|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj nardim,da se to konča??
9.11.2007 23:13:30   
Anonimen
Naj na hitro povem kaj me muči in spravlja v slabo voljo.
Stara bom 25 let.Moj pa jih bo imel 30. Januarja bo devet let od kar sva skupaj. Z dragim imava sedemnajst mesečnega sinčka. Nato sva,ko je bil tamali star par mesecev začela delat na drugem otročku. Žal je bil SS. Takrat mi je zelo stal ob strani in mi pomagal da sem izgubo nakako prebolela. Sedaj sem spet noseča in upam da bo tokrat vse uredu. Otročka si tudi on zelo želi vendar ni takšen kot je bil ko sem prvič bila noseča.Včasih mi deluje da me sploh ne upošteva.Je kar je.
Težava pa je v tem da čisto vsak vikend ob petkih in sobotah hodi ven,pa vedno stoka da nima dnarja.Pa domov ga ni nikoli pred trejo zjutraj.
drugače pa je zaposlen in dela 11 ur dnevno in vedno v popoldanskem času,tako da se tamalemu skoraj nič ne posveča.
Pa dobro ve da me to moti,ker mu rečem.Pa se nič ne spremeni.
Kaj naj nardim da se bo to končalo???
Ker sem že čisto razočarana nad njegovim početjem in bi rada da se malo zresne.
Mislim da bi lahko malo omejil svoje žuranje.
Kaj naj nardim????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj nardim,da se to konča??
9.11.2007 23:26:37   
sneška_
Zakaj mu ne rečeš da se malo zresni in da malo zmanjša svoje izhode 
Že pri 30 malo več bi rabili resnejši.

Sicer zakaj bi ti otroke sama čuvala?

Ja ultimatum  mu daj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 23:29:37   
Anonimen
Denarnco mu skrij

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 23:31:43   
Gina
saj on itak samo posluša (sliši bla bla bla bla namesto vsebine), naredi pa po svoje, zakaj bi spreminjal nekaj, kar mu paše? Zaradi tvojega sitnarjenja?

Priznam, da meni tudi ne bi bilo všeč, samo če ti veš, da ta način ne deluje, zakaj ne probaš drugega?

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2007 23:42:41   
Anonimen
Kdaj pa se je tako obnašanje začelo?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2007 23:48:04   
Anonimen
vprašanje če se bo spremenil.....ti pa morš vedet pri sebi kaj bi rada....al sprejet tko kot je(verjetno je skoz tak)....al mu postavit ultimat....kar zna prpeljat do tega da te bo zasovražu....oboje prpelje do tega, da greta vsak na svoj konc, al pa živita kr tko brezveze skp.....nezavidljiva situacijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2007 23:51:35   
Anonimen
Pogovori se z njim, oziroma daj mu ultimat, ali ti in otrok, ali žuriranje. Mislim, da bi glee na starost lahko zaključil z žurkami, mogoče par krat na 2-3 mesce...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 0:30:51   
malecka
Hm... jaz bi pa drugačno tehniko ubrala. Sprobajta se pogovorit na samem brez nekega pritiska (npr. večerja v lokalu) in mu povej kaj te teži, pa ne na nek user posted image način, sprobaj ga tud razumeti, da toliko časa na delu (11ur) ni tako lahko.
Od časa do časa pejdita skupaj ven, da ne bo šel vedno sam. Človek enostavno pozabi kako je žuriral preden so prišli otroci.
Sprobajta se zmenit da po službi, si vzame čas za otroka 15- 30 min in to kvalitetno preživi(branje zgodbic, zlaganje kock...) ker otroku pomeni več kratko in kvalitetno kot dolgo in dolgočasno. Mislim da je mal ljubosumen tvoj  user posted image na user posted image kar se zgodi v veliko primerih. Posebej takrat, ko je par pred user posted image vedno skupaj, po porodu pa ženska enostavno nima časa za user posted image .
Sprobaj tud sama zvečer ko  user posted image zaspi mal  zapeljevat možička. Mogoče samo pogreša (staro) tebe.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 0:35:23   
Anonimen
Ja žura rad od vedno. Pravi da z sodelavci in kolegicami. Večina še nima otrok.
Ultimati do sedaj še niso zalegli. Še vsakič sva se skregala.
Edino to mi je še ostalo, da se enkrat ko gre ven spakiram in grem z tamalim h kakšni kolegici za par dni. Da bo začel malo razmišjat. In da ne bo vedu kje sva.
Takrat bi pa najbrž ugotovu, da dela narobe. In mogoče bi se celo spremenu.
Glih nisem v lepi situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 0:37:44   
malecka
Hm to da pobereš šila in kopita ne vem, če bo najbolj. Sem mnenja, ko enkrat greš se ne vračaj, dober pogovor lahko velik pomaga. In pa seveda kompromis, brez tega ne gre.

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 0:38:40   
Anonimen
Malecka tvoj nasvet pa ni slab.Mogoče pa bi mogla res na miren način na samem mu mal povedat kaj me moti.
Pa ven grem včasih z njim. Cca enkrat na mesec, vendar takrat je ful zadržan in ni sproščen. Pa pazi kaj reče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 0:42:14   
malecka
Ja sprobaj povedat in poslušat, kaj ima on za rečt. ker neki ultimati...to ni rešitev.
To da je zadržan, ko sta skupaj zunaj, mmmm mogoč pa gresta premalokrat?

ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2007 5:07:42   
Naja30
Moj tudi ni tak, zdaj ko sem drugič noseča, kot je bil prvič. Pa tudi sama nisem. Zdaj imava 11m punčko, ki naju zaposluje. Se pa posvečava drug drugemu, tudi majcenemu bitjecu, ampak ni pa tako, da bi ves čas misla samo na to.
Mislim, da pri 30-ih in drugemu otroku na poti je res malo čudno, da se človek obnaša kot da je fraj in vsak vikend hodi ven. Jaz bi pop. s takim človekom. Kje pa piše, da moraš ti biti ves čas doma z otrokom? Čeprav moški znajo fajn izkoristit izgovor, da saj delam 11 ur, si pa menda lahko privoščim malo oddiha? Ja, samo vsak vikend 2x žurat? e vem, tumač.
Pogovori se z njim. Če ne bosta tega razčistila zdaj, bo kasneje z dvema otrokoma samo še težje. Zate.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2007 7:12:04   
Anonimen
Pogovori  se z njim.Reči kaj te muči kaj ti ne paše.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 8:01:49   
Anonimen
Jaz pa bi ubrala drugačno taktiko. Vsak dan bi mu navdušeno pripovedovala, kaj se nam je zgodilo in koliko otrok napreduje ipd. Naj se zamisli, da zamuja najlepši del otrokovega odraščanja. Prva leta otrok najhitreje napreduje in vsak dan je prijetno presenečenje. Naj dobi občutek, da je otrok "pameten" tako kot ati.user posted image  Naj dobi občutek, da je tudi ati pomemben del vzgoje. Le kdo bo sina učil žeblje zabijat in vrtat z vrtalnikom (pa čeprav na začetku s plastičnim)?
Pogovor, pogovor, pogovor. Ne teženje in ultimati in bežanje....
Veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
10.11.2007 8:38:58   
lelaval
Ultimati do sedaj še niso zalegli. Še vsakič sva se skregala.

To je najslabša družba - če bi imela skupne prijatelje, ki imajo otroke, bi bila siuacija čisto drugačna. (mi se npr. 4 družine nekje 1x mesečno dobivamo - vsakokrat pri drugih doma in se imamo fino - otroci se igajo, mi pa načvekamo).

Če pa ultimati niso zalegli, pa verjetno vidi, da samo rečeš, narediš pa ne.
Jaz tudi ne podpiram tega, da bi ti z otrokom šla - raje njega ven zakleni (tako je naredila ena kolegicaa - v njegovem satnovanju ga je ven zaklenila - pa ni več sam okoli pil in hodil ponoči domov.
Pa kuhala, prala in likala mu tudi več ne bi - bi si enostavno moral najt čas še za te stvari (če ne bi nesel cot k mami)

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.11.2007 9:27:48   
*alja*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jas mogoče tega ne razumem, ampak dobro no! Jas si ne predstavljam, da bi jas bila doma z otrokom on bi pa žural okrok. Ne pravim da se nemore to zgodit, ampak ne vsak vikentuser posted image Pa še neveš z kom je! Jas če gre moj žurat, vedno vem z kom žura in kje je! Pa te osebe tudi poznam. Ker njegovi kolegi in kolegice so tudi moji, ampak oni tudi včasih morajo it sami ven (moška žurka).

Ampakl moj vedno pravi, da naj grem polek in da greva skupaj "žurat" (kar zadnje čase bolj poretko), no seveda če imam varstvo! Sam gre edino na plesne ob petkih pa na kako pijačo z sodelavci al pa kolegi!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.11.2007 12:02:25   
Anonimen
Anonimna,

Imaš zelo podobno situacijo moji,razen,da midva še nimava otrok.
Moj je tudi star malo čez 30.Tud prihaja dam zelo zelo pozno.Evo ravn zdej k ti pišem ga še ni od včeraj,živčki mi delajo 100 na h.Sm ga klicala pa sm mu rekla,da sm mu spakirala in da mu cunje peljem k mami,on pa men,da je to sramota.dala sm mu zadnjo šanso zadnjič pa jovo na novo.Prijatelji njegovi večina brez otrok.
Hmm kaj naj ti rečem.Jaz sm probala že skoraj vse,pogovori,pogovori,šla za njim,zaklenila ga vn,klicala sorodnike,klicala oz še kličem mamo njegovo,govorila,da mu bom spakirala,da naj pride iskat cunje,da ga ne rabim,da pride dam.Včasih mi je ratalo,da ga res nisem spustila v stan,ker je prišel tudi vinjen,najbolj fajn je blo da mi je uspelo takrat ko je bil vinjen ga nisem spustila v stan.šel je spat k mami,tam je bruhal,spal mama pa vsa živčna.Uhh sm si mislila kr glej ga stara tvojga sina pjanga.
Če je človek ne zrel mu ne pomaga niččččččččččč,pogovori.itd,....
Sama moraš pri sebi razščitit kaj boš naredila,hvala enako velja tudi za mene.
Pa sporoči kako se ti stvari odvijajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.11.2007 12:10:33   
Anonimen
A še to sm pozabila napisat.
Očitno nismem dost mož beseda,al pa se mi pokrov še ni odpru do konca,da vse to prenašam.Pol pa teli fantje to mal oz velik izkoriščajo.
Sej mojmu nč ne manjka,kuhan ma,opran,zvesta sm mu,nikamor ne grem.
Kaj bi še rad imel.Velikrat sem si rekla,da je škoda mojuh živcev,da bom imuna na vse to samo ne moremmmm.
Odvisno kje živiš,če si pri njem oz on pri tebi,oz skupno stan.
Ti maš male otroke pa še user posted image si praviš.Težka bo veš.
Drži se

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.11.2007 12:45:39   
piščanc
kaj jaz naredim, ko moža ne zanimamo prveč kot družina. hm. grem z otroci na kak izlet, takrat ko je on v službi ali pri prijateljih. gremo na obisk, imamo se lepo. seveda prej možu ne povem. ga pa potem toliko bolj vest peče, ker smo se imeli mi lepo, on pa je zabušaval čas npr. na računalniku.

še vsakič je vžgalo. res pa morata narediti kompromis - če rad gre v družbo, naj gre, ampak npr. dva vikenda na mesec. jaz z njim ne bi hodila, če je potem zadržan. naj se znori, bo potem laže sprejel kompromise. samo povej mu, da so njegovi izhodi in dolga služba pogojeni z drugimi uslugami- -se pravi se strinjaš, če tudi on naredi kaj zate.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2007 12:58:14   
Anonimen
Probaj ti vedno tako ven hoditi, pa priti domov nažgana, bomo videli, kako bo šele njemu..

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
10.11.2007 13:10:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Probaj ti vedno tako ven hoditi, pa priti domov nažgana, bomo videli, kako bo šele njemu..

Tale je malo neumesna, glede na to, da je punca noseča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
10.11.2007 13:11:26   
Anonimen
Maj kaj jaz vem, jaz sem pesimist glede tega. Bogve zakaj "dela" po 11 ur in to popoldne in bogve kje je vsak vikend do treh. Kakkorkoli ali kjerkoli, tam mu je očitno ljubše.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.11.2007 13:52:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Maj kaj jaz vem, jaz sem pesimist glede tega. Bogve zakaj "dela" po 11 ur in to popoldne in bogve kje je vsak vikend do treh. Kakkorkoli ali kjerkoli, tam mu je očitno ljubše.

Točno tako. In tudi naslednji otrok zveze ne bo rešil, če ga že rojeni ne zanima.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
10.11.2007 14:17:59   
Anonimen
verjet je prišlo do nesporazuma.ANGEL R.je verjetn mislila za mene 2 anonimna,da naj hodim vn pa se ga nažgem.
Ja ona si tega res ne more privoščit,.user posted image
O jaz bi pa mogla začet pa ne pit ampak ven hodit po žurih,trapa ga pa čakam doma.pol pa v jezo in vsa histerična hodim naokoli.
veste punce tiste,ki to niste probale,je težko nekaj govort.
malo katera od vas je razumevajoča.Mogoče si mislite ooo trapa jaz pa to nebi trpela.
Jaz trpim iz njim,pa brez nejga bi tudi,,,ta trenutek tko čutim,kaj pa bo pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!