Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 16.12.2008 15:18:02
|
|
|
|
Cveta28
|
metulj333 jaz grem v soboto v Italijo, ker moram iti zamenjat voziček tako, da na plano z besedo. Lahko pa mi pošlješ tudi ZS in bova videli kaj se da zmenit, a prav.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 15:26:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 20.12.2008 10:19:39
|
|
|
|
regakvak
|
Mene pa zanima, ce je oxygen red barva 2009 ista kot 2008....namrec mislim si kupiti zimsko vreco-vozicek pa imam v rdeci barvi 2008 (imela bi komplet...). Se bojim, da lanske rdece barve ne bom dobila...
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 22.12.2008 9:00:28
|
|
|
|
Cveta28
|
regakvak mislim, da se oxygen barve niso spreminjale ter da ostajajo iste kot lani. Problem pa je z ostalimi barvami kot so oranžna, siva, čokoladno-modra. Tu so se spremenili tudi materiali Jaz bi na tvojem mestu poklicala v eno italijansko trgovino in vprašala.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 30.12.2008 17:02:55
|
|
|
|
ukmarmiha
|
Takole.... Danes sva se s partnerko odločila za nakup vozička BEBE COMFORT - High Trek. Voziček je športna izvedba, trikolesnik. Nakup zajema komplet .. in sicer; voziček s sedežom + posteljica + lupinica + nastavek za enostavnejši privez v avto (baza) + previjalna torba + portidežna zaščita... CENA: 695€. Lahko pa se kupi brez baze ... CENA: 635€. Kar me je pri tej kombinaciji najbolj navdušilo je resnično enostano zlaganje, odstranjevanje koles, enostavna menjava na vozičku. Z enostavno menjavo mislim na to, da se na ogrodje vozička enostavno in hitro nastavi tako posteljica ali lupinica ali sedež. Enostavno na CLICK sistem. Jaz sem 2x porbal kako funkcionira in sem bil že v drugo sposobem voziček kompletno razstavit in sestavit v cca. 1 min. Voziček sva kupila v Italiji ( TUTTO PER IL BAMBINO, Monfalcone (I)), saj je v Sloveniji enaka kombinacija dražja za 250€!!!!! VOziček sva enostavno pustila v trgovini in ga bova šla iskat kake dva tedna pred predvidenim rokom (03/03/09).
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 30.12.2008 21:32:11
|
|
|
|
lillchy123
|
ukmarmiha, res sta zbrala dober voziček! Je pa v Ita res cenejši, mi smo v BC pustili neprimerno več eurčkov vama pa svetujem še nakup zimske vreče ( prav vama bo prišla naslednjo zimo in ker se kolekcije tolk hitro menjajo, se zna zgodit, da takrat ne bo vajine barve)
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 31.12.2008 19:02:34
|
|
|
|
regakvak
|
Jst uporabljam voziček že skoraj 4 mesece...in sem res zelo zadovoljna. Imam pa eno vprašanje.... opažam, da voziček težje zavijem v desno stran kot v levo (sprednje kolo se težje obrne v desno) , kar pa se mi pred enim mesecem ni zdelo. Ali ve katera razlog za to? ...ima katera isti problem??...cez en teden imam namen iti v Italijo in ga bom verjetno kar reklamirala...
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 1.1.2009 12:07:59
|
|
|
|
ukmarmiha
|
REGAKVAK.... Kot sem opazil, je sprednje kolo lahko fiksirano samo v smeri naprej ali pa se obrača 360 stopinj. Zna biti, da imaš kak problemček s sistemom za blokiranje sprednjega kolesa. Ko je sistem obrnjen v smer, da je kolo prosto ni nikakeršnega pritiska na kolo. Dvomim, da je problem ta sistem. REGAKVAK... da ni to samo tvoj občutek!? LP!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 1.1.2009 12:09:42
|
|
|
|
ukmarmiha
|
REGAKVAK..... Še to.... Preveri, če so obe zračnici enako napolnjeni z zrakom! Če je ena manj kot druga je sigurno opazit razliko v obračanju. LP!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 4.1.2009 15:41:22
|
|
|
|
regakvak
|
ukmarmiha... Obe zračnici sem enako napolnila+ sprednjo...in ni bilo spremembe...sprednje kolo je non stop blokiralo pri zavojih- se bolj kot prej Sem pa zdaj naspricala sprednje kolo (mehanizem) z WD-40 in mislim , da je bolje. Sicer pa jutri sporocim kako kaj, ko bom sla na sprehod.... Hvala ti vseeno.... LP!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 4.1.2009 18:11:46
|
|
|
|
ukmarmiha
|
WD 40...... ZAKON!!! ta stvar tudi meni velikokrat reši problem! LP!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 13.1.2009 11:36:50
|
|
|
|
regakvak
|
Malo pozno a sigurno.. Sprednje kolo je zdaj OK, obrača se normalno (tako kot se mora)
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 14.1.2009 11:28:56
|
|
|
|
spominčica3
|
Jaz bi pa prosila, če ima kdo tel. št. od trgovin Tutto per il bambini in Io bimbo v Monfalconu. Hvala
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 14.1.2009 12:17:50
|
|
|
|
Stripy007
|
Drugače imata obe spletni strani z naslovi in številkami. Tutto per il bambino: +39 0481790162 IoBimbo: +39 0481250010
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 14.1.2009 12:44:56
|
|
|
|
spominčica3
|
Najlepša hvala!
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 14.1.2009 22:47:28
|
|
|
|
bojcy
|
Mene pa zanima, koliko stran od slovenske meje so te trgovine? Ali sta trgovini Tutto per il bambino in Io bimbo blizu ena druge?
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 15.1.2009 10:22:42
|
|
|
|
sinskaT
|
Upam, da ne kršim pravil, če na tem mestu povprašam, glede na ceno vozička v Ita, koliko bi bili pripravljeni plačati za 8mesecev rabljen voziček+košaro+lupino. Napovedal se nam je še en sonček in moramo menjat, žal . Drugače sem zelo zadovoljna z vozičkom in naša mala tudi.
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 15.1.2009 12:37:46
|
|
|
|
Stripy007
|
@bojcy: Monfalcone je kakšnih 30km od meje (Dane), če prihajaš iz LJ smeri. Trgovini sta narazen kakšnih 200m, obe sta v centru. Podrobneje pa poglej kakšen zemljevid, na spletu jih je polno. Jaz za iskanje poti med dvema točkama ponavadi uporabljam http://www.viamichelin.com. Naslove trgovin pa tudi najdeš na spletu (ali pa na tem forumu, če malo pobrskaš).
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 15.1.2009 13:05:35
|
|
|
|
BIA79
|
Voziček dobite tudi v Gradisci v trgovini Baby Pullman. Mi smo pred kratkim tam vzeli trio ...in sedaj čakava na maj da ga bomo začeli uporabljat...osebje prijazno in večino barv, razen bele, imajo vedno v skladišču :) Žal pa ni bil na popustu kot sem upala :) Ampak bo uredu vseeno :)
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 19.1.2009 19:34:14
|
|
|
|
martas
|
Mi smo kupili High Track v barvi Optic chocolate v Baby Pulmanu v Gradišču v Italiji (cca. 15 km od Nove Gorice). Cena je bila pod 700 € za kompletek (lupinica, košara in športni del). Smo pa naredili napako, ker nismo naročili zimske vreče. Pri nas v BC imamo naročeno že od začetka novembra in smo še vedno brez. Zanima me, če se slučajno kdo odpravlja v IT po nakupih in bi nam bil vrečo pripravljen pripeljati? Stane okoli 66 €.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 20.1.2009 8:46:04
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: martas Smo pa naredili napako, ker nismo naročili zimske vreče. Pri nas v BC imamo naročeno že od začetka novembra in smo še vedno brez. Zanima me, če se slučajno kdo odpravlja v IT po nakupih in bi nam bil vrečo pripravljen pripeljati? Stane okoli 66 €. Martas, jaz imam tam naročen voziček v krem barvi (košaro imava, športni del so pa zaj ) in načeloma naj bi ga šla prevzeli enkrat v januarju ali februarju. Kar se tiče zimskih vreč je tako, da sem jaz lahko zadnjič izbirala smo med črno ter med sivo-rumeno barvo. Se splača prej poklicati in vprašati kaj imajo na zalogi. Potem pa se preko ZS lahko dogovoriva kako naprej, ok.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 21.1.2009 14:28:51
|
|
|
|
kerala
|
Meni je pa kolega, ki voziček že nekaj časa uporablja, povedal, da se mu je sistem blokade prednjega kolesa že 2x pokvaril, pa njegovemu prijatelju tudi, česar celo prodajalka v BTCju ni zanikala. Sicer so ga v BTC (kjer ga je kupil) kar hitro zrihtali, pa mu je vseeno šlo fajn na živce, da je bil tačas brez. Kaj šele, če bi ga prinesel iz Italije. A ima še kdo take izkušnje? Sicer pa me zanima, kako ste uporabnice zadovoljne z lego otročka v športnem delu vozička. Menda ni najbolj udoben. Mi se zaenkrat še odločamo, katerega bi vzeli. Najprej sem bila čist navdušena nad High Trekom, zdaj se pa skoraj bolj nagibam k Peg Perego GT3. Pa še športni del se postavi popolnoma vodoavno.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 21.1.2009 17:09:34
|
|
|
|
spominčica3
|
kerala sva na istem. Jaz sem se tudi odločila za PP GT3, sploh pa zdej, ker imajo še oranžno barvo. Pa še košare mi ne bo treba kupovati, oz. če jo bom rabila jo bom že naknadno, pa še lažje je dobiti rabljeno.
|
|
|
|
RE: Bebe Confort - High Trek 21.1.2009 17:38:14
|
|
|
|
bojcy
|
Ja meni je ta voziček PP GT3 tud zelo všeč, samo nevem če ga bomo spravili v avto. Pa res je da ne rabiš kupovati košare, ker gre športni del čisto v vodoravni položaj. Sem pa zasedila, da ga prodajajo tud preko spleta in je cenjši kot v trgovinah. Ali mogoče ve katera, kakšna je cena tega vozička v Italiji?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?