Anitka -> V soboto popoldne ob kavici (18.12.2004 12:48:59)
|
Dobro jutro :ups: , ne ne, se samo šalim:)-:)- Je že dan, čeprav smo anes malo dlje spali - samo do desetih. Sem bila na zaključku, pa sem prišla ob treh domov, pa sem si malce privoščila. Sicre pa je moje spanec motilnaš zlati Timo, ki tetki ni pustil trno spati, a sem mu že oprostila. Zvečer pa imamo spet fešto, tak da bo vikend odšel en, dva, tri. In kako ste kaj ve v tem sobotnem, zdaj že popoldnevu? Sem vidla, da ste včeraj spet veselo debatirale. Ne vem no, meni tile petki nekako za kofetkanje ne gredo skozi. Bomo tu pa tam udarle še kako (sredino, četrtkovo.... debato ob :kava:) Sem vidla, da je bilo spet nekaj brisanja in sem postala kar jezna in to upravičeno. PIA 73 tebe pa popolnoma podpiram - bodi še naprej taka kot si - odkrita, iskrena, prijazna.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: PIKA 74 kako pa si kaj ti? Veš tudi jaz sem mnenja, da si ti naša srečka :nosecka: , kateri testi pač še ne pokažejo tega. Tudi moji zelo dobri prijateljici je test kazal negativno tam nekje do 2. meseca, tako da Pikica moja mislim, da ti bomo še letos čestitali. :miska::miska::miska::miska::miska: Dajte se mal oglasite, da ne bom sama pila :kava: Anitka:metulj:
|
|
|
|