Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubezenski trikotnik 26.11.2007 9:14:26
|
|
|
|
Še ena T
|
bravo anonimna
|
|
|
|
RE: ljubezenski trikotnik 26.11.2007 9:16:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sedaj jaz stojim zunaj zame. Ne razumem? Kaj to pomeni? Nič mi ni jasno.
|
|
|
|
RE: ljubezenski trikotnik 26.11.2007 9:23:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sedaj jaz stojim zunaj zame. Ne razumem? Kaj to pomeni? Nič mi ni jasno. Ja pustila ga je....kaj ni logično napisano Bravo anonimna
|
|
|
|
RE: ljubezenski trikotnik 26.11.2007 11:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem več v trikotniku.Pač sem mu lepo rekla,da niti pod razno ne mislim več spati z njim,ker se mi GNUSI.Surla do pakistana ,pa nazaj .Ampak naj kar bo ,me čisto nič več ne briga.Sem klicala Center ,pa smo se malo pomenili.Sicer hočejo,da se še enkrat pomeniva ,ampak ne verjamem da bo šlo.Najbrž si niti ne želim tega.Ampak prvi korak sem pa le storila in zbrala pogum.Bom videla kaj bo naprej.Vem pa da mi bo na vsak način nagajal,glede otrok.Če bo pa treba bom šla pa v varno hišo.Tako več ne gre ,saj jaz sem tudi človek in si želim srečo.Sebi in otrokom.hvala ker ste mi pomagali z nasveti .Sicer so bili eni nesramni ,pa mojo temo prenašali ,ampak naj jim bo.Briga me ,.Zdaj pa zbrati pogum in se pomeniti z otroci.Mislim ,da bo to še najtežje ,ker naju imajo radi oba.Držite pesti zame...Hvala,pa še kakšen nasvet glede te varne hiše ,pa kako se odvija vse skupi, bi pa tudi dobrodošel.
|
|
|
spol, nuhalna svetlinaAdminLep pozdrav!
Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem?
Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.. (
84%)
. (
16%)
Število vseh glasov: 50Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!