Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 7:26:44
|
|
|
|
lelaval
|
Filano papriko in pire.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 7:28:05
|
|
|
|
gumbek
|
Mi bomo imeli pa goveje zrezke v omaki pa pire krompir +solata za sladico pa torto od otrok.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 7:33:57
|
|
|
|
Mikica
|
Pri nas bo jota.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 7:37:17
|
|
|
|
N _ B
|
goveja juha, lazanja, solata, višnjev zavitek s sladoledom
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 7:58:04
|
|
|
|
lelaval
|
A nobena ne bo jedla goske, race ali kure (ko je že ravno danes Martinovo)?
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 8:01:27
|
|
|
|
Balonchy
|
Ne jem perjadi! Če je že ravno sila, potem jem piščanca.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 8:41:37
|
|
|
|
PAJO
|
mi bomo pa polpete pa pire pa spinaco.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 8:42:07
|
|
|
|
kjava
|
Mi gremo k mami na gosko, mlince in zelje. Njam njam! Pa še prekmurska gibanica bo za posladek.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 8:42:11
|
|
|
|
cicido
|
Mi bomo pa jedli spagete z mesno omako in solato.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 8:42:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Če "džezva" spada pod "lonce" - KAVA!
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:05:54
|
|
|
|
tjaga
|
Pri nas pa bo malo po martinovo: piščančja prsa, rdeče zelje z ribezovim sokom in krompir v kosih.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:08:01
|
|
|
|
Marogica
|
Mi bomo pa gosko, rdeče zelje in mlince jedli. Tako, kot je treba za današnji dan...
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:11:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mi bomo pa raco nafilano s kostanji pa kruhove cmoke (mlincev ne maramo) in zelje. če mi bo ratalo.če ne bo martinova pizza . zraven kozarček dobrega vina in to je to. ne vem pa kaj bi za sladico,neki na izi...
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:32:23
|
|
|
|
Nikoletka
|
Mi bomo pa piščančka nafilal in ga v krušni peči spekli, pa še krompirček bomo pol dodali. Njami, komaj čakam pojedino! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 9:33:44
|
|
|
|
Seven*
|
Gremo jest k moji mami, kjer bo kosilo klasićno. Če bi jedli doma, bi jedli nekaj čisto enostavnega. Kar se kuha več kot uro je za moje standarde potrata cajta, dosti raje kaj drugega počnem doma, specialitete pa jem zunaj ali pa pri kom drugem. Mogoče se mi bo dalo ko otroci zrastejo. Čeprav goveje župe pa res ne mislim kuhat.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:16:53
|
|
|
|
petja
|
"Čorba" z vso možno zelenjavo in teletino. Potem pa še piščančja jetrca in kruh. Na sladico greva pa k prijateljici na roj. dan.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:25:06
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi bomo pa gosko, rdeče zelje in mlince jedli. Tako, kot je treba za današnji dan... A lahko pridem kr k vam na kosilo..mmm...jst sem pa čist pozabla, da je martinovo, pa imam vse sestvaine za martinovo kosilo doma..no ja pri nam bo(čez 20 min.) juha, govedina iz juhe in tesnstan krompir,redeča pesa...sladica danes odpade-jo je bilo večraj preveč
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:29:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi bomo pa gosko, rdeče zelje in mlince jedli. Tako, kot je treba za današnji dan... A lahko pridem kr k vam na kosilo..mmm...jst sem pa čist pozabla, da je martinovo, pa imam vse sestvaine za martinovo kosilo doma..no ja pri nam bo(čez 20 min.) juha, govedina iz juhe in tesnstan krompir,redeča pesa...sladica danes odpade-jo je bilo večraj preveč Žal....sem že BAGI-je povabila...oni pa so takoooo požrešni...
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 13:59:02
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem skuhala govejo juho, namesto svinjske krače sem v pečici pekla svinjsko meso v kosu skupaj s krompirjem, za solato pa smo jedli rdečo peso. Sladice pa nimamo.
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 14:01:34
|
|
|
|
Naja30
|
Približno martinovo kosilo je bilo: fižolova juha, matevž, kislo zelje in pečenice.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 14:10:30
|
|
|
|
baguSka
|
Kaj se bo danes v lonce metalo? :) Uff.. tole moram pa mojga vprasat.
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 14:58:00
|
|
|
|
bamby
|
Juha, svinjska krača pečena s krompirjem v pečici, tenstano rdeče zelje in solata. Seveda zraven tudi kozarček vina .
|
|
|
|
RE: Kaj se bo danes v lonce metalo? :) 11.11.2007 15:29:54
|
|
|
|
FORZA
|
Mi smo imeli danes celo pojedino, no ne glih martinovo. Goveja juha z domačimi rezanci, dunajski in pohani piščanec, restan krompir, kislo zelje, solata. Tko, da je blo za vsakega nekaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?