|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima še katera podobno situacijo?
12.11.2007 17:02:05   
Anonimen
Zdravo,

otroka si želim že kakšno leto, čakam samo, da se fant odloči... Pravi pa ves čas, da si želi, ampak ne takoj.
Me je pa pred kakšnim mesecem presenetil z idejo, da preneham jemati kontracepcijske tabletke. Strinjala sem se in res prenehala z jemanjem, saj pravi, da bi se tako počutil bolj povezanega in bi se prej odločil. Zdaj pravi, da misli, da se bo kmalu odločil, se pa dostikrat zgodi, da na njegovo željo 'ne paziva'. Torej sem zdaj brez zaščite in včasih paziva, drugič ne. Si oba želiva otroka, a me malo bega, ker pravi, da se še ni čisto odločil.

Ker sem hudo zmedena ne vem, ali delam prav, ko ne paziva, čeprav se ni odločil...Razmišljam, če bi bilo bolj pametno jesti KT...

Sem zakomplicirala, da še sama ne vem, kaj bi rada... Zanima me samo to, če ima katera podobno situacijo, kakšno mnenje?
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ima še katera podobno situacijo?
12.11.2007 17:23:30   
Anonimen
Če mene vprašaš, veliko moških ni čisto prepričanih, ali so pripravljeni na otroka.
Dokler ga ne držijo v rokah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 17:28:15   
MiRaNi
user posted image

Moj si danes ne predstavlja življenja brez user posted image . Pa takrat, ko sva začela delati na tem tudi ni bil ravno 100%, da je pripravljen. Kasneje mi je rekel, da takoj ko se je user posted image  rodila je začutil, da je pripravljen. Saj tudi jaz nisem bila. Bilo me je strah, če bom znala, če bom zmogla. No zdaj pa gre super. Obema!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 17:29:42   
jade1
Ja in kaj boš naredila, če zanosiš in se potem fant spomni, da pa ni čisto pripravljen?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 17:53:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Če mene vprašaš, veliko moških ni čisto prepričanih, ali so pripravljeni na otroka.
Dokler ga ne držijo v rokah.

Se kar podpišem. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 17:53:31   
tanikaa
Po moje je to igranje. Ali veš ali pa ne veš...srednje poti ni. Jaz bi šla v nezaščiten odnos šele takrat, kot bi vedela, da sva oba ZA. Prej...ne, hvala.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 17:57:44   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Po moje je to igranje. Ali veš ali pa ne veš...srednje poti ni. Jaz bi šla v nezaščiten odnos šele takrat, kot bi vedela, da sva oba ZA. Prej...ne, hvala.

Se podpišem pod to. Kaj boš storila, če si partner slučajno premisli, ko boš res zanosila? Šla delat splav?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 20:09:43   
bskrle
A živita skupaj, sta poročena, se lahko sama preživljaš?
Meni se zdi nezrelo. Otrok vendar en torta, ki se po-ne-sreč...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 20:33:26   
lelaval
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Se podpišem pod to. Kaj boš storila, če si partner slučajno premisli, ko boš res zanosila? Šla delat splav

jaz pa se podpišem pod ta 2 posta.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 22:15:49   
Anonimen
Živiva skupaj, poročena nisva... Preživljam se lahko sama, vem pa, da je 100% proti splavu.
Kaj ni nobene, ki 'ne pazi'?

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 22:29:50   
Anonimen
To da ne obstaja moški k bi si otroka želel dokler ga nima v rokah je tolk bosa da bolj ne bi mogla bit.

Za moje pojme se to sam ženske s tem tolažijo. Je pa daleč od resnice. Nekateri si želijo otroka, zelo...pa ni važno al so moški al ženske.
Ta izgovor da si moški ne more tako želet otroka k ženska se je en smrkovc zmislu. Ženske pa nasedajo.
Tiste k se trudimo mal dlje za svoje sončke in imamo normalne partnerje doma vemo kako zelo si tudi naši partnerji želijo otrok. Ni to sam naša bolečina je tudi njihova. In jaz osebno bi se krepko zamislila nad njim če on ob tem nebi čutil bolečine.

In zame je to igranje. Dokler nisi prepričan da si ga želiš, se pač zaščitiš. Mislm a se zavedate da se otroka ne da vrnt, k je enkrat na svetu?

Se strinjam s tanikoo.

Na zadnje vprašanje anonimne če ni tukaj nobene k "ne pazi". O ja jih je. Pejd mal brat zgodbe. Noseča, moj pa ni prepričan....kaj pa zdaj? Noseča, moj želi splav...kaj pa zdaj? Noseča pa ni denarja.....kaj pa zdaj? Noseča nimamo kje bit....kaj pa zdaj? Noseča, moj je ratal tečen....kaj pa zdaj? Noseča....pogruntala da se je moj spremenu....kaj pa zdaj? Noseča....moj mi očita da si otroka ni želel......kaj pa zdaj?  Dost jih je. Upam da ne boš tudi ti med njimi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 22:41:39   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Na zadnje vprašanje anonimne če ni tukaj nobene k "ne pazi". O ja jih je. Pejd mal brat zgodbe. Noseča, moj pa ni prepričan....kaj pa zdaj? Noseča, moj želi splav...kaj pa zdaj? Noseča pa ni denarja.....kaj pa zdaj? Noseča nimamo kje bit....kaj pa zdaj? Noseča, moj je ratal tečen....kaj pa zdaj? Noseča....pogruntala da se je moj spremenu....kaj pa zdaj? Noseča....moj mi očita da si otroka ni želel......kaj pa zdaj?  Dost jih je. Upam da ne boš tudi ti med njimi.

Ja, tole je mislim da zelo dober odgovor na tvoje vprašanje Anonimna. Prični se že zavedati realnosti in se ne igraj z življenjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2007 22:46:47   
Anonimen
Najlepša hvala za vaše odgovore in vaš trud, še posebej karin24, ki mi je zares odprla oči. Naenkrat nimam več dvomov in vem kako in kaj. Sem se ob prebiranju kar zjokala...

hvala res
lahko noč in vsem vse najboljše

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2007 22:48:18   
Majuska
Po mojem si bo premislil v trenutku, ko boš povedala dobro novico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2007 22:50:57   
Anonimen
Sem se ob prebiranju kar zjokala...

To pa res ni bil moj namen, v jok te spravituser posted image .

Sem ti hotla sam povedat, da pride čas, ko si tudi moški želi otrok, zelo želi in ne dvomi v svojo odločitev. In ta čas bo tud pri vama prišel. Sam očitno še ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2007 22:55:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Po mojem si bo premislil v trenutku, ko boš povedala dobro novico user posted image

Zdej morem pa neki vprašat.
A ni škoda da si more moški premislit? Ker je pač postavljen v situacijo iz katere ne more. Res da si jo je sam zakuhal sam... ampak, a ni lepše skupaj, v paru pričakovat user posted image , se veselit če ga zagledaš in skupaj bit žalosten če ne. A ni lepše skupaj načrtovat prihodnost in otroke?  Ali se vam zdi normalno da pač bo kar bo? Saj se bo sprijazniluser posted image
Kaj pa če se ne sprijazniuser posted image
Mislim, a se vam zdi da imamo ženske več pravic pri odločanju kdaj bodo otroci k moškiuser posted image , a ni to mal sebično? Pa lahkomiselno?

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2007 23:00:36   
Anonimen
Karin24, bolj se ne bi mogla strinjati s teboj...
Jaz osebno si zelo želim, da bi se skupaj odločila, delala na dojenčku z mislijo, kako si oba2 želiva....

Trenutno si ničesar ne želim bolj kot da me nekega dne moj preseneti z novico, da se je odločil za user posted image .
Jao, saj pa je star že 31. user posted image

Jaz pa si želim user posted image že eno leto in si želim velike družine...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2007 23:05:10   
Anonimen

A ni škoda da si more moški premislit? Ker je pač postavljen v situacijo iz katere ne more.

user posted image user posted image user posted image

če on ni 100%, lahko narediš dvoje - čakaš da bo, al pa ne čakaš...v drugem primeru pa je fajn če se zavedaš, da je bila odločitev tvoja in ne vajina in da bo tudi breme, ki pride tvoje, ne vajino...brez onega jokcanja - sem mislila da se bo spremenil, tak sem boga, a so vsi moški taki pruser posted image bla bla bla...

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 12.11.2007 23:17:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2007 23:18:54   
Anonimen
Trenutno si ničesar ne želim bolj kot da me nekega dne moj preseneti z novico, da se je odločil za .

Saj bouser posted image .
Moj se je tud dolgo obiral, zdej je pa vsak mesec bolj živčen k jst če bo kej al ne bouser posted image .
Malo pusti to temo stat, pa boš videla da bo sam začel v tej smeri govorit. Pač rabi čas da v sebi predela vse, in ko bo, bo odločen in bo vedel kaj si želi in ti to tudi povedal.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.11.2007 0:58:03   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

saj pravi, da bi se tako počutil bolj povezanega in bi se prej odločil.

Zdaj pravi, da misli, da se bo kmalu odločil, se pa dostikrat zgodi, da na njegovo željo 'ne paziva'.

Si oba želiva otroka, a me malo bega, ker pravi, da se še ni čisto odločil.

ti stavki ki ti jih je prbil so samo navaden: BULLSHIT

sorry, samo tvoj je eden konjski beduser posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.11.2007 12:22:35   
jagoda77

Zdej morem pa neki vprašat.
A ni škoda da si more moški premislit? Ker je pač postavljen v situacijo iz katere ne more. Res da si jo je sam zakuhal sam... ampak, a ni lepše skupaj, v paru pričakovat user posted image , se veselit če ga zagledaš in skupaj bit žalosten če ne. A ni lepše skupaj načrtovat prihodnost in otroke?  Ali se vam zdi normalno da pač bo kar bo? Saj se bo sprijazniluser posted image
Kaj pa če se ne sprijazniuser posted image
Mislim, a se vam zdi da imamo ženske več pravic pri odločanju kdaj bodo otroci k moškiuser posted image , a ni to mal sebično? Pa lahkomiselno?

se strinjam... ne razumem žensk, ki se tolažijo z mislijo, da sej bo itak vesel... ne moreš biti tako sebičen in gledati samo na svoje želje... tudi moški ne more gledati samo nase, samo otrok je skupna odločitev in če se ne more par zmenit, potem brez veze skupaj vztrajat.

Če se pa ne sprijazni, je pa potem naslov nosečo me je zapustil in podobno... le zakaj... pa vedno je pol izgovor ena tretja ženska....

jaz vem, da če moj ne bi bil pripravljen, potem bi jemala zaščito, zaradi sebe, ker ne bi hotela biti v kakšni nezaželjeni situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
13.11.2007 12:32:55   
baguSka
Pa takrat, ko sva začela delati na tem tudi ni bil ravno 100%, da je pripravljen.

Tud jst nisem. Pa delam na tem ze 3 leta. Vedno tuhtam ce je prav in ce je ze cas in ce sem ze pripravljena. Ampak vem in se zavedam, da si na ta vprasanje ne bom znala odlgovorit, dokler ne bom rodila... Vsaj do takrat.

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
13.11.2007 12:41:43   
baguSka
bi vedela, da sva oba ZA

midva sva tud recimo oba ZA.. ampak jaz nisem cist prepricana, ce bom dobra mami, ce je trenutek pravi, pa kako bom s sihtom zrihtala, pa ce se bo obneslo, pa ce nosecnost zdrava, pa se bo porod uspesen, pa ce bo otrok zdrav, pa ce bomo hepi femili itd itd.. miljon enih vprasanj, na katera si ne znam odgovort..

a ste ve cist vse vedele ze preden ste zanosile!?

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
13.11.2007 12:50:49   
natasaom
user posted image pri nama je bilo presenečenje!meni je g.rekla,da bom zeeeeeeloo težko zanosila-če sploh bom..
in pride en dolenc..skupej sva bila 2meseca,ko sem zanosila user posted image ..ja,bilo me je strah,ker nisva imela kje živet,on se je priselil k meni,pustu službo...
ampak imava pa hančo in vse sva preživela...
starh je normalen..sej pol delaš nagonsko

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.11.2007 13:33:20   
Anonimen
midva sva tud recimo oba ZA.. ampak jaz nisem cist prepricana, ce bom dobra mami, ce je trenutek pravi, pa kako bom s sihtom zrihtala, pa ce se bo obneslo, pa ce nosecnost zdrava, pa se bo porod uspesen, pa ce bo otrok zdrav, pa ce bomo hepi femili itd itd.. miljon enih vprasanj, na katera si ne znam odgovort..

Taka vprašanja se vsakemu normalnemu človeku porajajo. In noben ne ve odgovora na njih. Tud po porodu dvomim da veš odgovor na njih. Važno je da si oba želita in da oba približno vesta da otrok ni igrača in da se bo marsikaj spremenilo ko pride na svet. Važna je skupna odločitev-no vsaj meni. Vse ostalo pride kasneje...

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?