je raje drugje, kot da bi bil z vama, zakaj mi ne pomaga, zakaj, .... Vedno se boš spraševala to, ono tretjo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.11.2007 16:10:32   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

To da ne obstaja moški k bi si otroka želel dokler ga nima v rokah je tolk bosa da bolj ne bi mogla bit.

S celim tvojim postom Karin se čist strinjam in podpišem celega.
Moj je celo sam začel "težit" da bi imela otroka in to takrat ko zares še ni bilo možnosti zanj. Službe sva sicer imela oba, živela še nisva skupaj, jaz sem delila najemniško stanovanje še z dvema puncama. In od takrat naprej si je želel otroka in trdil da bova že uredila vse ko bom zanosila. Jaz pa sem bremzala, ker sem želela nekaj časa živet z njim, da se res prepričam da sva za skupaj. In ko se je še to uresničilo, sva oba iz meseca v mesec zaman čakala na user posted image  in iz meseca v mesec sva bila bolj žalostna. Po dveh letih čakanja in upanja, ko sva že skoraj obupala, pa se nama je izpolnila želja in skupaj sva jokala od sreče in gledala plusek na testerčku. Ni lepšega občutka kot deliti to srečo.
Tako da, anonimna, ti se s tvojim dragim pogovori, Karin, ti pa samo ne izgubi upanja user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.11.2007 19:32:10   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Po mojem si bo premislil v trenutku, ko boš povedala dobro novico user posted image

Zdej morem pa neki vprašat.
A ni škoda da si more moški premislit? Ker je pač postavljen v situacijo iz katere ne more. Res da si jo je sam zakuhal sam... ampak, a ni lepše skupaj, v paru pričakovat user posted image , se veselit če ga zagledaš in skupaj bit žalosten če ne. A ni lepše skupaj načrtovat prihodnost in otroke?  Ali se vam zdi normalno da pač bo kar bo? Saj se bo sprijazniluser posted image
Kaj pa če se ne sprijazniuser posted image
Mislim, a se vam zdi da imamo ženske več pravic pri odločanju kdaj bodo otroci k moškiuser posted image , a ni to mal sebično? Pa lahkomiselno?

Samo zdi se nam, da imamo več pravic do odločanja ... glej, v najbolj kruti varianti se moški odloči, ali bo s svojo drago in novim članom, ali pa bo stisnil rep med noge, ker ga je strah odgovornosti in jo bo popihal. Se mi zdi, da slednjega ni toliko, čeprav me stisne vsakič, ko preberem kako zgodbo tule na RR, kaj se dogaja. Jaz imam srečo, mož se z mano veseli user posted image   ampak kaj pa dekleta, ki tega nimajo?  Za njih mi je žal, da je tako ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.11.2007 19:58:19   
Anonimen
No ne vem če se glih razumemo.
Meni osebno je nekaj najbolj nagnusnega kar ženska lahko naredi da zanosi, čeprav ve da si njen partner še ne želi otroka. Da ga okol prnse nekak v glavnem. Take ženske se mi smilijo. Ker moraš bit pa resnično hudičevo ubogi po pameti da nekomu podtakneš otroka, potem si pa še ves happy k si našel tacga dedca ki ne uide v taki situaciji ampak ostane. Ostane zaradi otroka. Smilijo se mi take ženske, res....patetično da se ti zdi super da je dedc ostal zaradi otroka in ne zato ker si želi s tabo živeti življenje. Take ženske nimajo niti trohice spoštovanja do sebe, še manj pa do partnerja. In men se smiljo. Ker so uboge....v glavi.
Otrok je ena največjih odgovornosti v življenju. Odgovornost očeta in mame. Zato naj bi bil tudi spočet v želji očeta in matere in ne pod prisilo enega od njiju.
In ja...nekateri moški se potem v nosečnosti začnejo veseliti otroka, samo to ni to. No vsaj zame ne. Jaz se nikoli nebi odločila za otroka z človekom za katerega bi vedela da si jih še ne želi. Nikoli. Pa obožujem otroke. Samo sem pa raje brez k pa da z tako podlostjo pridem do njih. Bi se sama sebi gnusla.

In ko bi si ženske nehale lagat in nakladat kako so moški tako drugačni kot me, in ne čutijo želje, in si ne želijo ljubeče družine, in niso tako čustveni....to je čisto sranje....nič dost niso drugačni kot me, tudi oni si želijo družine, tako kot ženske, nekateri prej, nekateri kasneje, nekateri nikoli, tako kot ženske. Večina jih res bolj racionalno razmišlja z glavo in ne samo želje, želje, želje...kar pa ni ravno slabo. In v vezi naj bi se človek prilagajal, ne vem zakaj so nekateri mnenja da se je treba prilagodit samo njihovim željam...oba se moreta prilagajat....če pa kateri od njiju ni pripravljen na kakšen kompromis, je pa bolje da gre, ker očitno nista za skupaj.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.11.2007 20:05:19   
cindy
Zdi se mi da se je ze odlocil vendar se ni preprican sam vase. Tezko se odpovejo svojemu prejsnjemu zivljenju, strah jih je sprememb. Meni je moj tudi tak rekel nehala sem jemati tablete zacela z terapijo za zanostitev in sedaj imava strucko v pecici in moj je presrecen. Vcsih se pravi kako bova vendar bo ze slo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......