|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubezenski trikotnik
12.11.2007 7:29:51   
NATAŠI
jaz bi šla, verjamem da je težko ampak predstavljaj si da ti bo psihično še težje.. saj se boš znajdla in uredila življenje mirno

samomor user posted image   joj ne razmišljaj tako.. tukaj nisi samo ti ampak tudi tvoji otročki ki te potrebujejo

preživnina- normalno da jo bo plačeval, saj jo mora in preko socialne in ostalih se ne bo zmazal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.11.2007 8:33:13   
Julija08
Prav grozno mi je ko berem kaj takega. Ne vem zakaj sedaj njo napadate, saj ni ona nič kriva. Normalno da takrat ko ti gre vse narobe pomisliš čisto na vse, ampak samo pomisliš.
Punca pejt stran od tega kretena!!! Če imaš možnost pojdi k staršem ali v varno hišo. Poišči si službo, preživnino boš pa itak dobila prej ali slej. On je navaden k.... ki ti samo grozi. Bejž stran!!! Pa lahko tudi zahtevaš prepoved prebliževanja tebi in otrokom.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.11.2007 8:45:26   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: AAndreja

Prav grozno mi je ko berem kaj takega. Ne vem zakaj sedaj njo napadate, saj ni ona nič kriva. Normalno da takrat ko ti gre vse narobe pomisliš čisto na vse, ampak samo pomisliš.
Punca pejt stran od tega kretena!!! Če imaš možnost pojdi k staršem ali v varno hišo. Poišči si službo, preživnino boš pa itak dobila prej ali slej. On je navaden k.... ki ti samo grozi. Bejž stran!!! Pa lahko tudi zahtevaš prepoved prebliževanja tebi in otrokom.
Se strinjam če ti preživnine ne bo dajal on jo lahko še vedno dobiš preko preživninskega sklada.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.11.2007 9:28:08   
aluš
Lahko ga on takole serje in postavlje pravila, ker se točno zaveda, da ima vse niti v rokah (nimaš službe, nimaš kam iti), kaj ti ostane drugega kot da vse skupaj prenašaš in še strežeš njegovim željam. AMpak tako se vidi na prvi pogled. Po temeljitem premisleku, se moraš odločiti, da spokaš proč od njega,. Ko boš enkrat začela bo šlo, boš videla.Najbrž je zate trenutno res edina prva rešitev varna hiša (če ni variante s tvojimi starši). Tam ti bodo (baje) tudi pomagali naprej (da si najdeš službo, pa stanovanje - potem si pa itak že bolj neodvisna in samostojna).

Joj, res ti želim, da zbereš pogum in se odločiš, da greš, ker dvomim, da se bo iz tega trikotnika kaj dobrega izcimilo. Možku je očitno zapasalo, da ima še eno frajlo, doma pa prevlado. Ker mu ni čisto nič hudega, se ne bo kar poboljšal.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.11.2007 12:11:29   
baguSka
ali naj potem cakam da se vse umiri ,in vrne na stari tir .sem zelo prizadeta in res nevem kaj bi .pred njim kazem kao veseli ksiht ,v sebi se pa razjedam

na stari tir se ne bo nikol vrnilo.. v to si lahko prepricana.. razloge si pa ze sama nastela..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.11.2007 17:46:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

1. Ona ni ku****.
2. Samomoro...ja seveda. Kar daj. Saj to je najlažji izhod iz krize. Otroci se bodo že kako znašili. user posted image
3. Poišči pomoč. Pa ne mislilm nič slabega. Nesamozavestna oseba si, ki ne vidi drugega, kot samo sebe. Če bi se vsaj malo cenila, NIKOLI AMPAK RES NIKOLI ne bi pomislila na samomor. Polega otrok NIKOLI. In to samo zato, ker on natepava drugo.

Oprosti, grožnje s samomorom ne prenesem. Samomor kot dejanje samo, pa mi je najbolj primitvno dejanje, ki ga človek lahko naredi. Reši sebe, breme pa preloži na tuja ramena.

In zapomni si. Ženska, ki jo ma tvoj dragi, ni kur***.  Ona ni nič kriva. Če on ne bi hotel....
komu sem pa grozila ,pomislila da ,naredila pa tega ne bom,pa tudi bremen ne prelagam na tuja ramena ,ce bi ,me nebi bilo tu,vem tudi da ona druga ni kriva da sva sama kriva za tak odnos ,kar pa se tice ,seksa in drugih stvari ,ce ne naredim tako ,kot rece on bodo ,pa batine padale ,sej se zanimam,ampak priznam ,nisem se zbrala dovolj moci ,da grem,grozi pa on ,ce gremo se nam ne bo dobro pisalo ,je zmozen marsicesa,zmozen je pa tudi sluzbo pustit ,in je tudi rekekel da bo to storil ,sam da mu ne bo treba placevat za otroke,jaz pa sluzbe nimam ,on ima in to dobro,in kaj bom potem lahko storila ,in spet bom otroke morala prepustit njemu ,ki se ga ze tako bojijo kot hudic kriza ,zapleteno ,vse skupaj ,priznam sm nesamozavestna ,zato pa je tko kakor je ,pa nisem neodgovorna mati ,ker marsikatera bi popokala pa sla ,jest pa se vztrajam ,ampak otroc itak ne vejo kaj se dogaja

Vse, kar ti lahko odgovorim na to je...OTROCI VEJO. Ne zatiskaj si oči. Verjemi, vejo. Bi ti zelo rada pomagala...če samo z besedo...samo pritisni zs...

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.11.2007 8:11:31   
Še ena T
Anonimna, poišči si strokovno pomoč. Prosim. Takih primerov je veliko in ni res, kakor so ti napisale, da je stvar enostavna, da spokaš pa greš. Tvoj problem ni samo v tem, da nimaš službe, pa da ti ne bo plačeval preživnine. Tvoj problem je globlji, tudi če se poskušaaš osamosvojiti, boš še vedno na nekom "visela", čutila potrebo po tem, imala občutek, da sama ne moreš...dokler stvari ne urediš pri sebi. In to je zelo težko brez pomoči.
Pokliči SOS telefon za ženske, pojdi na CSD, pozanimaj se, če te vzamejo v varno hišo. Potem pa delaj na sebi. In najdi si službo.
Takšna veza te bo uničila sama od sebe.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.11.2007 8:59:16   
MarijaPo
Najprej vsem vam, drage RRjevke: iz dokaj zanesljivih virov sem zvedela, da ste eno z nasveti tipa: ti se kar ubij, ze spravile s tega sveta. Ne vem kako je ziveti z obcutkom, da si nekoga pahnil v samomor, ampak, jaz se na vasem mestu ne bi najbolje pocutila.
Torej, tiste, ki cinicno svetujete samomor, razmislite se 1x. Mogoce anonimna ne razume vasega cinicnega smisla za humor in bo vas nasvet upostevala.

Anonimna - tudi jaz se strinjam z vecino, da je takega tipa treba zapustit. Naredil ti bo vec skode kot koristi in tudi otrokoma ne bo lepo v taki druzini.
Poberi stvari in se odseli k starsem, v varno hiso, kamorkoli. Prezivnino ti po zakonu mora placevat. Obisci socialno delavko, ta ti bo znala svetovat kako naprej.

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 13.11.2007 9:01:33 >

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 9:08:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
13.11.2007 9:47:49   
Anonimen
Najprej vsem vam, drage RRjevke: iz dokaj zanesljivih virov sem zvedela, da ste eno z nasveti tipa: ti se kar ubij, ze spravile s tega sveta. Ne vem kako je ziveti z obcutkom, da si nekoga pahnil v samomor, ampak, jaz se na vasem mestu ne bi najbolje pocutila.

A je s tabo vse vreduuser posted image

Mislm sori ampk če pa nekoga napisani stavki na forumu pripeljejo do tega da nardi samomor....nismo mi tle problem.....je mel ta človek že prej ta problem.
Pa nakladanje kako so drugi krivi za samomor nekoga. Prosm te no....

RR je spravil eno žensko v samomor....mislm kaj vse človk kle gor ne prebereuser posted image

Pa ful me zanimajo ti tvoji zanesljivi viri. Me resno zanima kdo je zmožn tako bedarijo ven vrečt.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
13.11.2007 10:54:41   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Pa ful me zanimajo ti tvoji zanesljivi viri. Me resno zanima kdo je zmožn tako bedarijo ven vrečt.

Zanesljivi viri so zanesljivi viri, ne gre jih izdati, gre jim pa popolnoma verjeti, ker sigurno je tisto najslabse kar je receno tocno. Saj vemo, da razen najslabse drugace ne more biti.... In pravzaprav, niti slucajno ih ne smes preveriti preden bleknes, saj bi se potem zgubil car misterije in groze, ki zajema taksne podatke.... Kot zgodbe o duhovih... vedno je nekdo, ki je imel prijatelja, ta pa prijatelja, ter ta prijatelj znanca, ter ta zlahtnika, ta zlahtnik pa najboljsega prijatelja, cigar oce je dozivel........  E vidis to so popolnoma zanesljivi viri user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.11.2007 10:57:52   
Anonimen
Ja poznam te zanesljive vire ja....sem na vasi rojena...virov kolkr češuser posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
13.11.2007 11:25:42   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Ja poznam te zanesljive vire ja....sem na vasi rojena...virov kolkr češuser posted image

In zacuda, ceprav povsem oprecni so dobesedno vsi popolnoma zanesljivi user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
13.11.2007 11:27:00   
Anonimen
vsem puncam hvala za odgovore,tako tistim taostrim kot tistim,ki so mi svetovale kam naj se obrnem.kar se tice rr -ja sem se pa sem obrnila zato ker se nobenemu drugemu nemorem zaupat,pac sem se vam ,ki me ne poznate ,mislim da zato ,nisem naredila kaksnega vecjega greha.moram pa se posebaj zahvalit,ravno taniki in karin 24,ki sta me zdramile,da se neham smiliti sama sebi,ker mislim da mi to trenutno bolj skoduje kot koristi.hvala se enkrat ,hvala za pomoc,.kar se tice samomora ,me ne more noben prisiliti v to ,niti z besedami.bil je le trenutek slabosti,ki ga pa ima vsak od nas.vem da tukaj nismo strokovnjaki ,pac vsak posameznik je strokovnjak sam od sebe,tako da je vcasih bolj pomembna nekoga s strani ko pa strokovnjaka.hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
13.11.2007 11:37:21   
Anonimen
Me veseli če sem lahko kaj pomagala. Če pa potrebuješ kakšne naslove, telefonske al kej podobnga, da se s kom pogovoriš, probaš rešit situacijo....pa povej pa bomo najdl kej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
13.11.2007 11:43:57   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

Tole je pa daleč daleč največja bedarija, kar sem jo do sedaj prebral na tem forumu.

Torej, tiste, ki cinicno svetujete samomor, razmislite se 1x. Mogoce anonimna ne razume vasega cinicnega smisla za humor in bo vas nasvet upostevala.

Torej, četudi bi se kje v resnici zgodil točno takle scenarij, je dejanje še vedno naredila dotična oseba, ne tisti, ki je domnevno svetoval .... če bo tebi kdo svetoval, da skoči pred tovornjak, boš kar ubogala al kako, pa krivdo za posledice pripisala tistemu, ki je to rekel? Ma svašta, no ..... kot da ni vsak sam odgovoren za svoja dejanja.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.11.2007 12:03:16   
Anonimen
Pa si še ti najdi k...rja.

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
13.11.2007 12:38:56   
daddy

Pa si še ti najdi k...rja.

Za zdaj me nič ne mika  user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
13.11.2007 12:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
13.11.2007 14:07:33   
Še ena T
Jaz pa točno vem, kaj je hotela povedati MarijaPo.

Pavšalni nasveti tipa "zakaj še nisi spokala stran od njega" ali pa pripombe tipa "kar naredi samomor, če ne znaš drugače" lahko daje samo nekdo, ki nima pojma, kaj s tem povzroča. Ženska je brez samozavesti, res potrebuje, da jo nekdo dregne, da se zamisli, ampak kaj ko bi vseeno z nasveti poskušali narediti več koristi kot pa škode.

Na forum se obrnejo ljudje v stiski, ker se nočejo (ali pa ne morejo iz različnih razlogov) na koga kaj bolj kompetentnega kot je trop uporabnikov, ki se tu kratkočasijo. Zato bi bili včasih vseeno lahko malo bolj previdni.

In ja, jaz pa sem poznala nekoga, ki je iskal rešilne biljke tudi na forumih, pa ga nikjer nihče ni jemal resno. Veliko ljudi pač samo čustveno izsiljuje. Nekateri se pa ubijejo zares. Kot se je ta. Pa sem prepričana, da bi lahko to preprečili, če ne bi bili nekateri tako hudičevo pametni in hitri pri nasvetih. Ni mu mogla pomagat isto kot on labilna partnerica, jasno da ne.. Še manj pa neresni čvekači na forumih. Napisal je nekaj poslovilnih pisem, delčke tudi objavljal na forumih in chatih.

Najbrž pa o tem ne moreš soditi, dokler na primer ne najdeš svojega odraslega otroka obešenega na podstrešju in se do konca svojega življenja sprašuješ... Postavite se v kožo takšne mame na primer.

Sem mislila še pisat o problematiki psihičnega in fizičnega nasilja nad ženskami, ujetost v ta krog, pa kako nenavadno razmišljajo ženske ujete v takšno situacijo. Ampak mislim, da je brez veze, itak se večina ne bo poglobila... Me jih težko razumemo. Nasveti o tem kako naj spokajo, so pa tako neprimerni kot nasvet, da naj lačni, če nimajo kruha, jedo potico...

Prvotno so bili forumi kot je RR namenjeni iskanju nasvetov, včasih tolažbi, ampak trenutno je zgleda namenjen res le čvekanju. Pa večina misli, da mora povedat svoje mnenje, čeprav ne ve niti iz lastnih niti iz tujih izkušnej ničesar o zadevi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.11.2007 14:15:05   
Anonimen
vsako govoričenje o samomoru je izsiljevanje in in iskanje pozornosti, vzbujanje občutka krivde...dajte no, tisti, ki se res hoče ubit, bo šel in to storil, brez besedičenja, sploh pa po forumih....je pa verjetno res, da se komu tako iskanje pozornosti ponesreči in se dejansko ubijeuser posted image čeprav je samo izsiljeval pozornost...poznam punco, ki je reva bla tak obupana, ko jo je po dvomesečni ljubezni pustil tip, da se je najedla tabletuser posted image to je nardila 5 min preden je mama prišla iz službe, v predsobi pa je pustila na listu na veliko in z rdečo napisano kaj je storila....mislim halo, ful resno....šla bi naj v gošo, kjer je noben nebi najdu, če je blo tkouser posted image aja, pol ure prej je pa še mamo klicala v službo, če pride takoj domov....se je zazihrala da jo bodo našli, ker če bi mama slučajno kake opravke imela, bi se ji pa samomor po(ne)srečil....

(odgovor članu Še ena T)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
13.11.2007 14:18:30   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Še ena T

Prvotno so bili forumi kot je RR namenjeni iskanju nasvetov, včasih tolažbi, ampak trenutno je zgleda namenjen res le čvekanju. Pa večina misli, da mora povedat svoje mnenje, čeprav ne ve niti iz lastnih niti iz tujih izkušnej ničesar o zadevi.

Glej, vsake oči imajo pač svojega malarja ( in prav je tako ). Z nasveti, takimi in drugačnimi, je pač tako - dobro jih je vzeti na znanje, nikakor pa ne kar zdravo - za  - gotovo, kot rečejo. Pomeni, dobro je imeti nekaj zdrave distance in kritičnosti. Pa naj gre za nasvete iz foruma ali pa iz real - lifa, nima veze.
   Ko preberem, da naj bi nekdo res naredil samomor zaradi tega, ker mu je na nekem forumu nekdo tako napisal, si pa ne morem kaj, da ne bi pomislil, da bi ga dotični najbrž naredil tako ali tako, s takim neresnim nasvetom ali pa brez.

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.11.2007 15:02:07   
srki
In kaj še počneš z njim?

Daj, punca, imej se rada. Zaljubljen v drugo, tepe te, žvižga in ti plešeš, kot on goče? Joj, zberi pogum. Ali ti paše, da je tako, kot je?

Veš, včasih je človek še razumem naše stare mame, ko so živele s tirani, vendar to so bili tisti časi, pred 70, 80 leti. Sedaj pa ima človek oz. v tem primeru ženska-ti, ogromno možnosti, da se reši takega življenja.

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.11.2007 15:16:04   
tehnofil
cisto na kratko,,,,,,,mojuser posted image ima ku,...,oz je zaljubljen ,to mi je tudi povedal,ok do tukaj vse ok in prav

Ne, ni vse lepo in prav. In to se ti tudi pozna. Prvo razčisti, kaj je lepo in prav, potem ne boš več potrebovala nasvetov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.11.2007 15:25:01   
tehnofil
....je zmozen marsicesa,zmozen je pa tudi sluzbo pustit ,in je tudi rekekel da bo to storil ,sam da mu ne bo treba placevat za otroke,jaz pa sluzbe nimam ,on ima in to dobro,

Če bo pustil dobro službo, po tudi on brez službe in to dobre. To je bolj pozicija pogajanja kot realna možnost.

Kot vidom, sta se že pogajala. Popolnoma si od njega odvisna. Torej si lahko privošči ljubico. Vsaj izgleda, da je to rezultat pogajanj.

Situacija je takšna:
1. od njega si odvisna
2. nimaš kam iti
3. prisiljena si v vsakem primeru biti z njim
sedaj me pa zanima

Ali obstaja kakšna stvar, ki bi bila tako velika, zaradi katere ne glede na zgornje 1,2,3 ne bi bila več z njim? Ali si lahko tvoj user posted image zmisli kakšno stvar, zaradi katere bi od njega šla skupaj z otroki? Po moje izgleda, kot da si lahko omisli najbolj nore variante, pa to za tebe še ne bi bil dovolj velik razlog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za fantka
3Sonček3

po pravici :) BRUNO moj bodoči fantk

da (12%)

ne (88%)

Število vseh glasov: 438

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!