tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa 1. Ona ni ku****. 2. Samomoro...ja seveda. Kar daj. Saj to je najlažji izhod iz krize. Otroci se bodo že kako znašili. 3. Poišči pomoč. Pa ne mislilm nič slabega. Nesamozavestna oseba si, ki ne vidi drugega, kot samo sebe. Če bi se vsaj malo cenila, NIKOLI AMPAK RES NIKOLI ne bi pomislila na samomor. Polega otrok NIKOLI. In to samo zato, ker on natepava drugo. Oprosti, grožnje s samomorom ne prenesem. Samomor kot dejanje samo, pa mi je najbolj primitvno dejanje, ki ga človek lahko naredi. Reši sebe, breme pa preloži na tuja ramena. In zapomni si. Ženska, ki jo ma tvoj dragi, ni kur***. Ona ni nič kriva. Če on ne bi hotel.... komu sem pa grozila ,pomislila da ,naredila pa tega ne bom,pa tudi bremen ne prelagam na tuja ramena ,ce bi ,me nebi bilo tu,vem tudi da ona druga ni kriva da sva sama kriva za tak odnos ,kar pa se tice ,seksa in drugih stvari ,ce ne naredim tako ,kot rece on bodo ,pa batine padale ,sej se zanimam,ampak priznam ,nisem se zbrala dovolj moci ,da grem,grozi pa on ,ce gremo se nam ne bo dobro pisalo ,je zmozen marsicesa,zmozen je pa tudi sluzbo pustit ,in je tudi rekekel da bo to storil ,sam da mu ne bo treba placevat za otroke,jaz pa sluzbe nimam ,on ima in to dobro,in kaj bom potem lahko storila ,in spet bom otroke morala prepustit njemu ,ki se ga ze tako bojijo kot hudic kriza ,zapleteno ,vse skupaj ,priznam sm nesamozavestna ,zato pa je tko kakor je ,pa nisem neodgovorna mati ,ker marsikatera bi popokala pa sla ,jest pa se vztrajam ,ampak otroc itak ne vejo kaj se dogaja Vse, kar ti lahko odgovorim na to je...OTROCI VEJO. Ne zatiskaj si oči. Verjemi, vejo. Bi ti zelo rada pomagala...če samo z besedo...samo pritisni zs...