Tanayya29
|
Ojla. Tintin sem ga namazala z becutanom in še prej umila s kamilcami,pa se mi zdi,da kar bolje izgleda.Hvala za nasvet,mi je prav bogi s to kožo...Res pa je,da ima moj lubi luskavico in sem tudi na to pomislila .V sredo imam pediatra,pa bom povprašala. Mamathea upam,da se kmalu pozdravita.Veš,od moje kolegice hčerka je bila dojena in je pri 6 mesecih dobila norice,pa pediatrinja kr ni mogla verjet. Čaj,jaz ga dajem že skoz.Plantex ali hippov,bi blo sicer bolj fajn,če bi dajala tistga brez cukra,ampak ....se je navadil na tega. Murenček glede flašk,jaz sedaj ko ne dojim imam kr nukovo,stekleno,se mi zdi,da se full fajn pomije.Aventova je premajhna,ta velka pa prevelka .Tisto na T.(nkol ne vem kva je ),pa nisem še sprobala. Toliko za zdaj,me ni bilo 4 dni doma,in saj veste kako je,če so moški sami doma,pa če 2 dni od tega ponočuje oz.žura,da je doma bomba ,da ne govorim kolk cot mamo za oprat .Mu prav privoščim,da gre ven.Sedaj mene tut podi,ampak...Vzadnjič sem sicer šla ampak sem bila kmalu doma... Torej babe kdaj gremo same vn?