|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj naj nardim,da se to konča??
10.11.2007 14:25:57   
tulip
Nekateri se začnejo tako obnašat, ko dobijo otroke. Predvsem takrat, ko so njihovi prijatelji brez obveznosti in jih vidi, kako veselo žurajo, da 'se jim dogaja', da se imajo super, medtem ko mora on ostajat doma z družino... In ko tako študira, kakšna krivica se mu godi, ne opazi vsega lepega, kar prinese otrok, zamudi še tisto, kar bi lahko cenil, ker je z mislimi drugje.
Ko sem jaz rodila, sem bila edina iz moje družbe, ki je imela otroka. Prijateljice so se sestajale, hodile plesat, govorile o frizurah in kozmetiki in kje so srečale tega in kaj ji je tisti rekel, kako je bilo na shoppingu... Jaz sem bila v pranju perila, kuhanju, previjanju, dojenju in me njihove debate niti zanimale niso dosti. Čeprav smo se takrat malo odtujile, žal. Ker sem bila pač v svojem svetu, one pa v svojem. Zdaj je spet po starem, ko je otrok večji. Ampak še na misel mi ni prišlo, da bi zamenjala. Ker je dobiti otroka tak čudež, nekaj tako edinstvenega, da tega, dokler nisi starš, ne moreš razumet.
Prav tako ne moreš razumet starša, ki mu ni do svojih otrok.
Vendar mislim, draga anonimna, da pri tebi ni tako. Mislim, da vaju ima rad, ampak da je v taki fazi, da beži stran od vaju, ker se boji, kaj bo zunaj zamudil. Čeprav ne ve, kakšno škodo dela s tem predvsem sam sebi. Jaz bi povzela tisti nasvet, da mu pripoveduj, kaj vse čudovitega se je zgodilo čez dan in ga poskušaš bolj vključit v vajino življenje, pa upam da bo čez čas sam opazil, kaj je zares pomembno. 
Drugače pa bo to opazil, ko bo že prepozno, eni rabijo  pač več časa...to boš pa sama videla.
Drži se, pa nič obupovat - ne pomaga!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.11.2007 14:28:55   
Anonimen
Splišni no pač se strinjam s tabo samo v tem pogledu,da imaš pač svoje mišljenje.user posted image
Anonimna,jaz ti samo svetujem,da bodi malo bolj pozorna na vse,,,,mobi pregleduj,pozanimaj se,če je res v službi po 11h,pozanimaj se kje je zvečer,v katerem koncu mesta,s kom v katerem lokalu,itd.
Ko boš to vse izvedela,pa probaj it mal pošpegat,da se sama prepričaš.
Za varstvo pa prosi koga ki ti je blizu in mu lahko zaupaš.
Sej si dec tud mislil ne bi,da bi mogoče prišla kontrolirat.sam to delaj vse tiho in diplomatsko.Nič mu ne govori.
Ah smo mi ženske tudi ene lisičke,zvitorepke.Sej parv tko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
10.11.2007 14:34:27   
pravljica
no, jaz bi ga presenetla tako, da me ne bi bilo doma, ko bi on prišel user posted image  če bi klical, pa povej, da nisi sposobna vozit, da boš pri kolegici (ali še hujše pri kolegu) prespala in zjutraj prideš user posted image

drugače bi pa tako kot piščanc pravi...spokaš otroka in gresta nekam na lušno do večera, pa potem zgodaj zjutraj v soboto, ko se on vrne vinjen...spakiraš in greste na morje, on pa tako ni sposoben...ne vem, moja varjanta bi bila takšna user posted image  parkrat tako, potem pa že vidiš na čem si...če mu je vseeno, potem pa itak ne vidim prihodnosti...mogoče pa drugič reče, počakaj, grem zraven user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.11.2007 14:37:49   
Anonimen
TULIP,vse si zelo lepo napisala.
Samo enim govoriš lepo,pa grdo pa ne slišijoooo.
Sej mene ima moj tudi zeloo zelo rad,samo,če bi bil bolj zrel,in se zavedal kaj ima ne bi to počel.Da bi šla pa narazen neee to pa nočeee.Kako se potem obnašati.user posted image
Šele takrat se zaveš,kaj imaš,ko zgubiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
10.11.2007 14:41:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Šele takrat se zaveš,kaj imaš,ko zgubiš.

Ja, ceniti je treba pa že sedaj.user posted image  

Pa te besede ravno ne spadajo v ta kontekst.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
10.11.2007 15:02:02   
Teya*D.
Dan!no, moj tudi rad gre kdaj ven itd. ne vsak vikend je pa se dogajalo tudi to ko sva bila še sama....jaz bi pa morala sedet doma takrat?ni šans.on je šel pa sem jaz tudi spakirala se zrihtala in ven šla pa prišla za njim domov. Tak je bil šokiran da ni vedel kaj bi rekel, ker pač ni pričakoval, da bom res šla kam ker sem dolgo govorila, da ne bom sama doma. Zdaj pa gre kak vikend če je kak rojstni dan seveda sva na vezi cel večer. Čakam pa tudi jaz da grem na pijačko v prihodnosti v svoj krog prijateljev...sem ga že obvestila! Ni se pritoževal. Malo ga je edino strah da nebo zmogel s tamalo, saj veste moški pa njihovi starhovi...user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.11.2007 15:20:03   
Anonimen
TEYA user posted image

Tudi jaz mislim,da bi mojmu najbolj to pomagalo,da mu strezni glavo.
Nč bom mogla res kr it ne sam govort,pa se kregat.
Zrihtat u uno aaaa pol bi pa blo.

(odgovor članu Teya*D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.11.2007 19:16:52   
Anonimen
nevem ,res ne vem kaj bi ti svetovala ,ker tudi jest rabim odgovor na to ,pa moj je star 33 ,nevem a je to druga puberteta ali kaj,sm jezna kot stouser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
10.11.2007 19:55:18   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Maj kaj jaz vem, jaz sem pesimist glede tega. Bogve zakaj "dela" po 11 ur in to popoldne in bogve kje je vsak vikend do treh. Kakkorkoli ali kjerkoli, tam mu je očitno ljubše.

Točno tako. In tudi naslednji otrok zveze ne bo rešil, če ga že rojeni ne zanima.user posted image

se strinjam tudi jaz

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
10.11.2007 20:43:35   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Žal je bil SS. Takrat mi je zelo stal ob strani in mi pomagal da sem izgubo nakako prebolela.

Glej, ko sem prebrala tvoj post, mi je ta stavek zelo padel v oči. Vprašala sem se, kako ga pa ti sploh obravnavaš, tega tvojega partnerja. Kaj to pomeni "mi je stal ob strani in pomagal, da sem izgubo prebolela"? Kaj si ti izgubila otroka ali sta ga oba? Kaj je sploh on za tebe, partner in oče tvojih otrok ali nekdo, ki pač mora biti zraven?
ker tak občutek sem dobila, pač ti ga obravnavaš kot nekoga, ki je pač zraven in te moti, ko ga ni - fizično je odsoten zaradi službe. Vprašaj se malo, če se morda tudi on počuti odrinjen. Mislim...jaz bi se! Začni najprej razmišljat o vas kot o družini in ga tudi upoštevat temu primerno, morda se bo kaj spremenilo.

Morda se motim na polni črti, a nisi edina, ki je v vajinem partnerstvu izgubila otroka in morda je ravno v tvojem preteklem odnosu do njega, dobesedno kot sredstva, ki pomaga ob izgubi, ki ni le tvoja, tisti hakeljc, da se on ob tokratni nosečnosti obnaša tako ravnodušno.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
10.11.2007 20:52:34   
karmy
non stop tečnarjenje se mi zdi, da ti ne bo nikakor pomagalo... kakor marsikdo ve, noben ne prenaša tečnarjenja. Najboljši je pogovor, in kakšen kompromis.

pa si mogoče pomislila da po 11 urnem delavniku, da vsakemu paše se it mal ven sprostit? Možno da dela po 11 ur ker mora še tebe in otroke preživljat... kaj pa če bi se ti zaposlila pa lahko on dela po manj ur?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
10.11.2007 21:20:32   
Anonimen
Karmy,ja kakšne pa ti pribijaš.
Kako pa ti lahko govoriš stvari,ki niti pojma nimaš,če ima anonimna prihodke al ne.Tega sploh omenjala ni,tko ,da....
Sej tečnarenje res nič ne pomaga,sam.če si pa skoz tiho pa tudi ni prav.
Pogovarjat jaa,samo pol naj tudi bo nekaj od tega pogovora,če pa ni nič si pa valjda siten ko user posted image .

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
11.11.2007 1:36:23   
baguSka
Mogoče pa bi mogla res na miren način na samem mu mal povedat kaj me moti.

Ja a se nisi??? Sej potem pa ni cudno, da te ne uposteva... Kar poslusi nasvet, al pa si preber kaksno knjigo, kako se dela z moskimi! Se najde kar neki zanimivih. Verjetno bi blo res super, da bi z vsakim moskim dobile se prirocnik oz navodila za uporabo zraven.. Ampak so tud te knjige fajn, ker zlo zadanejo mosko populacijo v celoti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
11.11.2007 1:39:11   
baguSka
Karmy,ja kakšne pa ti pribijaš.
Kako pa ti lahko govoriš stvari,ki niti pojma nimaš,če ima anonimna prihodke al ne.

Anonimna lahko bi si mal boljse prebrala njen post. Ona je napisala, da je MOZNO, ne pa da je nujno tko.. Ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.11.2007 23:46:47   
Anonimen
Mislim da bi lahko malo omejil svoje žuranje.
Kaj naj nardim????

Lahko bi ga ZELO omejil :).

Kaj naredit? Pojma nimam, daleč je že šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
11.11.2007 23:48:30   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

Mislim da bi lahko malo omejil svoje žuranje.
Kaj naj nardim????

Lahko bi ga ZELO omejil :).

Kaj naredit? Pojma nimam, daleč je že šlo.

jaz tud neuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.11.2007 11:49:23   
Anonimen
anonimna pravi da je že skoz tak....od nekdaj rad žura...se pravi da ni to neki na novo....in tu je zdaj nekaj....preden se odločaš za skupno, do konca življenje, preden se odločaš za otroke itd., se je dobro vprašati nekaj stvari...predvsem o takih lastnostih, neprijetnih in motečih...to pa to me moti pri njem, a lahko jaz živim mirno in lepo z njim do konca in naprej, tudi če tega ne bo spremenil? če bo spremenil, super, ampak če ne bo,a bi to šlo? če je odgovor NE, nimaš kaj.....ker upat da se bo spremenil, je bedarija, redki se, sploh pa ne pod prisilo in s teženjem....človek se spremeni, k to dozori v njem, to pa ni od drugih odvisno.....če bi se folk iskreno to vprašal, bi blo dost manj takih zgodb....tko se pa ne, pol pa očitki, pa jaz mu nič ne pomenim, pa otrok mu nič ne pomeni, teženje, zmerjanje, prepiri...vohunjenje za partnerjem in podobne kozlarije.....višek vsega je pa še enga otroka si umislit, zato da se dedca še bolj priveže in seveda v upanju spet, da zdaj bo pa dojel končno.....ne bo, verjetno bost ostala skupaj, predvsem zaradi strahu pred preživninami nenormalnimi itd, dokler bo pač vsaj za silo šlo.....

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

1. november
Michonne RR

Koliko nagrobnih sveč ste prižgali ob letošnjem prazniku?

1-3 (27%)

3-5 (9%)

5-10 (8%)

10 ali već (4%)

Nobene (46%)

Namesto sveč smo na grobove položili rože, kamenčke... (6%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!