|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
4.2.2008 11:17:28   
Tanayya29
Ja,ampak sedaj ko ima tako kožo?Če je kej posebnga?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
4.2.2008 11:22:52   
sonchek
Dobro jutro..no za nakatere je že dober dan...mi tud kr spimo ponoči ene 12-ur pol pa čez dan tudi zelo malo..no ja..sam da so noči ok..to ful velik pomeni da se vsaj naspimo pa pol lohk cel dan rogovilimo...user posted image user posted image user posted image
..včeraj nismo skoraj nič spali čez dan, pa more zgleda danes nadoknadit, ker že spet spi..no bo vsaj mami v miru zlikala...pa še kakšen stroj imam za oprat..prov grozne so te cunje..skoz je neki v košari...hihiii

Debeluška...tako mi je žal za tisto punco..ampak sej si splih ne morm zamislit kako ji je..vem kako je bilo meni ko sem imela UPN-pa še nisem čutila otročička..kako more bit pa nje, pa si raje niti ne zamišljam ker me kar strese...

Sem glih dons SPET brala v sl.novicah da so povozili enga malčka 3,5leta starega..mah to je pa res groza in spet je bil s babico...sem nehala takoj brat ker so me skoraj solze oblile user posted image user posted image user posted image ..mislim da ni nič hujšega na tem svetu kot da ti otrok umre...mah ne bom več o tem k je o tem res prehudo sploh razmišljat..GROZAAAAA

grem raj likat....papa in lep dan..pri nas je vsaj nehalo deževati, pa nekaj snega imamo upam da bomo šli vsaj malo ven...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
4.2.2008 11:25:31   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

tanayya: jaz Vasjo mažem kar z Becutanom, ki smo ga dobile v paketu v porodnišnici.

Vem da os že naše mamice nas mazale s to kremo, no vsaj moja..in je še vedno ne morejo prehvali..zato bi mogoče probala..tudi jaz si jo moram nabavit, ker ima tudi naša tako suho kožo po obrazu...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
4.2.2008 11:41:51   
tintin
Jaz Vasjo sicer nisem nič mazala, zdaj je pa dobil malo suho kožo + rdečkaste pikice in je z Becutanom bolje.
Je pa ta krema res legendarna - še iz "naših" časov...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
4.2.2008 11:42:46   
Laubica
Moj malček ima tudi grozno kožo-suho lišajasto in plešasto glavo in temence-groznouser posted image user posted image user posted image user posted image jutri imamo 1. cepljenje pa bom p. vprašala za nasvet.Tisto peno sem kar na morju v Piranu kupila ker je bilo grozno gledat te temence kot bi imel luskavico tako močno je imel.Kako pogosto ve perete z to peno za temence?Ali je vsak dan preveč ,ker mi nočejo izginit,manj jih je vse pa ne greuser posted image Pa na ličeku ima tak lišaj že 3 tedne pa ne zgine -sva bila že pri dežurnem pred morjem za to pa mi je neko kremo napisala pa nič ne pomagauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
4.2.2008 11:43:29   
Tanayya29
Aha,hvala Tin Tin,bom poskusla še s to.Moj ima tudi rdečo kožo,hrapavo in pikice,Sicer ga mažem z riboderminom,ampak ni nič bolje.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
4.2.2008 11:47:53   
Laubica
Jaz bom tudi to kremco probalauser posted image
Gorenke sem šla iskat slikce vašega srečanja-super steuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
4.2.2008 12:12:33   
Tanayya29
Laubica bi pogledala tvoj albumček,pa nimam gesla.Lahko dobim?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
4.2.2008 12:15:44   
Laubica
Saj še veš kako je moje malčku ime t....user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2409
4.2.2008 12:18:18   
Oranža
Hoj Tanayya,

sej vem da se ponavljamuser posted image , ampak punce kamilice in hrastovo lubje res pomaga!!!Preverjeno. Pa pol samo z riboderminom namazat. Jst sem mu tud zjutraj s temi kopelmi obrazek umivala in se je ful popravila koža. Zdej ima ful lepo. Pa Tanayya, McDonalds tud za Tajevo kožo ni fajn, ampak to itak vešuser posted image (pa brez zamere) Ko greva pa ven pa Becutan kremca.
Sitna sem....pa ne vem kaj skuhat....pa tamal skoz neki čivka....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2410
4.2.2008 12:30:06   
nicolina
Ojla,
no se zdej javljam, sem mela obisk, je bla kolegica s tamalim. user posted image
Jaz sem včeraj gledala Emo šele na koncu, mi ni prej uspelo, nisem glasovala za nobenega, pa tud noben komad mi ni bil všeč user posted image
Debeluška, verjamem da ti je hudouser posted image . To je nekaj najbolj groznega, d aizgubiš otroka. user posted image

Jaz mažem Tina po obrazu z Riboderminom in ima lepo kožo. Za ven pa z Niveino kremo, bom pa kupla še Becutan ( ja, se je spomnim še iz naših časov)
Laubica, za temence je nam najbolj pomagala Mustelina pena in jaz sem mu skoraj 14 dni umivala glavico vsak dan in zdej jih skoraj nima več.

Šibam, alarm se oglaša...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
4.2.2008 12:30:33   
Tanayya29
Vanja v. hvala..no,bom danes zvečer še s kamilcami umila.
Mcdonalds ni fajn zame in za mojo kožouser posted image .Taj se ne doji več,zato pa sem pojedla vse kar skoraj 3 mesece nisem smela.No,bom mal ustavla moj apetit...
Laubica super fotkeuser posted image .Smo res kot davinčijeva šifrauser posted image ,kar se gesel tiče.
Tintin hvala za info o spanju.Naš čez dan tudi ne spi kaj dosti,razen v vozičku.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
4.2.2008 12:39:48   
tintin
Tanayya: kako pa to, da ne dojiš več? se je sam odstavil ali je zmanjkalo?

Neposredna povezava do sporočila: 2413
4.2.2008 12:44:32   
Tanayya29
Sam se je odstavil.Pa sem mela premalo mleka,pa sem začela dodajat,pol je pa ugotovil,da je flaša zakon,in ni hotel več pri meni.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
4.2.2008 13:21:33   
makica
Jaz za suho kožo in pikice po ličkih uporabljam Aderma kremo Exomega. Super krema. Sedaj sem kupila še milo po kopanju in je koža res lepa. Jo pa tudi jaz kopam v hrastovem lubju in je res lepa koža. Pikice iz ličk pa izginjajo sedaj ko se res striktno držim diete brez mlečnih izdelkov. Sem pa ugotovila da je imela izpuščaje po telesu zaradi zelenjavne juhe, samo še ne vem katera zelenjava ji ne odgovarja od pora, korenčka, bučk ali pa brokoli. Moram vsakega posebej testirat. 

Drugače mi še vedno ponoči ne spimo dlje kot 3 ureuser posted image . Je imela te dni poskok rasti in je skozi ful jedla in to se je prav vidlo. Vsi samo komentirajo, kako se je v tem tednu zredila. Še jaz ko jo skozi gledam se mi je eno jutro zdela čisto drugačnauser posted image .
Ponoči spi nekje 11-12 ur. Ponavadi v tem času je 3x ali celo 4x. Čez dan pa še vedno kar nekaj spi. Čez cel dan cca 4 ure, če smo pa zunaj pa skozi spi. Se pa zelo rada igra v igralnem centru. Sedaj ko zna prijeti igračo skozi levčka dol vleče in tolče po ropotuljici. Ponavadi je 45 minut čisto zadovolna, potem pa se utrudi in mora spat. Na žalost še vedno zaspi samo na rokah, drugače noče in noče.

Vanja.v in Mamuška - meni se dopade tudi riževo mleko. Sicer ponavadi ga samega ne pijem ampak si skuham gres ali pa polento

V sredo imamo posvetovalnico in bomo videli dejansko kako smo zrastli. Je pa nekaj prehlajena, tako da ne vem ali jo bo cepila.

Smo pa ta vikend imeli podvig in sicer odvajanje 2,5 letnice od njene najljubše stvari - dude. Po velikem presenečenju je šlo prav zlahka. Izkoristila sem sem njeno dobro voljo in je dudo nastavila miški, ki je potem odnesla dudo in ji bo prinesla darilo. 2x se je ponoči zbudila in smo ponovili zgodbico o dudi in je spala dalje. Da bo šlo tako gladko si nisem niti v sanjah predstavljala. Pa bila je hud dudoman.

Lepe so slikice vaših sončkov in iz srečanja. Škoda ker ni nobena iz okolice Kočevja, da bi se še tle dobile.

Laubica - mi smo sicer uporablali Mustelino kremo in ne peno. Sem pa ji zvečer namazala in naslednji dan ponavadi pred kopanjem s njeno krtačko (tisto mehko za otoroke) lasišče počesala in se je veliko teh temenc odstranilo. Včasih sem tudi z nohtom kakšnega odstranla. No potem sem celo glavo namazala še z mandljevim oljem dala kapico in čez kakšno uro skopala. In to sem ponavljala na vsake 2 - 3 dni, dokler se jih nismo popolnoma znebili

< Sporočilo je popravil makica -- 4.2.2008 13:22:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 2415
4.2.2008 13:29:26   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Vanja v. hvala..no,bom danes zvečer še s kamilcami umila.
Mcdonalds ni fajn zame in za mojo kožouser posted image .Taj se ne doji več,zato pa sem pojedla vse kar skoraj 3 mesece nisem smela.No,bom mal ustavla moj apetit...
Laubica super fotkeuser posted image .Smo res kot davinčijeva šifrauser posted image ,kar se gesel tiče.
Tintin hvala za info o spanju.Naš čez dan tudi ne spi kaj dosti,razen v vozičku.

ubogica, si kar predstavljm kak apetit te je popadeluser posted image user posted image user posted image .
Pod ostalo se pa podpišem......user posted image user posted image user posted image

Makica to bom pa poskusila....s sojin mlekom mi je to spodletelo, ker se mi je prismodil....sm mogla posodo tud stran vržt, pa sploh še vrelo ni blouser posted image user posted image  pol sm pa enostavnmo mislila da se pač tko ne dauser posted image ....mam ful rada gres, itd.....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2416
4.2.2008 16:07:23   
sonchek
Mamice, kje pa dobite to hrastovo lubje?

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
4.2.2008 16:09:47   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Spet se mi kr nekaj časa ni uspelo javit saj sem bila in sem še prehlajena. To ni res, kako se mene letos lotevajo ti prehladi... Zdaj je še mož zbolele, kiha, kašlja... pa tudi mali Tijan je začel kašljat in sem klicala k najini pediatrinji in je sestra preko tel,. slišala kako mali kašlja in je rekla, da se morava nujno prit pokazat. Sva šla in zdarvnica ga je celega pregledala, poslišala pljučka.... pa je rekla, da je prehlajen in da na pljučih ni kaj slišat, hvala bogu, pa da naj samo lepo v vse vlažilce na radiatorjih nalijem kamiličen čajček, da bo potem mali to vdihaval. Pa sama pri sebi si mislim, da bi mu dala kamilične cvetke v pleničko in na pčjučka... Pa ravno danes je revček star 2 meseca pa se ga je že lotil prehlad, pa še doje je in rekli so, da se dojeni otročki ne nalezejo tako hitro, pa glej ga zlomka, vseen jih je fasal. Tiste mamice, ki samo dojite a dodajate kaj čajčka, al ne? Meni vse starejše generacije govorijo, da bi mogla kaj čajčka dodat, pediatrinja pa je strogo proti. Jaz bi mu pa tako dala kak plantex prot krčkom....
Upam, da bo našega pikeca prehlad hitro minil, saj se mi revček ful smili, ko tako kašlja in kiha.
Vse želim krasen in čudovit predpustni dan pa lepo se imejte.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
4.2.2008 16:10:01   
makica
Mamice, kje pa dobite to hrastovo lubje?

V lekarni

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
4.2.2008 16:12:25   
tintin
Jaz nič ne dodajam čajčka, včasih dobi samo par žličk vode. TUdi meni so vsi solili pamet glede čaja, pa ga na srečo ne mara...

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
4.2.2008 16:30:02   
Oranža
Mamathea in Tian vse najboljše za mini rd user posted image user posted image user posted image  Pa čimhitreje se pozdravite.  Jst mu nič ne dajem za pit, ker pri meni dobi vse, za žejo in za lakoto....bi ga pa na tvojem mestu kar mal večkrat pristavila pa bo šlo mimo....user posted image              
Šibam, bo papical....                                                                         

(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
4.2.2008 16:41:48   
nicolina
Tijan vse najboljše za 2 meseca user posted image user posted image , Mammathea, čimprej se vsi pozdravite user posted image user posted image .
Jaz pa Tinu dajem čajčka skoraj vsak dan, čeprav je polno dojen. Ga ful rad pije in če ni nobenega problema, ne vidim razloga zakaj mu ga ne bi dajala. Če mu ne dam čaja, mu dam vsaj par žličk prekuhane vode. Ah tako je to, vsak pove drugače, eni so za, drugi proti.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
4.2.2008 16:52:59   
Laubica
VANJA-kaj to hrastovo lubje pusti tako rjavo barvo?Mož je moral ne vem zakaj to že uporabljat pa sem pol imela celo bano rjavo in ni šlo dol -zato pa te kar preslišim ko o tem pišešuser posted image Ali imaš ti kaj druga?Ker pol bi bil obrazek tudi rjav ali se motim?
Mamathea-jaz nič ne dajem čaja

Jaz tudi z oljem mažem in to peno uporabljam-upam da bo kmalu bolje-Makica hvala

Piše -Makica:

Drugače mi še vedno ponoči ne spimo dlje kot 3 ure . Je imela te dni poskok rasti in je skozi ful jedla in to se je prav vidlo. Vsi samo komentirajo, kako se je v tem tednu zredila. Še jaz ko jo skozi gledam se mi je eno jutro zdela čisto drugačna .
Ponoči spi nekje 11-12 ur. Ponavadi v tem času je 3x ali celo 4x. Čez dan pa še vedno kar nekaj spi. Čez cel dan cca 4 ure, če smo pa zunaj pa skozi spi. Se pa zelo rada igra v igralnem centru. Sedaj ko zna prijeti igračo skozi levčka dol vleče in tolče po ropotuljici. Ponavadi je 45 minut čisto zadovolna, potem pa se utrudi in mora spat.
Skoraj isto je pri nas Makicauser posted image -samo levčka ne vlečeuser posted image sem mu pa ogledalo tako naštimala da ga ima nad sabo in se sam sebe gleda in smeji tako na glas da je prav hecenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nicolina -hvala za info-glede pranja z penouser posted image
Tannaya-kaj češ ,če imajo vse zaklenjeno imam pa jaz tudi

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
4.2.2008 17:07:43   
makica
ogledalo tako naštimala da ga ima nad sabo in se sam sebe gleda in smeji tako na glas da je prav hecen

Dobra ideja, bom še jaz probala, ker sedaj ko je ob strani ne reagira kaj preveč.

Glede hrastovega lubja, pri nas je njena banjica res grdo umazana in ne gre več dol, ostalo pa ne. Na obrazku pa ne pušča madežev. Tudi iz cunj sem madeže sprala dol.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
4.2.2008 17:28:16   
Tanayya29
Ojla.

Tintin sem ga namazala z becutanom in še prej umila s kamilcami,pa se mi zdi,da kar bolje izgleda.Hvala za nasvet,mi je prav bogi s to kožo...Res pa je,da ima moj lubi luskavico in sem tudi na to pomislilauser posted image .V sredo imam pediatra,pa bom povprašala.
Mamathea upam,da se kmalu pozdravita.Veš,od moje kolegice hčerka je bila dojena in je pri 6 mesecih dobila norice,pa pediatrinja kr ni mogla verjet.user posted image user posted image user posted image
Čaj,jaz ga dajem že skoz.Plantex ali hippov,bi blo sicer bolj fajn,če bi dajala tistga brez cukra,ampak ....se je navadil na tega.
Murenček glede flašk,jaz sedaj ko ne dojim imam kr nukovo,stekleno,se mi zdi,da se full fajn pomije.Aventova je premajhna,ta velka pa prevelkauser posted image .Tisto na T.(nkol ne vem kva je ),pa nisem še sprobala.

Toliko za zdaj,me ni bilo 4 dni doma,in saj veste kako je,če so moški sami doma,pa če 2 dni od tega ponočuje oz.žura,da je doma bombauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da ne govorim kolk cot mamo za opratuser posted image user posted image user posted image .Mu prav privoščim,da gre ven.Sedaj mene tut podi,ampak...Vzadnjič sem sicer šla ampak sem bila kmalu doma...
Torej babe kdaj gremo same vn?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?