|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V soboto popoldne ob kavici
18.12.2004 19:32:43   
Anitka
Ojla!

Se oglasim še na hitro, potem me pa čaka žurka.

Ja PIA73 iskrenost je lepa lastnost in lepo bi bilo, če bi bile vse punce na celotni RR-ji take. Sicer pa važno je, da se ME razumemo.

PIKA 74 IN TEYA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Pika ne vem , če se ne bom zjutraj po prekrokani noči vsedla v avto in ti pripeljala kak testek.
:fis: ika :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za slikco.

Punce pridne bodite in se beremo jutri,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.12.2004 19:35:33   
pika74
Ja Pia73 HSG sm mela 2.novembra, pol pa eno fešto in naslednji ciklus po HSG je bil dolg samo 26 dni. Drgač mam pa tm nek na 28-29 ponavad ciklus. Evo, zdej me pa neki zeza ta ciklus.

Sam ni blo vidit glih optimistično na sliki. Dohtar je reku: TOLE PA NI DOBRO. Sam je na konc dodal, da ni nujno, da je 100% tako. Včasih so slabe slike.

lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.12.2004 19:37:35   
pika74
Joj Anitka - ti bi bla tud tega sposobna;).

MA sej vem, mogoče zgleda že prou mal čudn, zakaj ga ne nardim. Sam res jih sovražim. Mogoče hočem še tok počakat, da bo res zadost tistga hormona, da bo črta vidna. Ne maram teh razočaranj.

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
18.12.2004 19:38:28   
pika74
Teya pa lončk prštimej že nocoj. Pa brez luknce:)-:)-

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.12.2004 19:52:26   
dory
Pia73..ne razumem...Prvič sem zanosila v prvo, sicer načrtovano a brez kakršnegakoli računanja,.... Pa pol drugič in tretjič tudi takoj,,... Pol pa ni in in šlo in sedaj sem pravi mali expert na tem področju,....ja kolk otrok pa pol ze mate in kolk jih planerate?:zmeden:

Jaz skor gotovo ostanem kar pri enem...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.12.2004 19:53:22   
dory
No pa punce ki boste jutr testirale hormoncke...drzim pesti,da se vam narise plusek al pa :modri:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.12.2004 20:34:27   
emaa
Pia ima enega nadebudneža kolikor vem, dvakrat pa je imela ss.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.12.2004 21:12:40   
Pia73
Ja, emamair ima prav,..... samo enega fantička imamo, no sedaj pa je drugi :duda: na poti,...:bravo::bravo::bravo: vmes pa 2 s.s. :(

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.12.2004 21:14:36   
Pia73
teja. si že slišala za tisti pregovor: ZAREČENEGA KRUHA SE NAJVEČ POJE,....:)-:)-:)-

Teya držim pesti za jutri,...:miska::miska::miska: da bosta močni :modri: pa, ja,....lonček prištimaj,...:)-:)-:)-:)-:)-

Jaz sem pa danes taka lenoba, da ni res,...:ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.12.2004 21:25:10   
Anonimen
Ojla Pija in ostale!!!Jaz sem že nazaj iz zapravljanja.Pija sem odpočila moj jezik od včerajšnega srečanja:)-:)-:)-:)-:)-Šlogala pa nisem.ker v prostem času ne delam:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Lp Neva:rozica:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
18.12.2004 21:31:05   
Pia73
neva, si kaj fajnega kupla,...Mene še čaka, pa letos sploh nisem obremenjena, pri tej utrujenosti se mi ne da še s tem obremenjevat,.. :bravo::bravo::bravo: jaz.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.12.2004 23:18:24   
Anonimen
Ojla!

A vam je všeč nova slikca, al je bla prejšnja boljš? Ker en mi je že reku, da je bla prejšnja boljša...hmm...:)

Marmelada je skuhana, sma men je grenka in mi ni dobra:zmeden:

Pa piškotke za v pondelk sme tut že spekla:)

Jutr pa delam na MONovem dedku mrazu. :) Mogoče še RR kej tazga drug let naredi:)- Grem pogledat kako vs eto zgleda.

Lp,:fis:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
19.12.2004 8:55:46   
GoYa
Ameli,
mislim, da od dabrostona ne prideš zadihan. Tudi jaz papcam (no, moja prijateljica spodaj papca) prometrium - ITA (dabroston - SLO) pa od tega nisem nič zadihana in tudi prejšnjič nisem bila. Jaz mislim, da si ti zadihana, ker se je kaj primlo. :duda::love:

Ribica, meni je bila tudi prejšnja slikca bolj všeč. ;) (upam, da nisi jezna :) ) Imej pa tisto gor, ki je tebi lepša.

Lp, GoYa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.12.2004 9:13:54   
Pia73
Se strinjam z GoYo tudi meni je bila prejšnja slikca bolj všeč,... Ampak važno je katera je bolj všeč tebi :)

In :fis: ika kao je izgledal tale dedek mraz na Mon-u?

GoYa zate pa še kar držim presti,...:miska::miska::miska: Naslednji teden je tvoj, kajne?

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.12.2004 9:15:25   
ameli
GoYa, upam da se bodo tvoje besede uresničile. Sicer sem že jemala te tablete pri prvi IUI, ampak se ne spomnim, da bi imela kakšne posembe težave, raren napihnjenosti, seveda.
Na IUI sem bila 10.12 in bi mogla narediti test 24.12, ampak res ne vem, če mob zdržala do takrat (če me seveda prej ne preseneti :hudicek:)
Drim pesti za tvojo:duda:
ameli

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 40
19.12.2004 9:31:38   
GoYa
Hvala za pestke Pia. Ja, naslednji teden je moj ;) No, bolj vikend. Ne vem, če bom delala test pred nedeljo. Pa upam, da ga v petek ne pozabim kupit, ker pol ga ne bom dobila, ker so prazniki.

Ameli, če ne boš zdržala do 24., lahko narediš test tudi prej. Baje pravilno pokaže že 10. dan, če pa mal dlje počakaš, pa je bol ziher. Tudi tebi pestke za :duda: Smo pa blizu. Jaz sem imela ET 13.12.

Lp, GoYa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
19.12.2004 10:30:46   
Anonimen
Ne, sploh nisme jezna. :) Večina vas je rekla, da je prejšnja boljša:zmeden2: Tko da zdej ne vem, a nej mam to al nej dam uno...k mi je še zmeri čudn, k to vidm:ups:
Glasujte:)-
(samo upam, da me jaka ne bo kam sunil:ups: )
lp,:fis:

O DM-u pa pol poročam:)

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
19.12.2004 10:56:11   
Sisy
jst tud glasujem za uno prejšnjo slikico.....

pa da ne boš huda ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
19.12.2004 11:00:46   
spacey
Nene, to boš mogla met naslednje 3mesece! :)- (hecam se)
Ja Ribica tudi jaz glasujem za prejšnjo, na tej si mi nekako "čudna" :ups:, mislim nisem te navajena...Lahko pa daš kakšno tretjo slikico, ki jo še nismo videli...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 44
19.12.2004 17:55:00   
Anonimen
:):):)
Ma nism jezna...sej bom dala uno nazaj....bom jakata lepo lepo lepo prosila, pa še kej za to nardila pa bo (upam:ups: ).
Ma sej prejšnja mi je ok, sam mal sm hotla zamenjat:zmeden:

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
19.12.2004 17:58:29   
Anitka
Hoj!

Men sta pa obe slikci všeč. Je sprememba, a mislim, da bi se vse navadle.

:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?